2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
nar suyudamı düşüğe neden oluyor
peki narda mı yemicez ben ço seviyorum ve yiyordum bundan sonra dikkat edeyim madem

benim daha akıntım fazlalaşmadı ama ilk hamileliğimde sürekli günlük pet kullanıyordum yoksa :27:

kanamanın azalmasına çok seindim canım.. ilaç olarak ne veriyolar kanama durumunda, kanama düşük tehlikesi anlamına mı geliyo..

sagol canım kanama evet düşük tehlikesi anlamına geliyor benim bebegim 3.5yıl sonra tedavisiz oldugu için yine progestan vermişti gece 2 tane içiyordum ama düşük tehlikesi olunca sabah ögle akşam 2şer tane içiyorum şimdi

sagol canım kanama evet düşük tehlikesi anlamına geliyor benim bebegim 3.5yıl sonra tedavisiz oldugu için yine progestan vermişti gece 2 tane içiyordum ama düşük tehlikesi olunca sabah ögle akşam 2şer tane içiyorum şimdi

geçmiş olsun ,inşallah sağlıcakla gelir meleğin .. benim de benzer durumum olabilir diye sanırım dr.um 3*2 = 6 tane progestan tablet verdi .. ilk bebeğimde 3*3=9 tane vajenden fitil olarak uyguluyordum .. bakalım 10 gün sonra kontrrole gideceğiz , nasılmış mercimek kuzum :69: inşallah sağlıklıdır bütün minikler ..

bu arada kendimi tanıtmadım :3: muhtemel doğumuma göre 2 aralık 2011 , yani aralık annesiyim ama mecburen kasım annesi olacağım .. çünkü ilk bebeğimi de sez. la dünyaya getirmek zorunda kaldım ..hatta onu da 2009 ağustosta kucağıma alacakken 2009 temmuz annesi oluverdim :69:sağlıklı ve sorunsuz bir süreç dilerim hepimize :49:

Son düzenleme:
geçmiş olsun ,inşallah sağlıcakla gelir meleğin .. benim de benzer durumum olabilir diye sanırım dr.um 3*2 = 6 tane progestan tablet verdi .. ilk bebeğimde 3*3=9 tane vajenden fitil olarak uyguluyordum .. bakalım 10 gün sonra kontrrole gideceğiz , nasılmış mercimek kuzum :69: inşallah sağlıklıdır bütün minikler ..

bu arada kendimi tanıtmadım :3: muhtemel doğumuma göre 2 aralık 2011 , yani aralık annesiyim ama mecburen kasım annesi olacağım .. çünkü ilk bebeğimi de sez. la dünyaya getirmek zorunda kaldım ..hatta onu da 2009 ağustosta kucağıma alacakken 2009 temmuz annesi oluverdim :69:sağlıklı ve sorunsuz bir süreç dilerim hepimize :49:

sagolasın canım hoşgeldin aramıza inşallah hepimiz bebişlerimizi sagsalim kucagımıza alırız

merhaba arkadaşlar.. ben 28 yaşındayım 2 senelik evliyim, klomen ve ovitrelle ile hamile kaldım.. son adet tarihim 21 şubat, internete göre beklene doğum tarihi 28 kasım.. 5 haftalık oluyorum nete göre, ben bu hesaplardan pek anlamıyorum ama.. bende hiiiiççç bir belirti yok.. uyku, bulantı yorgunluk hiç bişeyim yok.. gayet iyiyim, caba hamile değilmiyim diye düşünmeyede başladım açıkçası, ayın 4 ünde pazartesi günü kontrolüm var, keseyi görcez inşallah, kalp atışlarınıda duyabilirmiyiz sizce ?

Kızlar merhaba, yazdıklarınızı takip ediyorum,geceleri en geç 10 da uyumuş oluyorum nasıl tatlı uyku anlatamam:1:ama bulantılarım had safhada 2 gündür istifra ediyorum,yarın bakalım kalp atışları için gideceğim. Bebişimin kalbi hep atsın da başka bi şey istemem:49:

benide listeye ekleyinnn :)
24 yaşındayım kocaeli sat 1 şubat yarın 8 haftalık olacak. tahmini doğum günü 8 kasım

ekledim cnm hoşgeldin :)))
Bugun dr a gittim 7.haftadayım bebeğin olması gerekenden aşağıda oldugunu soyledi dr
kendi yukarı cıkabilir cıkmazsa nolur dedim onu o zaman düşünürüz dedi çok morkuyorum yaaaaa:2:
cnm kotkma inşallah bişey olmıcak güzel yönden bak rabbim bebişini sana bağışlasın aminnn :nazar:

günaydın kızlarr bizde geldik bugün 6+5 olduk:65: benim için dua edin cumartesi kalp atışını duyayım:71::18:
inşallah duyarsın pıt pıtlarını:16: canım ben hep dua ediyorum zaten kendimi alıştırrdım ezan dna sonra hepinize dua ediyorum kkendimide en sona ediyorum :1:
canım iyi yapmışsın, bende zaten keseyi görmeden 3-4gün önce bırakmıştım 3 aydır içiyordum çok sıkıldım artık. bende yarın gidecem kalp atışlarını duymaya inşallah herşey yolundadır:nazar:
inşallah mahşallah :nazar::nazar: :emir_bebek: duyarsın inşallh cnm rabbim utandırmasın aminnn:nazar:
selam kızlar:)
bugün sonunda bebeğimin kalbinin sesini duydum şükürler olsun,rabbim bekleyen diğer annelerimizi de bu duyguyu yaşatsın inşallah.tarif edilemez bir şey mükemmel bi duygu bu:1:
ama biraz sorun var,kesenin ucunda biraz bozukluk gördü dr um.vücut atmaya çalışıyor tedaviye devam edeceğiz dedi.tutunma problemi var bebeğin.iğnelere devam dedi.en azından tedaviden cevap alıyoruz buna da şükür.hayırlısıyla şu 3 ayı atlatırsam allahın izniyle daha da rahatlayacağım.2 hafta sonra yeniden gideceğiz.sorunlu gebelik olduğu için yakın takip olması gerekiyormuş.
inşallah bu sefer benimle kalacak bebeğim,inanıyorum ve dua ediyorum.hepimiz gönlünce olsun....
:64::64::64::64: oleyy bir pıt pıt daha :64::66::66: evt cnm duaya inanırsan bebişin seninle bende dua ediyorum sana cnm rabbim bebeğini sana ve eşine bağışlasın sonra babanne ananne :1::16:
merhabalar herkese
sevdecim insallah keseyi gorusrsun 5+3 te bak ben sana ornek olurum belki ben yarin gidiyorum doktora gelir gelmez yazarim sana neler oldugunu Insallah bende gorurum ve hersey yolundadir cok heyecanliyim yerimde duramiyorum saatler nasil gececek acaba.
oleyyy bir güzel haber daha gelir gelmez söle cnm inşallah rabbim utandırmasın hiç birimizi :49::nazar::16:
İnşallah canım, hadi güzel haberlerle gel.:16: Ben geç yumurtladığım için (18.gün) o yüzden endişeliyim, inşallah görürüm perşembe günü sağlıkla, hayırlısıyla inşallah.:16:
inşallah cnm :nazar::nazar::nazar:
Beni de ekleyin listeyee :32:

6+5 haftalık Ankaradayım yas:33 sat 9 subat tdt: 16 kasım :nazar:

benim de cok bulantim var bisey yiyemiyorum su icemiyorum malesef..Ayva bulantiya iyi gelir diyorlar kızlar ben bgn yedim ilk kez sizde bir deneyin bulantisi olan anne adaylarina sesleniyorum :)

ekledim cnm aramıza hoşgeldin sefa getirdinnn :46:kız ayva yersen bebiş gamzel olur ayy canım çekti evine fare gircek :1: eşime sölim de alsın :1:
merhaba arkadaşlar.. ben 28 yaşındayım 2 senelik evliyim, klomen ve ovitrelle ile hamile kaldım.. son adet tarihim 21 şubat, internete göre beklene doğum tarihi 28 kasım.. 5 haftalık oluyorum nete göre, ben bu hesaplardan pek anlamıyorum ama.. bende hiiiiççç bir belirti yok.. uyku, bulantı yorgunluk hiç bişeyim yok.. gayet iyiyim, caba hamile değilmiyim diye düşünmeyede başladım açıkçası, ayın 4 ünde pazartesi günü kontrolüm var, keseyi görcez inşallah, kalp atışlarınıda duyabilirmiyiz sizce ?

cnm ekliyim mi listeye bulantın için çok erken bence 7 haftada başlıyo inşallah keseyi görürsün cnm :49::nazar::nazar::nazar:

aramiza hosgeldin simiramis ben ve sevde bilge arkadasimizda 21 subat son regl tarihlerimiz 3 kisi olduk ayni gun olan. pazartesi tam 6 haftalik olacagiz bence kalp atislarini duyma sansin var diyorum sayet gec yumurtlma vs olmadiysa. Allahtan herseyin hayirlisi eger duymazsan bile canini sikma hic olmadi keseyi gormus olacaksin. benimde yarin ilk kontrolum var 5+2 oluyor yarin bakalim doktor neler gorecek cok heyecanliyim.
:18::18::18:

benide ekleyinn,şuan 4-5 hafta arası hamileyim dr dediğine göre 30 kasımda bebiş olcak, ama daha kan testi yaptırdım, perşembe jinekolğa gidecem tam ozaman belli olur sanırım ama kasım annesi olcam sanırım.2 yııllık evliyim korunmadan ilk denemede hamileyim, yaşasın...:92: tarsustaım, 54 kiloyom tabiki sasdece şuan...

Son düzenleme:
kubi nasılsın bakim sessiz kaldın tatlım sende yazmassan bu sayfa böle kalır :66:

kubi teşekkür ederim canım güzel dileklerin için rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın,hayırlısıyla sağlıkla inşallah:)

listeye ekle tabii canım... ben çatlatma iğnesini 6 martta olmuştum en geç 7-8 martta çatlamıştır heralde, geçen perşembe kan testi yaptırdım, değerim 730 çıkı.. başkada hiç bişi bilmiyorum, pazratesi ne diyecek bakalım doktorumuz..

kubi nasılsın bakim sessiz kaldın tatlım sende yazmassan bu sayfa böle kalır :66:

kız arada evle ilgileniyom :1: kaynam var :2: iyiyim heralde bulantım var oda açlıkdan aslında bulantım yok ama aç karnıma içim kıyılıyo heralde :50: canım bişey yemek istemiyo sadece suyla doyuruy:51:om karnımı :19: sen nasılsın cnm :26: :16:bebeiş nnasıl

kubi teşekkür ederim canım güzel dileklerin için rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın,hayırlısıyla sağlıkla inşallah:)

aminnn cnm :nazar::nazar: inşallah cnm nasılsın :16: bebik nasıl :32::32::32: inşallah bulantılarınız olmazz :43:

insh saglikli bir 9 ay gecirip saglikla bebisini kucagina alirsin, bol bol dinlen ani hareketlerden kacin, mutlu ol pozitif ol, simart kendini, Allah in izniyle kavusursun yavuna insh.

amin canım umarım sende ve diğer annelerimizde sağlıklı ve mutlu bir hamilelik geçirir:)elimden geldiğince akşamları dinlenmeye çalışıyorum çok şükür ki işim ağır değil.dr um zaten sürekli yatmamı önermiyor.kanamam yok şükürler olsunki öncekilerde vardı o zaman hep yatıyodum.sadece dikkat et ve iyi beslen dedi.uyguluyorum ben de.senin de tavsiyelerini dikkate alacağım özellikle şu pozitif olma kısmı:1:

kız arada evle ilgileniyom :1: kaynam var :2: iyiyim heralde bulantım var oda açlıkdan aslında bulantım yok ama aç karnıma içim kıyılıyo heralde :50: canım bişey yemek istemiyo sadece suyla doyuruy:51:om karnımı :19: sen nasılsın cnm :26: :16:bebeiş nnasıl

arada hahaha bendensin:70:
şükür valla ne olsun ev kalktı gidiyo benim tadilat var bende oturdum pc başına keyfime bakıyorum ne rahat kadınım heyyy allahımmm:32:
ben toparlıyorum temizliyorum ustalar batıyor en son kararım iş bitince toptan temizlik artık canım çıktı:21:

merhaba hanımlar yeni keşfettim burayı...ben de katılıyım dedim.dün bebişimin ilk kalp atışlarını duyduk.ama bana doktorum öle net doğum tarihi falan vermedi:59:benim hesaplamalarıma göre kasım 3.-4. hafta olucak doğum..son adetim 1 şubat,doktor 8 haftalıksın dedi,niyeyse değişik bir hesaplama yapıyolar.aslında 6 haftalık olması lazım,yani döllenme tarihini baz alıcak olursak....bilemiyorum oraları artık:26:

Back
X