2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

genelde çıkıyormuş bak, hatta liste yapmışlar. bide kese yuvarlaksa kız, fasülye şeklindeyse erkek oluyomuş :)

son ultrasonda sol tarafta duruyordu 6+5 de bakildi en son. Cumartesi yine kontrolum var 9+2 olmus olacagim bakalim o zmn nerde duruyor olcak. Ama benim icimden gecende erkek ilk günden beri nedense :32: kese ilk fasulye seklindeydi simdi ise yuvarlak. Yani senin soylediklerine bakilirsa kesinnnn bi oglusum oluyor :66: kac gündür sölicem sana unutuyorum bu arada aylardir kahve icmiyorum senin nicki gördükce benim kahve icesim geliyo yahuuuu :68:

son ultrasonda sol tarafta duruyordu 6+5 de bakildi en son. Cumartesi yine kontrolum var 9+2 olmus olacagim bakalim o zmn nerde duruyor olcak. Ama benim icimden gecende erkek ilk günden beri nedense :32: kese ilk fasulye seklindeydi simdi ise yuvarlak. Yani senin soylediklerine bakilirsa kesinnnn bi oglusum oluyor :66: kac gündür sölicem sana unutuyorum bu arada aylardir kahve icmiyorum senin nicki gördükce benim kahve icesim geliyo yahuuuu :68:
a

ramazan ayında da sen bi git seni görünce canım kahve çekiyor diyen oluyordu. şimdi gebelikte dendi :)) ben malesef kahveyi bırakamadım ama günde bir küçük fincana düşürdüm. sigarayı bıraktım kahveyi bırakamadım malesef

şimdiki kontrolünde de haber ver bakalım nerde duruyo minnak? peki ne zaman hareket etmeye başlıyorlar acaba?

a

ramazan ayında da sen bi git seni görünce canım kahve çekiyor diyen oluyordu. şimdi gebelikte dendi :)) ben malesef kahveyi bırakamadım ama günde bir küçük fincana düşürdüm. sigarayı bıraktım kahveyi bırakamadım malesef

şimdiki kontrolünde de haber ver bakalım nerde duruyo minnak? peki ne zaman hareket etmeye başlıyorlar acaba?

sigarayi ben bebisden bir kac hafta önce biraktim. eee ondan vazgecince kahvedende vazgectim o gün bugundür azima kahve süremedim o müthis ikiliyi hatirlatacak bana diye :52: ne zaman basliyorlar bilmiyorum ama arkadasim 12. haftada ultrasona girdiginde fıldır fıldır geziyordu onun çikosu :53:

kızlar slm,
biz hala aynıyız maalesf bişe yiyemiyo ve içemiyoruz 2-3 lokma ancak:((
suislim bence çok bitki çayı içme çok ii değilmiş çünkü..

hoşgeldinn ozzycim çok sevindim tatlım bizde 7.haftamıza girdik:))

kızlar slm,

hayırlı olsun bolcummmmmmmmmmm sana daaaaaaa
bende de var mide bulantısı bazen elim ayağım tutmaz oluyor ama bazen de iyi oluyor belli olmuuyyyor ki

kızlar slm,

çok fazla değil zaten günde 3-4 fincan anca oda küçük zaten çay bardağı gibi :(((.....dr sordum içebilirsin dedi ama miktar söylemedi tabi...:1::1:....

kızlar iş arkadaşım hamile. 28 haftalık ve oğlu olacak. Kahvekolik senin dediğine baktık. ultrasonlar yanındaydı baktık ilk haftalara. Ve eeee sonuç senin dediğin gibi. Mesela fasülye gibiymiş kesesi. Ve çocuk kesenin sol tarafında. Doğru oluyor o zaman çok şaşırdım. Ben de evde oğlumunkine babakım.

çok fazla değil zaten günde 3-4 fincan anca oda küçük zaten çay bardağı gibi :(((.....dr sordum içebilirsin dedi ama miktar söylemedi tabi...:1::1:....

valla cnm genelde önermiyolarmış doktorlar bilmiyorum sen yinede çok içme.

hayırlı olsun bolcummmmmmmmmmm sana daaaaaaa
bende de var mide bulantısı bazen elim ayağım tutmaz oluyor ama bazen de iyi oluyor belli olmuuyyyor ki

saol cnm ben pek ii geçiremediğim için hap alıyorum artık napim mecburen bişe yiyemesemde çok bulantım olmuyo.

pardon yanlış yazmışım, kese değil bebek 7,5mm olacaktı:17:

yani bebek o kadar büyümüş öylemii...vay bee ne çabuk büyüyormuş gerçekten..teşekkür ederim, bende beklemeyeyim o zaman 2 hafta haftaya bir gün giderim bakmaya bende o zaman...:)) inşallah sağ salim görürüm bebişimi..:46:

.

ben özellikle sordum dr hangi bitki çaylarını içebilirim diye ben normal çay içmiyorumda

kuşburmu ihlamur rezene zencefil tüm meyve çayları hatta yeşil çay bile içebilirmişim....yeşil çayı bebeğin beyin gelişimini engelliyor demişlerdi yokmuş öyle bir şey içebilirsin dedi bana....

merhaba,
Rabbim izin verirse ben de kasım annesi olacağım... yazarken ellerim titredi.. bu 4. gebeliğim. ilk 3. düşükle sonuçlandı maalesef... tedirginliğimin nekadar olduğunu tahmin edersiniz...
ben dün gittim doktora, tam 6 haftalık oluyor. sadece kese göründü.. bebeği sorunca görünmemesi normal daha dedi.. vaginalde görnür istiyorsan yapalım dedi. istemedim. haftaya tekrar gideceğim..
benim sat 19 şubattı... yakın tarihteki arkadaşlar kalp atışlarını duydular mı?
hepinize sağlıklı hamileleikler diliyorum... (umarım kasıma kadar bu topikte kalabilirim)

merhaba,
Rabbim izin verirse ben de kasım annesi olacağım... yazarken ellerim titredi.. bu 4. gebeliğim. ilk 3. düşükle sonuçlandı maalesef... tedirginliğimin nekadar olduğunu tahmin edersiniz...
ben dün gittim doktora, tam 6 haftalık oluyor. sadece kese göründü.. bebeği sorunca görünmemesi normal daha dedi.. vaginalde görnür istiyorsan yapalım dedi. istemedim. haftaya tekrar gideceğim..
hepinize sağlıklı hamileleikler diliyorum... (umarım kasıma kadar bu topikte kalabilirim)

hayırlı uğurlu olsun......inş bu sefer bebişin hep yüzünü güldürür......sağlıklı sıhhatlı bir hamilelik geçirirsin....

merhaba arkadaşlar
inşallah bende kasım 2011 kasım annesi olacağım.eylül ayında düşük yaşadım şimdi de üzerimde ister istemez tedirginlik var.kızlar bişiler sormak istiyorum size yardımcı olurmusunuz ?
gebeliği ilk öğrendiğimde progesteron 14.7 idi 1 hafta sonra ise 11 e düşmüştü.usg de kese göründü.bhcg de normal düzeyde yükseliyor.sizce progesteronun düşmesi bi sıkıntı olur mu lütfen yardımcı olun...

inşallah kasım ayına kadar bu topikte sevinçlerimi bende paylaşırım...

selam kızlar daha oncede yazmıstım bebısım gerıden geldıgı ıcın bende kasım annesı olacagım 4 kasım gozukuyor suan ama tam olarak pazartesı bellı olucak cızelgeme gore 1 hafta gerıde bebegım
ınsallah saglıkla kucagımıza alırız bebeklerımızı

saol cnm ben pek ii geçiremediğim için hap alıyorum artık napim mecburen bişe yiyemesemde çok bulantım olmuyo.
eminim zordur bol cum.ama bu da geçek 12 haftada falan azalıyormuş sabır biraz
merhaba,
inşallah bu sefer her şey yolunda gider arkadaşım.:nazar:

Kızlar kesemizi gördük bugün. :nazar:Karından ultrasonla gördük. 5 haftalığız. Çok şükür. 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğim Allah nasip ederse. Darısı isteyen herkesin başına. Allah'ım sağlıkla hayırlısını nasip etsin.:16:

Back
X