crafty,sevdebilge valla ailelerinizin yaptiklarini okuyunca icim burkuldubizim bir yarali parmagimiza iseyen yok vlla ona cok uzuluyorum....
benimkiler turkiyede zaten istesem babam herturlu yardimi eder durumu iyi ama ben cekiniyorum su anda borcumuz felanda yok zaten,kayinbabamlar desenonlardada var ama daha bir coplerini gormedim dugunde taktiklarindan baska o kadarda olacak yani ama ondan sonrada buraya gelip gittikce verdiler 3-5 kurus iste o kadar...
bizim borcumuz harcimi yok ama bizim derdimiz ev kiralari burada evler cok fena pahali almak istesek hayatta alamayiz,kiralarda pahali 3 gozlu kucuk kiytirik eve ayda 2500 tl veriyoruz,giyim pahali,yiyecek icecek normal ama ayin sonunu zor getiriyoruz tek maasla ben hic calismadim zaten meslegim felanda yok ev hanimiyim.burada dil kursuna gittim ve bu yilda gidebilseydim meslek edinecektim ama kizim geldi cani sagolsun onun dedim birakmak zorunda kaldim herseyi...hayirlisi boyleolsun dedim...
ayda kenara 3-5 kurus atabiliyorsak ona mutlu oluyoruz kendimiz icin degil yavrumuzun gelecegi icin,dogumdan 5-6 ay sonra cikacagim bu evden cikmak istiyorum esim cikarsak kendi evimize cikariz diyor....eeeeeee hanu ev alacak parami var yokkkkk....
biraz birikmis var birazda anadan, babadan aliriz esden ,dostan borc diyor....depositini odersek bankadan krediyi aliriz diyor yavas yavas oderiz diyor sozde kolay ama realde bu kadar kolay olurmu bilemem.gecen gece evlere baktik bir tane gozumuze kestirdik merkeze uzak bir kasabada ama ev yeni yapim ve cok guzel ne hayalalere daldim birden anlatamam size

burada yasamak cok zor kizlar heleki kiminiz kimseniz yoksa,ilk geldigimde 4 yil once hic kimsem yoktu sadece esimin tanidigi bir kac arkadasi okadar sagolsun onlar bize cok destek oldular ilk iki yil baskasinin bana ait olmayan esyali bir evde yasadim bir koltugun 2 sandalyenin uzerinde studio bir apartmanda,simdiki evimin yari esyasi benim en azindan koltuklarim halilarim ve yatagim....

bunlara sukrediyorum ama insan oglu arsiziz asla doymayiz hep daha fazlasini ve iyisini isteriz...su anda durumumuz iyi cok sukur hic birseyimizdende eksik degiliz herseyi yapariz ama ev konusu ve kira parasi bizi cok dusunduruyor...