2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Ben de keseyi gördüm ama bebek görünmedi haftaya çarşamba gideceğim doktora. Benim doktor çok rahat ya. Geçen hafta gittim 2 hafta sonra gel dedi. Biz sorduk doktora bebek görünmeyince boş gebelik olabilir mi diye. Çok rahat bi şekilde 2 hafta sonra geldiğinizde görürüz boş gebelik olup olmadığını dedi. Belki vajinal muayene yapsa görürdü. Gerçi öyle yapsaydı ben istemeyecektim. Hayırlısı ya Allah korusun hepimizin bebişlerini.

merhaba canım seninle günlerimiz aynı bende geçen cumartesi gittim doktora keseyi gördük ama bebeği de yolk sacını da göremedik 9 nisanda gidicem tekrar doktora
sanırım bende boş gebelik yaşıyorum
çok kötü bir duygu bu allah kimseye yaşatmasın :59:

merhaba canım seninle günlerimiz aynı bende geçen cumartesi gittim doktora keseyi gördük ama bebeği de yolk sacını da göremedik 9 nisanda gidicem tekrar doktora
sanırım bende boş gebelik yaşıyorum
çok kötü bir duygu bu allah kimseye yaşatmasın :59:

kızlar hemen boş gebelik diye düşünmeyin. Iyi şeyler düşünün iyi şeyler olsun. Pozitif olalım biraz pozitiffff :62:

kızlar hemen boş gebelik diye düşünmeyin. Iyi şeyler düşünün iyi şeyler olsun. Pozitif olalım biraz pozitiffff :62:

evt kızlar geç döllenme olabilir geç yumurtlama olabilir hemen umutsuzluğa kapılmayın ..
bende kalp atışlarımızı net duyamadım diye endişeleniyorum elimizde değil ama hep olumlu şeyler düşünelimm..

günaydın kızlar.. ben de dün çok paniktim ama artık kulaklarımı tıkıcam kötü şeylere. iyi düşüncem 8. hafta da bile duyan varmış kalp atışlarını. Allahım büyük önce sevindirip sonra üzmicek bizi inşallah.

inşallah iyi düşünelim iyi olsun

evt kızlar geç döllenme olabilir geç yumurtlama olabilir hemen umutsuzluğa kapılmayın ..
Bende kalp atışlarımızı net duyamadım diye endişeleniyorum elimizde değil ama hep olumlu şeyler düşünelimm..

günaydın kızlar.. Ben de dün çok paniktim ama artık kulaklarımı tıkıcam kötü şeylere. Iyi düşüncem 8. Hafta da bile duyan varmış kalp atışlarını. Allahım büyük önce sevindirip sonra üzmicek bizi inşallah.

heh işte böyleeee. Süpersinizzzzzzzz :65:

selam kızlar aranıza katıldım ben de
sat 25 ocak
geçen hafta kalp atışını duyduk.
duyamayanlar kötü düşünmesin.her şey iyi olur inşallah herkes için

günaydın kızlar.. ben de dün çok paniktim ama artık kulaklarımı tıkıcam kötü şeylere. iyi düşüncem 8. hafta da bile duyan varmış kalp atışlarını. Allahım büyük önce sevindirip sonra üzmicek bizi inşallah.

günaydın cnm.valla burdaki yazılanları okudukça bende kendimden şüphe etmeye başladım.dün bizde keseyi gördük inşallah haftaya gittiğimde kalp atışını duyarım ya..sizlerde hepimizde burda güzel hberlerimizi veririz

günaydın cnm.valla burdaki yazılanları okudukça bende kendimden şüphe etmeye başladım.dün bizde keseyi gördük inşallah haftaya gittiğimde kalp atışını duyarım ya..sizlerde hepimizde burda güzel hberlerimizi veririz

inşallah canım hepimiz ii haberler vericez inanıyorum ben. dua listesi oluşturalım diyorum kızlar ne dersiniz. birbirimize ancak böyle yardımımız olur.

merhabalar kızlar bebeklerinin kalp atışlarını duyanlara hayırlı olsun diyorum darısı bizim başımıza inşallah :49:

ACİBADEMCİ CANIM ben senin için anlattım başımdan geçeni. Bana da geç döllenme olmuştur dedi doktor. Rahat ol biraz . Sen şimdi üzülsen de iş olacağına varır. Rabbim her şeyin hayırlısını verir. Ben oğlumda 10 haftalıkken gitmiştim kalp atışını duymaya. İçim çok rahattı. Bunda da haftaya gideceğiz.Hatta arkadaşlarım nasıl rahat ediyorsun filan demişlerdi. Hiç kötü şeyler düşünmedim hep pozitif düşündüm. Allaha binlerce şükürler olsun ki hiç sorun yaşamadım hamileliğimde ve çocuğumda çok sağlıklı maşaallah.

evt kötü olayları duyunca insan ister istemez umutsuz oluyoo.. Allahım çok büyük görüyo ne kadar istediğimizi hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah.. İsteyen herkesede versinn kuzucuk..

Son düzenleme:
Normal doğuma karar verdim iş yerinde de herkesle yaşıtız. 5 tane hamile vardı benden hariç. Hepsi nasıl doğuracaksın bilmem ne. Ben hep dua ettim Allaha . Kaldıramayacağım yük verme diye. Ve o kadar rahattım ki doğumda hiç ağlamadım ve bağırmadım inan. Şimdi hayal gibi geliyor bana. Çok hafif sancılarla irdim doğuma. Eşim de girmişti doğuma o ağladı düşün ben ağlamadım. Çok rahattı Allaha şükür. Yani diyeceğim kötümser düşünmeyeli hep iyi düşünelim. Ben okuyorum burada çoğu arkadaşımız endişeli hep tereddütler . İnsan etkileniyor da. Hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde alacağız kucağımıza inş. Seneye bu sıralar bizi tanıyor olacaklar gülmeye başlayacaklar. Belki dönmeye bile başlayacaklar : )

merhaba annişlerrr nasılsınız.....ben iyiym çok şükürr ama nezle oldum sanırım hapşırıp burun akıntısı gidiyoruz bakalım.... üşüttüm sanırım buralarda.....:((((

merhaba kasım anneleri nasılsınız.. ben haziran annesiyim. sabırsızla bekliyoruz öle bi dolaşıyorum ayları sizede ugradım :D:D

selam güzel anneler.. bende dün keseyi gördüm ama kalp atışını duyamadım henüz erkenmiş, 2 hafta sonra gel dedi doktorum ama geç değil mi ya:( 7 mm kesenin boyutuydu..gerçekten stres oluyor insan ya..şuan bende de hiç bir belirti yok, sadece ara sıra akşamları duygusallaşıp saçma sapan şeylere ağlamak geliyor içimden o kadar.. herkese sorunsuz bir hamilelik diliyorum.. keseyi görenler kaç mm olduğunu yazarlarsa sevinirim.. teşekkürlerr..bu arada sat 17 şubat..
canım ben dün kalp atışını duyduğumda kese 7,5mm dedi dr. bence 2 hafta beklemene gerek yok, 6haftadasın zaten kesede 7mm olduğuna göre birkaçgün içimde duyulur kalbi, yani 1hafta sonrada gitsen olur, yada 4-5gün sonra. ben keseyi 5+4de gördüm, daha bebek görünmüyordu,8gün sonra hem bebeğimizi gördük hem kalp atışını, çok hızlı büyüyorlar yani:nazar:
Günaydın. drgks çok sevindim. Darısı başımıza inşallah. :nazar: Ben de bugün doktora gidicem. İnşallah keseyi görürüm... Çok heyecanlıyım. Saatler geçmek bilmiyor.:16:

canım hayırlısıyla görürsün inşallah, bende öyle keseyi göreceğim gün çok heyecanlıydım bir saniye bile aklımdan çıkmıyordu, ama kalp atışına bakmaya gittiğimiz gün biraz daha azaldı heyecanım. sende yarın yaz mutlaka görünce:71:

Back
X