2011 İkiz Anneleri ve Adayları

Bugün tam olarak 6 hafta 4 gunüm canım, kanamamın ilk gunü tam 6 haftaliktim. aşılama tedavisiyle oldu ikizlerim ve aşılamayı yapan Dr normal olduğunu korkmama gerek olmadıgını söyledi ama daha önce düşük yaşadığım için korkuyorum iste. Cok şükür ağrım sızım yok. Crinone jel kahverengi akıntı yapar demişti doktorum. Aşılamayı yapan Dr belli bı zamandan sonra bakmıyor 3. Aya kadar bakıyor o yüzden başka bir Dr da gittim oda iste herseyin normal olduğunu istihrat etmem gerektiğini söyledi, salı gunünden beri yatıyorum bir wc ihtiyacıma ve yemek yemek için kalkıyorum. Pazartesi tekrar kontrolum var inşallah hersey yolundadir.

Kahveler hep oluyo benimde olmuştu doktorun dediği gıbı crınon da yapıyo gececek merak etme sabırlı ol

19-24 hafta arası bakılıyomuş benim erkek 22 haftaydı kız da 21 haftalıkken bakıldı yok cnm alttan bakmadı üstten ama kendi doktorum alttan bakmıştı daha net anlaşılır dedi normal diye söyledi ayrıca çok uzun bi rağim ağzın yok dedi çok sağlam değil ama normal demişti[ iğne kullanıyorumya zaten.........

bende 20.haftamda baktırıcam inşallah..

kızlarr 4lü tarama testi rsikli çıkan varmı?ben çok tedirgin oldum..tekrar yaptırabilirmiş doktorum benimde 25inde genel detaylı ultrason olcak vede tekrar 4lü tarama olabilirmiş..:(((((((

ne riski çıktıki benim doktorum doğru sonuç vermez dedi yaptırmamıştım sadece 2 li test yaptırdım ense kalınlıklarına bakıldı...
kızlarr 4lü tarama testi rsikli çıkan varmı?ben çok tedirgin oldum..tekrar yaptırabilirmiş doktorum benimde 25inde genel detaylı ultrason olcak vede tekrar 4lü tarama olabilirmiş..:(((((((

slm kızlar.dün doktoruma gittim allahıma sükürler olsun bebeklerimin ikiside cok ıyılermis.büyümüsler.dr. 2li 3lü testı sordum ıkız gebelıklerde yapmıyoruz dedi.ense kalınlıklarını ölctü ıyı dedi.kan tahlılı ıstedı sükür kansızlık cıkmadı.vitamın hapı yazdı.bırı erkek galıba bırıde kız dedi ama kesın emın degılım dedi.saglıklı sıhhatlı olsunlar yeter.allahım tamamına erdırır ınsallahh.1 ay sonra tekrar kontrole gıdecegim.özel hastene oldugu icin her gıttıgımde doktorum saolsun resımlerini cekip veriyor.masallah baya büyümüsler..benımkıler 13 haftalıklar.kızlar kuyruk sokumum acayıp agrıyor hele bıde ev supurduysem ölüyorum yanı..dr sordum normal agrı olur dedı.
allahım ısteyen herkese versin..amınn..

2li 3lü doğru sonuç vermıyor dıe bılıyorum bızde yaptırmadık sadece ense burun ölçülerıne bakıldı yanıltıcı sonuç almışssındır yaptırmasaydın keşke

canım 3 lü test ve 4 lü test yaptırmadık sadece burun ve ense ölçümü yapıldı sırada ayrıntılı ultrason var..

Son düzenleme:
Arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim liste yapalım mı bizde diye.
ben bunu üstleniyorum..

rumuz
sat ilk günü
tahmini dogum tarihi
bebeklerin cinsiyeti
bebeklerin isimleri
yaşadığımız yer

Merhaba serklaj konusunda ne kararı verdin

canım hala karar veremedim.
bir doktor gerekli
diğeri gerek yok dedi ( benim asıl dr bu )
üçüncü bir dr ile telde görüştüm o da alttan bakmam lazım dedi ben de alttan baktırmak istemiyorum sebebi bebeklerimden birinin plesantası aşağıda ve alttan sık sık muayene olmak bu durumda tavsiye edilmiyor.
evde dinleniyorum bir yere çıkmıyorum

Merhaba kızlar gorusmeyeli çok şey oldu Pazartesi sabah kontrole gittim hersey yolunda bebekler iyi gelişmiş dedi doktor kalp atışlarını dinlemek için 1 hafta. Sonrasına randevu verdi ondan sonra ise gittim çalıştım aksam son saatimde 3-4damla kan geldi çok korktum Dru aradık pruluton diye bı iğne yazdı onu yaptırdık kanamam durmuştu zaten ama kahverengi akıntı devam ediyordu ertesi gün Dr a gittim keselerde bozukluk olmadigini herseyin yolunda oldugunu soyledi ve bana extra progestan ve 5 gün sırt üstü yatmalisin diye rapor yazdı yatıyorum suan hala ve akıntımda azar azar devam etmekte. Ama dün hiç akıntım olmamıştı bugün yine 1-2 damla geldi. korkuyorum kızlar inşallah kötü sonuçlanmaz aranızda böyle bisi yaşayan varmi?

mehaba ben de ikizlerime hamileyim. benim 5. 7. ve 16. haftalarda kanamam oldu tüp bebek benim ikizlerde sık görülüyor kanama olayı şu an 31. haftamdayım çok şükür sana tavsiyem hamiliğini yatarak geçir . bende ilk kanamamdan sonra işi bıraktım . içini serin tut benim kanamalarda ilk önce kırmızı olur sonra kahverengiye çevirir ve biterdi

canım hala karar veremedim.
bir doktor gerekli
diğeri gerek yok dedi ( benim asıl dr bu )
üçüncü bir dr ile telde görüştüm o da alttan bakmam lazım dedi ben de alttan baktırmak istemiyorum sebebi bebeklerimden birinin plesantası aşağıda ve alttan sık sık muayene olmak bu durumda tavsiye edilmiyor.
evde dinleniyorum bir yere çıkmıyorum

Ikılemde kalmak zor gerekli dıyen doktora neden gıdıyordunkı evet alttan muayne gerekli ve can acıtıyo gercekten benım de plesentaların bırı asağıda zaten yatacağım için artık problem olmaz inşallah sen de çalışmıyorsan dinlen bol bol

Arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim liste yapalım mı bizde diye.
ben bunu üstleniyorum..

rumuz
sat ilk günü
tahmini dogum tarihi
bebeklerin cinsiyeti
bebeklerin isimleri
yaşadığımız yer

ılk olarak yazan ben olayım...
sat ılk gunu:30.11.2011
tahmini dogum tarihi:05.09.2011(ama bu kadar beklemezler sanırım:)
bebeklerin cinsiyeti: 2 erkek
bebeklerin isimleri:yusuf kerem-fatih selim(insallah)
yaşadığımız yer:istanbul

benımde persembe kontrolum vardı hersey normalmıs cok sukur.nst ye baglandım normal cıktı.bıdakı kontrol 15 gun sonra...sona gelındıkce heyecan artıyor..

ılk olarak yazan ben olayım...
sat ılk gunu:30.11.2011
tahmini dogum tarihi:05.09.2011(ama bu kadar beklemezler sanırım:)
bebeklerin cinsiyeti: 2 erkek
bebeklerin isimleri:yusuf kerem-fatih selim(insallah)
yaşadığımız yer:istanbul

benımde persembe kontrolum vardı hersey normalmıs cok sukur.nst ye baglandım normal cıktı.bıdakı kontrol 15 gun sonra...sona gelındıkce heyecan artıyor..

SAT 2010 Kız sekerim topiğimizin ilk doğuranı darısı başımıza inşallah

Arkadaşlar merhaba:)
Bende ikiz bebek bekliyorum.Bugün 11+0 gündeyim.Çok farklı bir duygu.Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder.

canım çoğul gebeliklerde tarama testi yapılmıyor.sadece ense kalınlığına bakılıyor.yani ben öle biliyorum.kan testi filan verilmiyor.değerler çok yüksek çıkıyormuş.doktorum öyle demişti.hiç tedirgin olma.

Back
X