Bebişlerinize ne isimler düşündünüz bakalım paylaşalım anlamları ve neden o isimleri seçtiğinizide yazarsanız güzel paylaşımlar yapmış oluruz....Enazından daha isim bulamayan arkadaşlarımızada fikir vermiş oluruz....
bız hala karar veremedık
ege ,egehan,çagan 3 unden bırı olabılır dıoz ama baskada olabılr aslında en cok egeden yanayız ama kuranda gecmıomus o dusunduruo bızı
Tam karar vermedik. benim düşündüğüm isimlerden biri olacak. kuranda geçen isimler olmasına ve anlamlı olmasına dikkat edelim dedik. bi kaç seçenek var: Azra, Nisa
bız hala karar veremedık
ege ,egehan,çagan 3 unden bırı olabılır dıoz ama baskada olabılr aslında en cok egeden yanayız ama kuranda gecmıomus o dusunduruo bızı
Minik oğlumuza Utku ismini yakıştırdık amma bir de yanına berk koysak mı koymasak mı bilemedik.Ne dersiniz 2. bi isimde koyalım mı Utku Berk mi yoksa Utku mu olsa?ben tek isimden yanayım babası 2 ismi olsun diyo.Güzel tavsiyelerinizi bekliyoruz efenimmm:)
Minik oğlumuza Utku ismini yakıştırdık amma bir de yanına berk koysak mı koymasak mı bilemedik.Ne dersiniz 2. bi isimde koyalım mı Utku Berk mi yoksa Utku mu olsa?ben tek isimden yanayım babası 2 ismi olsun diyo.Güzel tavsiyelerinizi bekliyoruz efenimmm:)