Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ekim anneleri topiğindeyim bursa hamişleri daha varda varda![]()
kızllaaarrrr bebeklerimin kalplerini resmen gördüm sadece6.kese boş diğer 5tanede pırpır atan minicik kalplerimiz vardııı..çok acayip bişimiş..ilk defa içimde gerçekten canlı bişeyin olduğunu hissettim...
gözünaydın canım.çok sevindim
sağolasın canımmbeniimmm..3hafta sonra operasyonla 2tane bırakcaklar(
canım hayırlısı olsun. umarım doğru olan budur...
Amin cümlemize inşallah.sağoll canımcım sen kaçıncı haftadasın?valla hayırlısı tabiki..allahım seninde bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
kızlar ben de ara sıra gelirim ama ben üçüz annesiyim sizin topik sakin gerçekten ama doğru düzgün üçüz topiğide yok doğum için doktorunuz hangi haftaları önerdi
kızlar ben de ara sıra gelirim ama ben üçüz annesiyim sizin topik sakin gerçekten ama doğru düzgün üçüz topiğide yok doğum için doktorunuz hangi haftaları önerdi
Hayırlı olsun şimdiden . 12.gün 245, 14.gün 480 idi.Senin de ikiz olabilir.hayırlı olsun canım, 12. gününde kan sonucun kaçtı senın ,benım 12. gün 340 15. gün 1660 oldu ikizmi diye cok merak edıyorum
CANIM benim daha çok erken hafta felan konusmadık ama sezeryanı önerdi.kızlar ben de ara sıra gelirim ama ben üçüz annesiyim sizin topik sakin gerçekten ama doğru düzgün üçüz topiğide yok doğum için doktorunuz hangi haftaları önerdi
Merhaba;benim 6 kasım normal doğum tabiki sezeryan dedi ekim sonu gibi gözüküyo ama ikiz benim çift yumurta nasip kısmet durduğu zamana kadar
Merhaba;benim 6 kasım normal doğum tabiki sezeryan dedi ekim sonu gibi gözüküyo ama ikiz benim çift yumurta nasip kısmet durduğu zamana kadar
Merhaba;
İkili test yaptırdın mı bu konuda doktorun ne diyor?