- Konu Sahibi bebegim_01
- #2.941
Eve gidince oğlumunkine bakayım bir. Saklıyorum da ultrasonlarını. İnş. bu bebeğimde de saklayacağım
ok soldaysa haber ver,bana çok ilginç geldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve gidince oğlumunkine bakayım bir. Saklıyorum da ultrasonlarını. İnş. bu bebeğimde de saklayacağım
ahahahah koptummm
yok işte mutlaka bi tarafa az da olsa yakın oluyomuş. dikkatli incele. tam yapışık olmasına gerek yok.
canım ultrosonda bakış şekline göre değişio oynattıkça farklı şekilde duruo ama 7 haftalıkken solundaydı kesenin
![]()
genelde çıkıyormuş bak, hatta liste yapmışlar. bide kese yuvarlaksa kız, fasülye şeklindeyse erkek oluyomuş :)
ason ultrasonda sol tarafta duruyordu 6+5 de bakildi en son. Cumartesi yine kontrolum var 9+2 olmus olacagim bakalim o zmn nerde duruyor olcak. Ama benim icimden gecende erkek ilk günden beri nedensekese ilk fasulye seklindeydi simdi ise yuvarlak. Yani senin soylediklerine bakilirsa kesinnnn bi oglusum oluyor
kac gündür sölicem sana unutuyorum bu arada aylardir kahve icmiyorum senin nicki gördükce benim kahve icesim geliyo yahuuuu
![]()
a
ramazan ayında da sen bi git seni görünce canım kahve çekiyor diyen oluyordu. şimdi gebelikte dendi :)) ben malesef kahveyi bırakamadım ama günde bir küçük fincana düşürdüm. sigarayı bıraktım kahveyi bırakamadım malesef
şimdiki kontrolünde de haber ver bakalım nerde duruyo minnak? peki ne zaman hareket etmeye başlıyorlar acaba?
kızlar slm,
biz hala aynıyız maalesf bişe yiyemiyo ve içemiyoruz 2-3 lokma ancak(
suislim bence çok bitki çayı içme çok ii değilmiş çünkü..
hoşgeldinn ozzycim çok sevindim tatlım bizde 7.haftamıza girdik:))
kızlar slm,
biz hala aynıyız maalesf bişe yiyemiyo ve içemiyoruz 2-3 lokma ancak(
suislim bence çok bitki çayı içme çok ii değilmiş çünkü..
hoşgeldinn ozzycim çok sevindim tatlım bizde 7.haftamıza girdik:))
çok fazla değil zaten günde 3-4 fincan anca oda küçük zaten çay bardağı gibi((.....dr sordum içebilirsin dedi ama miktar söylemedi tabi...
....
hayırlı olsun bolcummmmmmmmmmm sana daaaaaaa
bende de var mide bulantısı bazen elim ayağım tutmaz oluyor ama bazen de iyi oluyor belli olmuuyyyor ki
pardon yanlış yazmışım, kese değil bebek 7,5mm olacaktı![]()
valla cnm genelde önermiyolarmış doktorlar bilmiyorum sen yinede çok içme.
.
merhaba,
Rabbim izin verirse ben de kasım annesi olacağım... yazarken ellerim titredi.. bu 4. gebeliğim. ilk 3. düşükle sonuçlandı maalesef... tedirginliğimin nekadar olduğunu tahmin edersiniz...
ben dün gittim doktora, tam 6 haftalık oluyor. sadece kese göründü.. bebeği sorunca görünmemesi normal daha dedi.. vaginalde görnür istiyorsan yapalım dedi. istemedim. haftaya tekrar gideceğim..
benim sat 19 şubattı... yakın tarihteki arkadaşlar kalp atışlarını duydular mı?
hepinize sağlıklı hamileleikler diliyorum... (umarım kasıma kadar bu topikte kalabilirim)
eminim zordur bol cum.ama bu da geçek 12 haftada falan azalıyormuş sabır birazvalla cnm genelde önermiyolarmış doktorlar bilmiyorum sen yinede çok içme.
saol cnm ben pek ii geçiremediğim için hap alıyorum artık napim mecburen bişe yiyemesemde çok bulantım olmuyo.
inşallah bu sefer her şey yolunda gider arkadaşım.merhaba,
Rabbim izin verirse ben de kasım annesi olacağım... yazarken ellerim titredi.. bu 4. gebeliğim. ilk 3. düşükle sonuçlandı maalesef... tedirginliğimin nekadar olduğunu tahmin edersiniz...
ben dün gittim doktora, tam 6 haftalık oluyor. sadece kese göründü.. bebeği sorunca görünmemesi normal daha dedi.. vaginalde görnür istiyorsan yapalım dedi. istemedim. haftaya tekrar gideceğim..
benim sat 19 şubattı... yakın tarihteki arkadaşlar kalp atışlarını duydular mı?
hepinize sağlıklı hamileleikler diliyorum... (umarım kasıma kadar bu topikte kalabilirim)