2011 Kasım Anneleri İsim Belirlediniz Mi???

kızım olacak benim de Meva:salih insanların konduğu cennet.selcen:yüksek çoşkulu hareketli.alparslanın eşi, Fatihin süt annesinin adı.Gökçen:Gökyüzü ile ilgili eski orta asyada kızlara verilen türk isimlerinden.bu üç isim arasında kararsız kaldık.

valla isimler gerçekten çok güzel.. Bizde kızımızın adına eşimin isteğiyle Mihrimah olacak gibi.. Ama geçenlerde eltim Mihranur dedi kafama takıldı.. Kaynanam Mihrimah ismini söyleyemem diyip duruyor eşim ise kararlı bu isimde.. Mihrimah Nur olabilir dedim ama ne bileyim sizce Mihrimah ismine ikinci bir isim ne olabilir fikriniz varmıı????

benim paşamın adıda çınar olacak babamız ısrarlı fakat yanına isim arıyorum belki burdan fikir edinirim

kızlar bebişimizi kasımda beklerken geçen hafta erken doğum yaptımm.. Daha küvözden çıkamadı o yüzden henüz ismini koyamadık.. ama kesim Mihrimah olacak gibi.....

biz de Alperen düşünüyoruz ayrıca 2 yaşındaki kızımın adıda Nurdeniz fikir olması açısından söyleyim belki düşünen olur

kızlar bebişimizi kasımda beklerken geçen hafta erken doğum yaptımm.. Daha küvözden çıkamadı o yüzden henüz ismini koyamadık.. ama kesim Mihrimah olacak gibi.....

hayırlı uğurlu olsun canım sana da kuzuna da allah sıhhat afiyet versin inşallah.

Rabbim herkese bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Bizde oğlumuzun adını UMUT ASAF koyduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…