2011 İkiz Anneleri ve Adayları

ne güzel pozitifsin ben hiç ii degilim içim çok sıkılıyo agrılarım var folıc plus dışında bi ilaç vermedi doktorum midem bulanıyo ne yesem çıkıyo Allahtan troid hormonu sınırda çıktı şuan ilaca gerek yok aynı testler 1 ay sonra tekrarlanıcak
1,5 yıl öncede düşüğüm oldugu için sanırım onunda psikolojik etkileri var kıyafetlerim olmuyo almaya içim gitmiyo sanki her an düşük olucakmış gibi bi kötü his var içimde
ne kadar olumsuzum dimi bu gün iice bi tuhafım :14:

yok canım, hormonların da seni gergin ve endişeli yapıyor bir de geçmişte yaşadığın düşük var...benim bir ara etrafımda düşük yapan o kadar çok insna vardı ki...ama hepsinin sonradan sağlıklı gebelikleri ve bebekleri oldu. biliyorsunuzdur belki ama hatırlatayım: sağlıksız bebekler düşer, yaşayabilecek kadar sağlıklı olanlar hayatlarına devam eder... bir de her şey Allah'ın dediğine varır...bizim elimizden gelen sadece kendimize iyi bakmak, yaşatacak olan Allah'tır değil mi....ömrü veren Allah, anne karnında ne kadar yaşayacak, doğduktan sonra ne kadar yaşayacak bir tek bilen O...

evet yaaaaww kızlar olumsuz olmayın merak ettim şu karamsar arkadaşlar burcunuz ne??benim yengeç bende hep negatif bir insanım:))aşılamam oldu tutmucak dedim...tuttu:))hamilelğim zor geçcek dedim...allahıma çok şükür şu anda hiç bir rahatsızlığım yok bel ağrısı dışında:))kesin düşcek bu bebekler gelişmicek dedim...4üde full gazla gidiyolar...zaten ben karar aldım gene nolursa olsun 6 aylıktan önce hiç bişey almıcam...çnk hala gene bişi olursa mantığım varr...olumlu düşünelim herşey kolay su gibi aksın geçsin rahat rahat doğumlarımızda yapalım daha nee yaawww???çevredeki kötü örnekleri dinledikçe oda karamsarlaştırıyor..bence kaldıramıyorsanız kulaklarınızı tıkayın..ben de daha yapamıyorum gerçi de deniyorumm..

slm kızlar
ikizler burcuyum cnm ben burçlara inanmam yaşanan kötü tecrübeler bu hale getiriyo işte
dün gittim doktora bebegimin birinin gelişmesi ii dedi kalp atışları normal
diğer kesenin kalp atışı duyulacaktı kalp atışı yok malesef kese duruyo
kanama olabilir dedi doktor yada kendiliginden küçülür dedi
üzüldüm hemde çok ikisinide isterdim ama Rabbim böle uygun gördü demekki
diğeerr bebege zarar verirmi dedim hayır dedi ama içim rahat değil başka bi hastaneden randevu aldım bide başka bi doktora görünücem bakalım ne dicek
tsh hormonunun yüksekliğimi buna yol açtı ya diğerininde kalbi durursa falan diye yedim bütün gece kendimi dua edin bana işallah digerine bi şey olmaz

slm kızlar
ikizler burcuyum cnm ben burçlara inanmam yaşanan kötü tecrübeler bu hale getiriyo işte
dün gittim doktora bebegimin birinin gelişmesi ii dedi kalp atışları normal
diğer kesenin kalp atışı duyulacaktı kalp atışı yok malesef kese duruyo
kanama olabilir dedi doktor yada kendiliginden küçülür dedi
üzüldüm hemde çok ikisinide isterdim ama Rabbim böle uygun gördü demekki
diğeerr bebege zarar verirmi dedim hayır dedi ama içim rahat değil başka bi hastaneden randevu aldım bide başka bi doktora görünücem bakalım ne dicek
tsh hormonunun yüksekliğimi buna yol açtı ya diğerininde kalbi durursa falan diye yedim bütün gece kendimi dua edin bana işallah digerine bi şey olmaz

yokk kuzucum olmaz bişi merak etme sennn...benimde bir kesem de kalp atışı yoktu vee hala duruyor içimde..başka kesemde kalp atışım vardı sonradan durdu..ikiside içimde ve bi problem yok diğerleri duruyor anlıycağın sapasağlam..kendini strese sokma boş yere dolu keseni düşün bitanem...

merhaba arkadaşlar bende 11 mayısta hamile oluğumu öğrenmiştim bugünde kalp atışını duymaya gittik ama büyük bir sürprizle karşılaştık ve ikiz olduğunu söyledi doktorum çok şaşırdık hala şaşkınım 5 yaşında birde kızım var rabbim hayırlısını versin hepimize sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeyi ve bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin

ayyy aynı benim durumum benimde kızım var ama ben ilk kalpatışlarını fln duymuştum sonradan ikinci kontrolde öğrendim ikiz olduklarını hala şoktayım
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin sağlıklı hamilelik dönemi ve sağlıklı bebişlerimiz olsun hayırlı evlat olsunlar inşaAllah

cnm sanırım 12.haftada bakılıyo ama akrabam yaptırmıştı dikiş atılığı diye biliyorum şimdiye kadar hep bakıldı kontrollerimde gerek görülmedi görülseydi bende yaptırırdım 19-22 haftaarası olan düşükler rahim ağzı yetmezliği nden oluyomuş diye biliyorum ben...
Arkadaşlar rahım ağzında genişlik olup serklaj uygulanan varmı lutfen cevap beklıyorum

merhabalar kızlar bayadır uğrayamıyodum....17 hafta 5 günlük olduk şükür cinsiyetleride ikiside erkek dedi doktorumuz büyük ihtimalle sağlıklılar çok şükür fakat bende idrar yolları enfeksiyonu çıktı onun için antibiyotik kullanıyorum umarım bi zararı olmaz...:44:

kızlar merhaba dün doktora gittik.
8 nisan son adet tarihim. kalp atışı duyamadım dedi. sonra dediki kesede 2 tane kordon var ikiz olabilir dedi. ama neden kalp atışı yok moralim bozuldu yaa :5:

kızlar cuma günü operasyona girdim..ama bu hafta iyice ağırlaşmaya başladım bu gece hiç uyuyamadım..mide bulantılarım ve baş ağrım var bi kaç gündür..aşılamanın ilk zamanları gb oldum tekrar...:(((2 bebekle yola devam ediyoruz..cuma günkü azaltma işleminde ilk bebeğin ense ölçüsü kalındı o pek uğraştırmadı doktorumu ama 2.bebek resmen kaçtı ultrasonda ben bile farkettim..oda beni çok üzdü acaba 3tanemi kalsaydı bebişler diye düşünmüyorda değildim ama şu anda bile kilomda artış olmamasına rağmen 11.haftamdayım karnım 5-6aylık gibi benim..sizlerin nasıl??

kızlar cuma günü operasyona girdim..ama bu hafta iyice ağırlaşmaya başladım bu gece hiç uyuyamadım..mide bulantılarım ve baş ağrım var bi kaç gündür..aşılamanın ilk zamanları gb oldum tekrar...:(((2 bebekle yola devam ediyoruz..cuma günkü azaltma işleminde ilk bebeğin ense ölçüsü kalındı o pek uğraştırmadı doktorumu ama 2.bebek resmen kaçtı ultrasonda ben bile farkettim..oda beni çok üzdü acaba 3tanemi kalsaydı bebişler diye düşünmüyorda değildim ama şu anda bile kilomda artış olmamasına rağmen 11.haftamdayım karnım 5-6aylık gibi benim..sizlerin nasıl??

canım hayırlısı olsun...ınsalahh bebeklerını saglıkla kucagına almayı nasıp eder rabbım...agırlasman normal..ben 6,5 aylıgım gorenler doguma kac gun kaldı dıyor dusun yanı 13 kılo ladım..ama ıkız olunca boylee...

:59:

cnm iyi yapmışsın ikiz bile riskliyken üçüz riskini alma bende karnının şişliği gazdandır çünkü daha çok erken geçirdiğin operasyonla falanda ilgili olabilir normale döner ikiz olması demek diğer hamilelere göre daha fazla kilo almak daha fazla karnının şişmesi daha fazla yemek değil unutma cnm ben 20 . Haftadayım daha 1 koli aldım karnının şişliği normale döner bol su iç ve kabız olmamaya çalış

cnm iyi yapmışsın ikiz bile riskliyken üçüz riskini alma bende karnının şişliği gazdandır çünkü daha çok erken geçirdiğin operasyonla falanda ilgili olabilir normale döner ikiz olması demek diğer hamilelere göre daha fazla kilo almak daha fazla karnının şişmesi daha fazla yemek değil unutma cnm ben 20 . Haftadayım daha 1 koli aldım karnının şişliği normale döner bol su iç ve kabız olmamaya çalış

sadece 1 kılomu aldın masalahhh sana....bebeklerın kılo durumu nasıl?

merhaba arkadaşlar bir haftadır giremiyordum topiğe raporluydum evde dinlendim kahverengi akıntım olmuştu doktorum progestan iğne ve istirahat verdi bulantılarım içinde serum taktırdım dün tekrar kontrole gittim bebeklerim iyi çok şükür topiğmizde pek sakin fazla giren olmuyor galiba sayfalar ilerlememiş fazla rabbim hepimizin yardımcısı olsun

yaa bende 18.haftamın içindeyim ama hiç iştahım yok anlamadım gitti şimdiye kadar 3 kg aldım endişelenmeye başladım
canım hayırlısı olsun...ınsalahh bebeklerını saglıkla kucagına almayı nasıp eder rabbım...agırlasman normal..ben 6,5 aylıgım gorenler doguma kac gun kaldı dıyor dusun yanı 13 kılo ladım..ama ıkız olunca boylee...

bende korkmaya başlamıştım 3 kg alınca seni okudum rahatladım...valla :nazar::nazar:

bende korkmaya başlamıştım 3 kg alınca seni okudum rahatladım...valla :nazar::nazar:cnm iyi yapmışsın ikiz bile riskliyken üçüz riskini alma bende karnının şişliği gazdandır çünkü daha çok erken geçirdiğin operasyonla falanda ilgili olabilir normale döner ikiz olması demek diğer hamilelere göre daha fazla kilo almak daha fazla karnının şişmesi daha fazla yemek değil unutma cnm ben 20 . Haftadayım daha 1 koli aldım karnının şişliği normale döner bol su iç ve kabız olmamaya çalış

Back
X