Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar hanımlar.bölee bir topik var ve benim haberim yok.bende çiçeği burnunda ikiz annesiyim.9 mayısta oldu kızlarım.artık burada sık sık karşılaşırız ve ortak sorunlarımızı paylaşırız inşallah.
![]()
ne gusel kucagına almıssın sen darısı bızlere ınsalahh...Allah saglıkla buyutmenı nasıp etsın...bıze anlatlatsana bıraz kac haftalık dogdular kac kg vs.bıde emınım zordur dımı bakımı?
inşallah hayırlısıyla alırsınız kucağınıza bebişleri.benimkiler çift yumurta ikizi.ailemde var.dedem de ikiz.36+2 haftalıkken sezeryanla doğdular.sancılarım hafif hafifgelmeye başlamıştı.ve hayat benim için iyice zorlaşmıştı.eğilip yerden bişey alamıyordum.o kadar kötüydüm yani.doktorla konuştuk karar verdik alınmasına.kızım gökçe 3,250 gr ayça 2,080 gr doğdu.küveze hiç girmediler.ertesi günü çıktım zaten hastaneden.bakımı zor tabii.iki kişi bakıyoruz. ama çokta zevkli.hep ilgi odağındalar.nereye gidersek gidelim insanlar merak edip sevmek istiyorlar.yemek ve uyku saatlerini dengeleyebilirsen gerisi kolay.benimkiler 3 saatte bir mama yiyorlar.sürekli saati takip ediyorum.tek sıkıntım uyku.uykuya hasret kaldım.
inşallah hayırlısıyla alırsınız kucağınıza bebişleri.benimkiler çift yumurta ikizi.ailemde var.dedem de ikiz.36+2 haftalıkken sezeryanla doğdular.sancılarım hafif hafifgelmeye başlamıştı.ve hayat benim için iyice zorlaşmıştı.eğilip yerden bişey alamıyordum.o kadar kötüydüm yani.doktorla konuştuk karar verdik alınmasına.kızım gökçe 3,250 gr ayça 2,080 gr doğdu.küveze hiç girmediler.ertesi günü çıktım zaten hastaneden.bakımı zor tabii.iki kişi bakıyoruz. ama çokta zevkli.hep ilgi odağındalar.nereye gidersek gidelim insanlar merak edip sevmek istiyorlar.yemek ve uyku saatlerini dengeleyebilirsen gerisi kolay.benimkiler 3 saatte bir mama yiyorlar.sürekli saati takip ediyorum.tek sıkıntım uyku.uykuya hasret kaldım.
Arkadaşlar ben tüp bebek yöntemi ile 6 haftalık hamileyim. Kan testini 12.gün yaptırdığımda 683 çıkmıştı. 2 gün sonra tekrarladığımda 1373 çıktı.
Doktorum bana ikiz gebelik olabilir demişti. Ultrason ile baktığında tek kese gördük. Doktoruma değerlerimin neden bu kadar yüksek olduğunu sorduğumda bazen böyle yüksek olabileceğini söyledi. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. Acaba o zaman ikinci keseyi görürmüyüz diye bir hayale kapılıyorum. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
merhaba kizlar Ben de ikiz annesi adayiyim. Allahin izniyle ins hepimiz saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Dogum yapanlara da hayirli olsun.
Ben suan 17 haftaligim. 8. hafta ayni kese icinde nokta kadar bebislerimi gordum. tek yumurta ikizi. aralarinda zar var gibi ama doktorlar tam emin olamadilar tek plesentalari var. artik cokta onemsemiyorum sonucta neyse o.degisecek degil ya.5.hafta ufak bi kanamam oldu sok sukur 4 5 gunde normale dondum. ama dusuk tehtidinden cogunlukla yatma oturma dinlenme halindeydim asiri bulantilarim oldu. neyseki o zor gunleri atlattim sayilir. yeni yeni biyerlere gidiyorum ama hemen yoruluyorum su son haftada karnim cok sert geriliyorum kendim minyon tipliyim o yuzden gobek belli oluyor:) haftaya da yolculuk yapicam ins. gitmeden kontrolum var. su serklaj olayi kafama takildi. bu hafta soracam bende acilma falan varmi diye. bi belirtisi var mi? bazen bende de akintidan daha sivi biseyler geliyo ama normaldir dedim. herseyi kafama takan biriyim bastan riskli baslayinca hep korku var icimde. oyuzden rahat olmaya calisiyorum. bana doktorum bisey demedi onlem amaclimi yapiliyor yoksa acilma oldugundami ? bilgilendirirseniz sevinirim....
merhaba ikiz erkek anne adayı olarak paylaşmak istedim sizlerle biz 10 yıl sonra çocuk sahibi olacağız allah nasip ederse henüz 19 haftalık
rabbim isteyen dileyen herkeze nasip etsin![]()
kızlar merhaba daha dün öğrendim ikiz olduklarını tek yada çift yumurta oldukları belli değil sizlere bi sorum olcak ben pko hastasıyım ve klomenle gebe kaldım doktora ne zamn gitmeliyim ne yapmalıyım hiç birşey bilmiyorum lütfen beni biraz bilgilendirin şuan 5 haftalıklar tecrübelerinize çok ama çoookk ihtiyacım varrr![]()
hayırlı olsun bende aynı şekilde hamile kaldım ve 5.haftamda kese için doktora gittim ondan sonrada 2 haftada bir doktordayım hiç aksatmadan şuan 23 .haftaya başladım benim çift yumurta ikizi denmişti yanlış hayırlamıyosam gene 5.haftada ALLAH nasip kısmet ederse 1 kızım 1 oğlum olacak![]()
canım benim inşllh sağ salim kucağına alırsın gittiğim doktor hiç birşey söylemedi ne gel ne git çift yumurtamı tek yumurtamı diye ben sordum ona oda belli olmaz dedi anlamadım ikiz olcağını duyunca o şokla aklıma hiç birşey gelmedi bişey sormadım oda bişey demedi ulttrasyonda 2 adet siyah noktamı vardı benim öyle araka arkaya iki adet siyah nokta var sen kalp atışlarını ne zamn duydun tatlım
BENDE TÜP BEBEK YÖNTEMİYLE ÇİFT YUMURTA İKİZ BEBEK BEKLİYORUM ŞUAN BENDE 17. HAFTADAYIM.
SİZE Bİ SORUM OLUCAK 17 HAFTALIGIM DİYOSUNUZ KAÇ KİLO ALDINIZ YADA KAÇ KİLODASINIZ. BEN 6 KİLO ALDIM BU NORMAL Mİ ACABA
ŞİMDİDEN TEŞKKÜR EDERİM CEVAL VERDİGİNİZ İÇİN.
BU ARADA İNŞ AALLAHIN İZNİYLE HEPİMİZ SAGLIKLI Bİ ŞEKİLDE KOCAGIMIZA ALIRIZ BEBEKLERİMİZİ![]()
![]()
![]()
bende tüp bebek yöntemiyle çift yumurta ikiz bebek bekliyorum şuan bende 17. Haftadayım.
Size bi sorum olucak ben 65 kilo ile ikizlerime hamile kaldım şimdi 17 haftalıgım d,. Ben 6 kilo aldım bu normal mi acaba
siz kaç kilo almıştınız ve kaç kilodasınız .şimdiden teşkkür ederim ceval verdiginiz için.
Inş allahın izinyle saglıklı bişekilde bebklerimiiz kucagımıza lamayuı nasip eder rabbim ...![]()