- Konu Sahibi bebegim_01
- #2.621
ilk 3 ayda yeşil nane ve maydonoz düşüğe sebep olabiliyormuş duydunuz mu bunu yada doktorunuza sordunuz mu?maranki den duymuştum sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım.sat a göre 7+4 ama dr 7+1 dedi bugün.bi kaç gün oynama olabiliyomuş.inşallah yarın sende duyarsın ve burdan güzel haberlerini verirsin.çok güzel bi duygu ama ya hala heyecanımı atamadım üstümdencanım hayırlı olsun. darısı benim başıma inşallah. ben de yarın gidicem kalp atışı için. bol bol dinlenmelisin bebeğin için. bu arada kaç haftalık hamilesin
ilk 3 ayda yeşil nane ve maydonoz düşüğe sebep olabiliyormuş duydunuz mu bunu yada doktorunuza sordunuz mu?maranki den duymuştum sanki
maşallah ne güzel darısı başıma:) bende daha keseyi görmedim.. geçen çarşamba gittik bişi görünmedi , yarın tekrar gidicem banada dr geç döllenme olmuş büyük ihtimal dedi....
inşallah yarın bebişimi görürüm....
slm kızlar bende 5+6gunluk gebeyım bugun ılk defa ıstufra ettım sızde nezaman basladı bulantılar
kızlar korkmayın benımde mıde bulantım oluyodu son 2 gun hıc olmadı bende cok korktum kendı kendımı yedım aklıma kotu kotu seyler geldı nıye bulanıyodu da sımdı bulanmıyo dıye (bulana bı dert bulanmasa :) ) ama dun doktordan pıtpıtlarını duydum ve gordum meraklanmayın :)
canım ewt bnm doktorum beni uyardu maydanoz yeşillik tüketmemem gerekiomuş hatta bitki çayları da düşüğe sebepmiş.afedersin wc de bile ıkınma dedi kabız-ishal olma dedi..ben tüp bebekle hamileyim belki bu yüzden daha çok dikkat etmem gerekior
benim dr um mesela bu konuda hiç bişi demedi günlük hayatına devam edebilirsin dedi :93:
senin biraz özel bi gebelik olduğu için drun uyarmıştır canım![]()
bende ıhlamur ve papatya cayını cok ıcerdım cok faydası vardır. ınternetten arastırdım ama net sonuc yok ıcmesı ıyımı acaba doktoruma sormayı da unuttum
gözün aydın nisancım keseyi görmüşsün. darısı pıtpıtlara :)merhaba arkadaşlar nasılsınız
bebeğim1 canım dua ettim senin için işallah kabul olur
dün dr a gittik karından baktı keseyi gördük sadece ama biraz küçüktü ultrasonda 4 +6 günlük çıktı 2 hafta sonra tekrar gel dedi hem bebeği hem kalp atışlarını görürüz dedi bide tahlilleri yaparız dedi bukadar yani hamileyim artık içim rahatladı görünce:97:
heralde idrar tahlilinde de geç çıkması bu yüzdenmiş geç döllenmiş o yüzden idrarda hep silik çıkıyordu sonradan netleşti
Kızlar bunu biliyormuydunuz?
hamile kişinin başına az bişey haberi olmadan tuz serpiyorlar ilerleyen dakikalarda hamile ağzını yada çenesini kaşırsa kızı,burnunu kaşırsa oğlu oluyormuş :) hafta sonu misafirlerim vardı ben hiç farkına varmadım kafama tuz dökmüşler bende ağzımı kaşımışım...bakalım doğru çakacakmı ....
canım benim ,rabbim gönlümüze göre versin!!!
bişey sorucam,bu alttaki hamilelik çizelgesini nasıl yapıyoruz?YARDIMCI OLABİLİR MİSİN?
kızlar 6haftalık sayılırım sancınız oluyomu arada bende oluyo normalmı
dereotu için bişi biliyomusunuz.. bakla pişirdim şimdi, içine bi demet dereotu doğradım.. yeşillikler zararlı olabilir diyince tedirgin oldum şimdi