2011 Kasım Anneleri İsim Belirlediniz Mi???

rodinia

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
1.804
1
356
Trabzon
Bebişlerinize ne isimler düşündünüz bakalım paylaşalım anlamları ve neden o isimleri seçtiğinizide yazarsanız güzel paylaşımlar yapmış oluruz....Enazından daha isim bulamayan arkadaşlarımızada fikir vermiş oluruz....

bız hala karar veremedık
ege ,egehan,çagan 3 unden bırı olabılır dıoz ama baskada olabılr aslında en cok egeden yanayız ama kuranda gecmıomus o dusunduruo bızı

Tam karar vermedik. benim düşündüğüm isimlerden biri olacak. kuranda geçen isimler olmasına ve anlamlı olmasına dikkat edelim dedik. bi kaç seçenek var: Azra, Nisa

bız hala karar veremedık
ege ,egehan,çagan 3 unden bırı olabılır dıoz ama baskada olabılr aslında en cok egeden yanayız ama kuranda gecmıomus o dusunduruo bızı

oğlum olaydı bende çağan koyacaktım çok güzel bir isim ve anlamıda çok güzel

Minik oğlumuza Utku ismini yakıştırdık amma bir de yanına berk koysak mı koymasak mı bilemedik.Ne dersiniz 2. bi isimde koyalım mı Utku Berk mi yoksa Utku mu olsa?ben tek isimden yanayım babası 2 ismi olsun diyo.Güzel tavsiyelerinizi bekliyoruz efenimmm:)

Utku kendi başına daha güzel bence.

çift isimleri bende çok seviyorum hem uymuşta utku berk ikisi birden söylenince kulağa hoş geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…