2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım hayırlı olsun. darısı benim başıma inşallah. ben de yarın gidicem kalp atışı için. bol bol dinlenmelisin bebeğin için. bu arada kaç haftalık hamilesin
teşekkür ederim canım.sat a göre 7+4 ama dr 7+1 dedi bugün.bi kaç gün oynama olabiliyomuş.inşallah yarın sende duyarsın ve burdan güzel haberlerini verirsin.çok güzel bi duygu ama ya hala heyecanımı atamadım üstümden:1:iyi haberlerini bekliyoruz:)

ilk 3 ayda yeşil nane ve maydonoz düşüğe sebep olabiliyormuş duydunuz mu bunu yada doktorunuza sordunuz mu?maranki den duymuştum sanki

naneyi değil ama maydonozu duymuştum... ya marankiden ya saraçoğlundan..... nolur nolmaz diye tüketmemeye çalışıyorum.....

zaten ağrılı adet olanlarada maydonoz suyu önerirlerye kanalları rahatlatıyomuş, demekki bebeği de düşüren bişi.....

maşallah ne güzel darısı başıma:) bende daha keseyi görmedim.. geçen çarşamba gittik bişi görünmedi , yarın tekrar gidicem banada dr geç döllenme olmuş büyük ihtimal dedi....

inşallah yarın bebişimi görürüm....

canım benim ,rabbim gönlümüze göre versin!!!
bişey sorucam,bu alttaki hamilelik çizelgesini nasıl yapıyoruz?YARDIMCI OLABİLİR MİSİN?

slm kızlar bende 5+6gunluk gebeyım bugun ılk defa ıstufra ettım sızde nezaman basladı bulantılar

merhaba canım bende 5.haftamdayım bulantılarım başladı 1 haftadır ama herkeste belli olmuor bulantı çekmeden hamileleiği süürdürenlere nasıl imrenirdim ama beni bulmadı hayırlısı bunu yaşamakta güzel

ilk 3 ayda yeşil nane ve maydonoz düşüğe sebep olabiliyormuş duydunuz mu bunu yada doktorunuza sordunuz mu?maranki den duymuştum sanki

canım ewt bnm doktorum beni uyardu maydanoz yeşillik tüketmemem gerekiomuş hatta bitki çayları da düşüğe sebepmiş.afedersin wc de bile ıkınma dedi kabız-ishal olma dedi..ben tüp bebekle hamileyim belki bu yüzden daha çok dikkat etmem gerekior

kızlar korkmayın benımde mıde bulantım oluyodu son 2 gun hıc olmadı bende cok korktum kendı kendımı yedım aklıma kotu kotu seyler geldı nıye bulanıyodu da sımdı bulanmıyo dıye (bulana bı dert bulanmasa :) ) ama dun doktordan pıtpıtlarını duydum ve gordum meraklanmayın :)

canım çok sevindim senin adına biz de cumartesi günü gitcez kontrole umarım bende duyarım pıt pıt ları teşekkürler rahatlattığın için:71:

canım ewt bnm doktorum beni uyardu maydanoz yeşillik tüketmemem gerekiomuş hatta bitki çayları da düşüğe sebepmiş.afedersin wc de bile ıkınma dedi kabız-ishal olma dedi..ben tüp bebekle hamileyim belki bu yüzden daha çok dikkat etmem gerekior

benim dr um mesela bu konuda hiç bişi demedi günlük hayatına devam edebilirsin dedi :93:
senin biraz özel bi gebelik olduğu için drun uyarmıştır canım :34:

benim dr um mesela bu konuda hiç bişi demedi günlük hayatına devam edebilirsin dedi :93:
senin biraz özel bi gebelik olduğu için drun uyarmıştır canım :34:

bende ıhlamur ve papatya cayını cok ıcerdım cok faydası vardır. ınternetten arastırdım ama net sonuc yok ıcmesı ıyımı acaba doktoruma sormayı da unuttum

bende ıhlamur ve papatya cayını cok ıcerdım cok faydası vardır. ınternetten arastırdım ama net sonuc yok ıcmesı ıyımı acaba doktoruma sormayı da unuttum

ıhlamur için bişi diyemicem çünkü hasta olsak onu içicez ilaç kullanamıyoruz diye
bide benim çok gaz problemim olur ilk doğumum sezeryan olmuştu gaz sancısından bebekle beraber bende ağlıyordum hep rezene ve papatya çayı içiyordum biraz rahatlatıyordu

merhaba arkadaşlar nasılsınız :24:

bebeğim1 canım dua ettim senin için işallah kabul olur

dün dr a gittik karından baktı keseyi gördük sadece ama biraz küçüktü ultrasonda 4 +6 günlük çıktı 2 hafta sonra tekrar gel dedi hem bebeği hem kalp atışlarını görürüz dedi bide tahlilleri yaparız dedi bukadar yani hamileyim artık içim rahatladı görünce:97:
heralde idrar tahlilinde de geç çıkması bu yüzdenmiş geç döllenmiş o yüzden idrarda hep silik çıkıyordu sonradan netleşti
gözün aydın nisancım keseyi görmüşsün. darısı pıtpıtlara :)

Kızlar bunu biliyormuydunuz?
hamile kişinin başına az bişey haberi olmadan tuz serpiyorlar ilerleyen dakikalarda hamile ağzını yada çenesini kaşırsa kızı,burnunu kaşırsa oğlu oluyormuş :) hafta sonu misafirlerim vardı ben hiç farkına varmadım kafama tuz dökmüşler bende ağzımı kaşımışım...bakalım doğru çakacakmı ....

ben bunu kocama söyleyeyim de bana çaktırmadan yapsın :6:

kızlar evet maydonoz, nane, kekik zararlı şeyler. ben adetim gecikince bunları kaynatıp içiyordum. zaten netten ararsanız bunların adet söktürücü etkisi olduğunu görürsünüz.

merhaba arkadaşlar bol bol kaynatmışsınız yine.. azıcık okudum geçmişide.. bulantılar tam gaz devam mış:)
bende hiiiç bişey yok, ne yorgunluk, ne uyku, ne bulantı hiç bişi yok.. daha keseyi filanda görmedik biz, acaba benim testlerde bi arıza mı vardı ki.. hiiiç bişi hissetmiyorum ben:):) beyaz renkte koyu kıvamlı akıntım var sadece... pazartesi doktora gidicem
, internete göre 6 haftalık olacak, o zaman vajinal mı bakar acaba, göbektenmi... ona göre eşim götürcem yanımda.. eşimde gelmeyi çok istiyo ama ben alttan bakar diye korkuyorum, onun yanında böyle bişi yaşamak istemem.. bide kalp atışlarını duyabilirmiyiz acaba bu gidişimizdeç

dereotu için bişi biliyomusunuz.. bakla pişirdim şimdi, içine bi demet dereotu doğradım.. yeşillikler zararlı olabilir diyince tedirgin oldum şimdi

Back
X