hg canım aramıza bende haftaya gidicem ikili test için ama tedirgin oluyorum inşallah seninde dediğin gibi sonuçlarımız iyi çıkar :)))
Çok saol canım ..Ama amaaa ben kız bebiş istiyorummmm :kedi: Tabi gönlümden geçem bir kız evlat ama rabbim ne yazdıysa o olur..Öncelikle sağlıkla sıhatle dünyaya gelsin de gerisi boş..
valla merak etcem cinsiyeti belli olunca söle Allah gönlüne göre versin cnm:)
slm kızlar nasılsınız nasıl bebişler bakalım
benim 2 deneme temmuzda bakalım hayırlısııııı
yeni hamişleri ögreniriz burdannnnn
En kısa zamanda güzel haberlerini alırız Allahın izniyle inşallah..
Çok saol canım Allah seninde gönlüne göre versin..Ama şöyle de bişiy var çövremdeki herkes erkek diyor benimde içimden hep erkek geçiyor ama kız istiyorum işte ne yapayım a.s Sanırım cinsiyeti 3.randevuda belli olur..Şimdi 8 Temmuzda ikili testim var 8 Ağustos gibi de kontrole çağırır doktor o zaman cinsiyetini de görürüm heralde..Öğrenir öğrenmez haber veririm canım :teytey:
Arkadaşlar bu arada hamilelikte saç boyatma olayını bileniniz varmı doktora gittiğimde sormayı unuttum ama saçlarımın boyası bayağı bi geldi..Düğün vardı onu bekliyim dedim tam boyatacaktım hamile olduğumu öğrenince boyatmadım da..
slm kızlar nasılsınız nasıl bebişler bakalım
benim 2 deneme temmuzda bakalım hayırlısııııı
yeni hamişleri ögreniriz burdannnnn
mrb.kızlar bende 11 haftalık hamileyim benim 2. hamileliğim bu hamilelik çok zor geçiyor.doktor ikiz hamilelik olduğu için zor geçer dedi.benim doğumumda 16 ocak 2011 allah nasip ederse... herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ..
evet canım resimdeki oğlum sağol amin.....hoşgeldin cnm.hayırlı uğurlu olsun ikizler.resimdeki oğlun herhalde ne tatlı maşallh Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinn:)
aramıza hoşgeldin canım hayırlısıyla sağsağlim kucaklarımıza alsaydık minicikleri :)) bende 12 haftalık hamileyim (ama benim hesabıma göre 11 haftalık) bende çok zor geçiriyorum ama şuan daha iyiyim geçicek bunlarda inş bebişler sağlıklı olsundamrb.kızlar bende 11 haftalık hamileyim benim 2. hamileliğim bu hamilelik çok zor geçiyor.doktor ikiz hamilelik olduğu için zor geçer dedi.benim doğumumda 16 ocak 2011 allah nasip ederse... herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ..
Canım kafana çok takma rahat ol eminim iyi çıkacaktır..Walla ben çok rahatım Allahın izniyle kazasız belasız miniğimin dünyaya geleceğine inanıyorum lütfen sende rahat ol ki stresin bebişe yansımasın a.s
günaydın hamişler ve melekeri hergün ne güzel yeni bebeiş haberleri geliyor
cookkk mutlu oluyorummm bunları okudukca
allahım isteyen herkese nasip etsinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?