2011 İkiz Anneleri ve Adayları

canım iyi olmana ve hala bebişlerin doğmamış olmasına çok sevindim maşallah 2 hafta daha dayanırlarsa süper olur dimi.
ben de kıyafetleri aldım oda siparişi vereceğim :nazar::nazar:

tesekkür ederim canim beklemedeyiz canim bakalim son 11 gün dedik hayirlisiyla
bazen dayanmaz diyorum ama dayaniyorlar canim ALLAH hepimize yardim etsin senin bebisler nasil hersey yolundami?

sağol cnm koşturma devam ediyor 15 güne çıkar inşallah bebeklerim çok zor günler geçirdik hiç sorma iyiki ciğer geliştirici iğne olmuşun bende sormuştum 2 doktora zararlı demişlerdi ama şimdi küvezdeyken verilen oksijenin yan etkilerinle uğraşıyoruz ALLAH böle nasip etmiş benimde sınavım meleklerimle ilgili olcakmış herşeyin hayırlısı cnm dikkat et kendine
Selam kizlar nasilsiniz pek kimse ugramiyor sanirim neyse
biz simdilik iyi sayiliriz
hastanede yatmak zorunda kaldik sancilarim yüzünden sagolsun doktorlar geciktirdi dogumu suan bi sorun yok
insallah erken gelmezlerse 12.de dogum gerceklesecek epidurel sezeryan ile bizim icin en uygunu buymus ne yapalim
bebeklerde iyi zaten ciger gelistirici igne yapildi her ihtimale karsi 35 haftalik olduk bile son 2 haftamiz
insallah sizde bi sorun yoktur

moontorent sen nasilsin canim bebeklerin iyidir insallah merak ettim seni insallah sag salim evinize dönersiniz
meleklerinle kendine ve bebislere iyi bak

Tüm Anne ve Adayları tecrübelerimizi hamilelikteki zorluklarımızı sıkıntılarımızı güzelliklerimizi vs. herşeyi birlikte paylaşıp öğrenelim..

merhaba bende bir ikiz annesiyim , 3 yasında ikiside erkek ikizlerim var. ikiz gebelik normal gebeliğe göre birz daha ağar geciyor ama ben hiç yatmamıstım hep hareketli oldum bu yuzden de hamileliğim de doğumumda rahat oldu cok sukur üstelik masallah biri 3 kg diğeri 2.8 kg doğdular. doğumdan sonrası birz zor oluyor tabi özellikle iki erkek olunca kafayı yememek mümkün değil :52: benimkiler cok hareketli ve cok yaramazlar Allah ömür versin insallah ama bir cırpıda büyümeleri de güzel oluyor tabi:34:

Geçmis olsun basın sağolsun. Evet cogul gebelik herzaman risklidir erken doğum demektir. Karaciger enzimleri bende de yükselmiş aynı sorun 28.aftamda benımde basıma gelmıstı dr.lar alacaklardı ama ben ıstememıstım kasıntıdan kudursamda ıyıyıym dıyıp durmustum kan degerlerı dusunce artık onlarda almamıstı zaten.

Uzulme ınsaAllah onlar senın dıger tarafta kurtarıcın olacaklar. cok erken dunyaya gelmıstı 1-2afta daha dursalarda yasama sansları artmıs olacakmıs ama hayırlısı buymus demekki mevla boyle emretmiş.

evet canım 2hafta daha dursalardı..ama malesef durmadı bebişlerim..:((nazara mı geldim bilmiyorum yaww??ben o kadar cildiye doktoruna filan da gittim ama doğum lekesi dedi gerizekalı doktor.doğurunca geçer dedi..meğersem onlar karaciğerden geliyormuş..

çok üzüldüm başınsaolsun ..
hakkımızda herşeyin hayırlısını versin Allah ...
benim de kasılmam çok bel agrımda çok heleki 3-4 gündür nefesiim sıkısıyor kalbim patlıycak gibi..
dr.umuz da zorlandıgın zaman hemen gel dedi ..
yoksa beklliycekmişiz .. küçükk olan bebeğimin akciger gelişimi tamamlanması için..
çok tediriginim şuan ..
senin durumunu da okuyunca elim ayagım boşaldı..:43:

ciğer gelişimimi tamamlanmamış küçük bebeğin??iğne yapmadılarmı canım iğne yaparlarsa daha iyi olur anne karnındayken..ama sen genede doktoruna sor..öyle canım herşeyin hayırlısı..ciğer gelişimi iğnesi olunca gene bebek 24 saat içerde olması lazım ne kadar fark varmış canım aralarında??

mrb arkadaslar
ben de ikiz annesi olmak icin artik sabirsizlaniyorum. sizler hazirliklarinizi nasi yaptiniz. cevremdekiler cok alma dediler ben de cok almamaya calisiyorum. tabi cicili bicili seyleri gorup de kendini tutmak zor :) kiyafetler konusunda ilk 3 aya gore alisveris yaptim. daha sonraki aylar icin zmanla alacagim bebislere gore. odaya gelince cok dusundum tasindim ve buyuk boy park yatak almaya karar verdim cunku biz tum tatillerde memlekete gidiyoruz kolay olur diye dusundum. birde dun 3 kapili dolap siparisi verdim alt tarafi bol cekmeceli umarim yeterli olur. sizler neler yaptiniz?
buarada bisey soracam bende tum vucutta asiri kasinti var cok tatli kasiniyo. doktor karaciger ve bobreklerde bi problem olmadigini soyledi. ilac da istemedim dayanirim dedim ama zor. benimle ayni durumu yasayan var mi?

canım bakk benimde kaşıntılarım vardı avuç içlerimm,karnım,sırtım ve küçük kırmızı örümcek şeklinde kan patlakları göğsümde kollarımda ellerimde en son karnımdada başladı..mutlaka kan tahlili ol derim kendin karaciğer enzimleri ve safra enzimlerine baktır..ben o yüzden erken doğum yaptım ve bebeklerim malesef hayatta değil şu anda..:((

tesekkür ederim canim beklemedeyiz canim bakalim son 11 gün dedik hayirlisiyla
bazen dayanmaz diyorum ama dayaniyorlar canim ALLAH hepimize yardim etsin senin bebisler nasil hersey yolundami?

Allah a şükür şu an için yolunda herşey. umarım hepimiz 38. haftaları görürüz. DAYANIRLAR nneleri sen bebişlerine güven:nazar::nazar:

Evet bu dileğe katılıyorum umarım 38. haftaya kadar dayanırlar ve sağlıklı şekilde dünyay ya gelirler. 38. hafta 1 ocak tam sınırdayız yani:emir_bebek::emir_bebek:

sağol cnm koşturma devam ediyor 15 güne çıkar inşallah bebeklerim çok zor günler geçirdik hiç sorma iyiki ciğer geliştirici iğne olmuşun bende sormuştum 2 doktora zararlı demişlerdi ama şimdi küvezdeyken verilen oksijenin yan etkilerinle uğraşıyoruz ALLAH böle nasip etmiş benimde sınavım meleklerimle ilgili olcakmış herşeyin hayırlısı cnm dikkat et kendine

Cok sevindim canim iyi olmaniza canlari sagolsun annesi iyi olsunlarda insallah cikarlar yakinda canim üzülme sen
bende cok sükür iyiyim bekliyoruz iste canim son 1 hafta kaldi ALLAH yardimciniz olsun seninde kücük meleklerininde kendinize cok iyi bakin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet canım 2hafta daha dursalardı..ama malesef durmadı bebişlerim..:((nazara mı geldim bilmiyorum yaww??ben o kadar cildiye doktoruna filan da gittim ama doğum lekesi dedi gerizekalı doktor.doğurunca geçer dedi..meğersem onlar karaciğerden geliyormuş..

Canim cok üzüldüm ALLAH sabir versin sana ALLAH tekrar saglikli hamilelik nasip etsin insallah sana
herseyde bi hayir vardir canim insallah daha cok bebeklerin olur ALLAH yardimcin olsun

Allah a şükür şu an için yolunda herşey. umarım hepimiz 38. haftaları görürüz. DAYANIRLAR nneleri sen bebişlerine güven:nazar::nazar:

Evet bu dileğe katılıyorum umarım 38. haftaya kadar dayanırlar ve sağlıklı şekilde dünyay ya gelirler. 38. hafta 1 ocak tam sınırdayız yani:emir_bebek::emir_bebek:

insallahh kizlar sizde dikkat edin erken olmasin bebisler dinlenin bol bol ikizler cok riskli oluyor
agriniz yada sikayetiniz olunca mutlaka doktora basvurun sorun olmasin ilerde neyse kendinize ve bebeklerinize cok iyi bakin

selam kızlarr bizde oğluşlarımla bugün 36+0 olduk allah nasip ederse haftaya bugün kucaağımda olacaklar inşallah sağlıcakla..... 10,10,11 güzel bi doğum tarihi olucak ..:) dualrınıza ihtiyacımız var arkadaşlar inşallah herşey yolunda gider bi problem olmadan alırız evlatlarımızı kucağımıza hepimiz.....

selam kızlarr bizde oğluşlarımla bugün 36+0 olduk allah nasip ederse haftaya bugün kucaağımda olacaklar inşallah sağlıcakla..... 10,10,11 güzel bi doğum tarihi olucak ..:) dualrınıza ihtiyacımız var arkadaşlar inşallah herşey yolunda gider bi problem olmadan alırız evlatlarımızı kucağımıza hepimiz.....

Selam polar ayniyiz seninle bende yarin 36 oluyorum bebislerimle insallah
bizde 12.10.2011 de doguma gidecegiz bizimde 1 haftamiz var cok heyecanliyim ben simdiden haftalarimiz cok iyi gercekten
ALLAH seninde benimde yardimcimiz olsun canim insallah bebisler saglikla gelirler:nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek::34::34:

Kızlar masallah sızlere bızım ıçın çok guzel örneklersiniz ınsallah bızde sızlerın haftalarınıza ulasırız allah kolay doğumlar nasıp etsın
Ya benım sorum ılgınç gelebılır ama tıplerınız nasıl sızın kızlar ben 1.65 boyunda 62 ıle hamıle kalmış şuan 72 ıyım yanlara hıç gıdecek yerım yok sıvrı öne doğru karnım var sığmazlar korkusu basıyo bazen sıkışıyorlarmı acaba dıorum bırde çok sert bı derım var esneklık yok gıbı tas gıbı karnım bı anlatın bana

Asıfırarı bu topıkte senmıydın hatırlayamıyorum şuan cosattonun bebek arabasını alcam demişti bı arkadaş aldıysanız nasıl kullanışlımı dıe sorcaktım

Kızlar masallah sızlere bızım ıçın çok guzel örneklersiniz ınsallah bızde sızlerın haftalarınıza ulasırız allah kolay doğumlar nasıp etsın
Ya benım sorum ılgınç gelebılır ama tıplerınız nasıl sızın kızlar ben 1.65 boyunda 62 ıle hamıle kalmış şuan 72 ıyım yanlara hıç gıdecek yerım yok sıvrı öne doğru karnım var sığmazlar korkusu basıyo bazen sıkışıyorlarmı acaba dıorum bırde çok sert bı derım var esneklık yok gıbı tas gıbı karnım bı anlatın bana

Asıfırarı bu topıkte senmıydın hatırlayamıyorum şuan cosattonun bebek arabasını alcam demişti bı arkadaş aldıysanız nasıl kullanışlımı dıe sorcaktım

Selam nursin dualrin icin tesekkür ederim canim darisi basiniza insallah benim boyum 1.69 74le hamile kaldim suan 90 olmusum
16 kilo aldim toplam ama benim karnimda sivri kilomu cok göstermiyorum acikcasi herkes ek bebek gibi duruyor diyor
kimse inanamiyor ikiz bebek tasidigima kendi doktorum bile :9::9::9:insallah zorlanmassin canim suara zorlaniyorum ben
cok catladim bide karnim kalcam ayaklarimda bile var ama dert etmiyorum bebislerim sagolsun ben daha bugün firsat bulup siparis verdim yoktu ben arka arkaya olandan tercih ettim yan yana olanlar cok kaba duruyor haftaya gelicek insallah

kızlar merhabalar
ikiz bebek arabası önerileriniz varmı

canim ben yurtdisindayim aldigim markada yabanci bi marka ama nursinin dedigi gibi alanlar var topikte onlar sana yardimci olur :26:

Selam nursin dualrin icin tesekkür ederim canim darisi basiniza insallah benim boyum 1.69 74le hamile kaldim suan 90 olmusum
16 kilo aldim toplam ama benim karnimda sivri kilomu cok göstermiyorum acikcasi herkes ek bebek gibi duruyor diyor
kimse inanamiyor ikiz bebek tasidigima kendi doktorum bile :9::9::9:insallah zorlanmassin canim suara zorlaniyorum ben
cok catladim bide karnim kalcam ayaklarimda bile var ama dert etmiyorum bebislerim sagolsun ben daha bugün firsat bulup siparis verdim yoktu ben arka arkaya olandan tercih ettim yan yana olanlar cok kaba duruyor haftaya gelicek insallah

canim ben yurtdisindayim aldigim markada yabanci bi marka ama nursinin dedigi gibi alanlar var topikte onlar sana yardimci olur :26:

Masallah canım sıze zorlanman çok normal ben bıle aksamları zor nefes alıyorum şimdıden allah yardımcımız olsun
Kılonda gayet guzel ıkız ıçın 16 çok ıyı çatlasak da patlasakta benım de hıç umrumda degıl yeterkı bebekler ıyı olsun
Odediğim arabayı moongorent dıe arkadas vardı belkıde o alcam demıştı hatırlayamıyorum senınkıde guzeldır mutlaka gule gule saglıklı gunlerde kullanın ınş odanızıda gördum çok guzel sade bı odanız olmuş

Masallah canım sıze zorlanman çok normal ben bıle aksamları zor nefes alıyorum şimdıden allah yardımcımız olsun
Kılonda gayet guzel ıkız ıçın 16 çok ıyı çatlasak da patlasakta benım de hıç umrumda degıl yeterkı bebekler ıyı olsun
Odediğim arabayı moongorent dıe arkadas vardı belkıde o alcam demıştı hatırlayamıyorum senınkıde guzeldır mutlaka gule gule saglıklı gunlerde kullanın ınş odanızıda gördum çok guzel sade bı odanız olmuş

ALLAH hepimizin yardimcisi olsun yolun sonu artik ALLAH herkese yasatsin bu duyguyu insallah
odamiza daha bugü yeni seyler aldik oyuncak süs vs.cok cikaiyorum ben ciksamda tikaniyorum hemen
en iyisi dinlenmek:9::9:

polar ve asifirari supersiniz kislar maasallah
cok heyecanli ins hepimiz o gunleri goruruz

amin canim insallah sizlerin pek biseyi kalmamis yani :nazar::nazar::nazar:

Back
X