2011 in ilk bebeklerine sahip olacak anneler buraya

slm kızlar cumartesi 3 lü test için gittim ve herşey yolundaydı doktor kesin oğlumun olacağını söledi ama bebeğimin beyninde kist varmış inanın hayatım sanki orda koptu moralim sıfır şimdi yarın gidicem tekrardan ve salı günü başka doktora rabbim sağlıkla kimseyi sınamasın inanın çok kötü durumdayım artık hastaneye gitmekten nefret ediyorum küçücüğüm nasılda(((((((((((((( offf Allahım sen yardım et bana ve herkese.............

cnm yemin ederim şok oldum okudum da.nasıl yani nerden görüyo dr ole bişey test sonucuyla mı çıktı?olurmu ole şey ya bozma hemen moralini yoktur allahın izniyle birşey inşallah.benden tavsiye çok doktora gidip kafanı allak bullak da etme hepsi ayrı bişi sölüyorlar çünkü.Allahım seni ve bebeğini korusun cnm

kızlar dün itibariyle evliliğimin 1 senesi doldu ve 3 kişi kutladık ben aşkım ve bebeğim çok güzel bir duygu.allah herkese bole duyguları yaşatsın:)öpüyrm tüm bebekleri ve onların annelerini iyigeceler herkese

canım çok üzüldüm inşallah doktorlardan hayırlı ve mutlu cevaplarla dönüp eski moraline kavuşursunopuyorumnanaktan insanın bebeğine bişi olması korkusunu anlıyorum hemen koyverme kendini bana söylemedikleri kalmadı ama test sonuçlarım güzel çıktı ve gebeliğe devam ediliyor Allah'tan umut kesilmez yüreğini ferah tutup kendini ve bebeğini üzmemeye çalış ben 3hafta yaşadım o duyguyu
dualarımız seninle

eşinle ve bebeğinle bir çok evlilik yıldönümü kutlaman dileğiyle opuyorumnanaktan

GELİNCİİİK;
üzülme ne olur ..
allah'ın izniyle bişiy yoktur inşşallah..
çok fazla doktora gitmeni tavsiye etmem ama iyi bir uzman hekim bulup bide ona görünmeni öneririm..bazen bazı pozisyonlar yanlış anlaşılabilio
çok üzldüm ama güzel haberlerle geliceksin inşallah..dualarım sennle canım,moralini sakın bozma..
herşeyin başı moral çünki..
allah'ım yardımcın olsun canm bnm ya:Saruboceq:

tşk ederim canım bugün tekrar gittim ve doktor bi çok hamilede bu haftalarda görülebileceğini söyledi geçebilirmişte rabbim herşeyin hayırlısını versin ama kimseyi sağlıkla sınamasın çok kötü birşey haftasonum zehir zıkkım geçti bugün daha iyiyim en azıından umutluyum geçicek inş birde kan sonuçlarmız temiz çıktımı tamamdır,bu arada size bebişinizle bir ömürboyu mutluluklar dilerim canım....

inş canımmm tek temennim ozaten geçer inş doktor biraz umutlandırdı beni bakalım inş gözlem altında olucam umarım bebeğimde bir sorun olmaz kimsenin bebeğinde bir sorun olmasın....rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun....

seni şuan çok daha iyi anlıyorum canım beklemek ne kadar kötü birşeymiş ama elden ne çare yapacak birşeyim yok sabır sabır sabır umutlu haberleri bekliyorum şimdi bende senin gibi.......

cnm çok saol dileklerin için.hayırlısı inşallah muhakkak bizleride haberdar et.dualarımız sen ve bebeğinle emin ol.Allahım oğluşunu sağsalim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah.üzüp durma sakın kendini iyi düşün ki herşey iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…