2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsüün, darısı başımıza..

benim heeç keyfim yok, heçç.. bugün kontrole gittik, 36+0 dayım bugün.. benim oğlan 3721gr mış.. doktor bu 5 kiloyu bulur diyo.. çok cici, tombiş tombiş yanakları, çoook tatlı benim tosuncum.. ama bu durumda normal önermiyom dedi doktorum.. yaparsın yapmasına da çok dikişin olur diyo, aşağıdan 20 dikişli olana kadar sezeryanı öneriyom ama yine de sen bilirsin dedi.. ilk doğumun olmasa yine normal derim ama ilk doğumda zaten zor olacak, bide 5 kilo ya yakın bir çocuğu çıkarmaya çalışıp parçalamaya gerek yok dedi, bebeğe de yazık dedi.. ya bende istemiyom, dediği gibi aşağıdan tonla dikişim olacağına karnımda olsun yani.. ama doğumdan sonra bana bakabilecek kimsede yok.. napıcam nası yapacam hiç bilmiyom.. inatla normal mi desem belki 5 i bulmaz, yoksa sezeryana ok deyip gün mü tayin etsek.. doktor arife günü yada bi iki gün önce alırız diyo.. bayramıda hastanede geçirmek var.. normal doğum tarihi 11.11.11 idi.. yani bayram sonrası olacaktı.. off offfff.. napcam bilmiom.. biri bana akıl versin nolur.. özellikle daha önce doğum yapmış birileri varsa.. sezeryanda kaç günde kendi işimi görmeye başlarım, bebeğimle ilgilenebilirmiyim..ay napacam yaaa...:43::43:

vayyy, ben de bi tek benim bebeğim iri zannediyordum. meğer daha tombiklerimiz varmış:) ben de 36+1 deyim bugünki ölçümümüz 3438 gr çıktı. gününü beklerse 4 kiloyu geçermiş ki, benim doktorum 4 ü geçenlere normali tavsiye etmiyor. etrafımda bana çok gaz veren dedim. bizim jenerasyonu doğuranların çoğu 4, 5 kilo doğurmuş yaptığım istatistiklere göre. hoş aralarından biri ben 6 kg, diğeri 7 kg doğurdum diyince inandırıcılıklarını da malesef yitirdiler. doktor iri doğumlarda gerçekleşebilecek riskleri sayınca eşimin de benim de gözümüz korktu, bari bebeğimiz erken gelsin diye, arabayı zıplatmalar, akşam akşam yürütmeler :):)
hakkımızda hayırlısı olsun canım. inşallah sıkıntısız atlatırsın. Allah annelere extra güç kuvvet veriyor. hangi durum ya da koşul da olsan bile bebeğinle en iyi şekilde ilgileneceğine eminim.

nöbetçi user lerimiz :)

eeab crafty gulden79

boğazım hala ağrıyor..yutkunamıyor, nefes almakta zorlanıyorum..Allahım doğuma 16 gün kala nolur geçsin şu hastalık............

İyi geceler gece kuşları...

Sizide mi uyku tutmadı. Kızlar ben de şimdi milupaya üye oluyodum. Aranızda üye olan var mı? Şu sms ile bilgi almak istiyoruma evet dedim. Sizce sms giderleri bizden olur mu? Biraz son işle mi kabul edecem de. Aslına bakarsan tel noyu vermek biraz sakıncalı mı ne?

nöbetçi user lerimiz :)

eeab crafty gulden79

boğazım hala ağrıyor..yutkunamıyor, nefes almakta zorlanıyorum..Allahım doğuma 16 gün kala nolur geçsin şu hastalık............

:)

aynen direkt nöbetçiyim ben yahuuu
offffffffff uykumu özledim
ben ki annem tarafından nasıl bu kadar uyuyabiliosun sitemleri alan bir kişiliktim

:)

aynen direkt nöbetçiyim ben yahuuu
offffffffff uykumu özledim
ben ki annem tarafından nasıl bu kadar uyuyabiliosun sitemleri alan bir kişiliktim

ikizlerde 8 ay gaz sancısı çektik..günde 2 saat uykuya şükrederdik..
biliyorum şu an uykunun kıymetini bilmeliyim..ama nerdeeeeee...

crafty sen bilmezsen kimse bilmez :)

crafty crafty söyle bana nasıl geçer şu boğaz ağrısı... :))

enfeksiyon yok.ama ağrı kulaklarımdan çıkıyor.çıldırıcam. ilaç almak istemiyorum..
elma,bal ve zencefilden bıktımmmmm..

ikizlerde 8 ay gaz sancısı çektik..günde 2 saat uykuya şükrederdik..
biliyorum şu an uykunun kıymetini bilmeliyim..ama nerdeeeeee...

crafty sen bilmezsen kimse bilmez :)

crafty crafty söyle bana nasıl geçer şu boğaz ağrısı... :))

enfeksiyon yok.ama ağrı kulaklarımdan çıkıyor.çıldırıcam. ilaç almak istemiyorum..
elma,bal ve zencefilden bıktımmmmm..

ah yavrum ya keşke bilsem
ama öksürüklü ağrı için ii gelen bir reçetem var dene belki işe yarar
1 kaşık bal 3-5 damla limon az karabiberi bi taşım kaynatıp dayanabileceğin sıcaklığa geldiğinde boğazından akıtmak

bende takipçisiyim o topic in.ama kimse resim eklemiyor..

favorim berenin ilk resmi..o resimdeki ağzı :))

ay bende ilk gördüğümde aşık olmuştum hatta kıza yazdımdı kaldır die :)
maşallah çok güzel bi kız hemde taa eylülde erken doğdu
annesi de güzel amaaa ona benzio aynı

ah yavrum ya keşke bilsem
ama öksürüklü ağrı için ii gelen bir reçetem var dene belki işe yarar
1 kaşık bal 3-5 damla limon az karabiberi bi taşım kaynatıp dayanabileceğin sıcaklığa geldiğinde boğazından akıtmak

öksürük yok hayatım ya..kuru kuruya bi ağrı 15 gündür süründürdü..
dr a gitmiyorum..ilaç vercek ufaz doz penisilin..ama ben içmicem malum..
eceli ile bitsin gitsin şu hastalık

ay bende ilk gördüğümde aşık olmuştum hatta kıza yazdımdı kaldır die :)
maşallah çok güzel bi kız hemde taa eylülde erken doğdu
annesi de güzel amaaa ona benzio aynı

valla surat mantı :)):nazar:

oğluma alim diyorum ama kız büyük napsak :))

ben olsam resim koymam nete ..herkese tembih ediyorum hiç kimsede bebişin resmini biraz büyüyene kadar nete eklemesin..

daha minicik ya nazar değer kuzulara..

Bi nöbetçi daha var :)
Gecenin bi yarısı uyku tutmayan ben televizyonda Yemekteyiz'i açma gafletinde bulundum ! Kadının biri kaşarlı bişiy yapmış, çekti canım gecenin bu saatinde yaw.
Mutfakta dolanıp duruyorum aç kediler gibi :)
Obur kızım istiyo, ben diil :P :)))

benim ablam da hamile, o da şubatta doğuracak,çok farklı bir duygu hem anne hem teyze adayı olmak
zati ablam hep benden deneyim sahibi oldu,uyanık önden beni atıyo hep:1:önce ben nişanladım, sonra önce ben evlendim
o fikir sahibi oldu ne nerden alınır nasıl olur
Şimdi de benim doğum maceramı merakla bekliyo
Senin ablanın da tam sürpriz olmuş, annelerimize zor olcak en çok:24:

:)Allah'tan ablam bize 1 saatlik mesafede oturuyo,annem de 1 saatlik,biz aradayız,annem önce bize sonra ablama geçer artık.
Nasılsa çalışmıcaz uzun süre bakarız be ya:)

herkese merhaba,
ankaraya geldik ama doktorum yurt dışına çıkmış, doğumu konuamadık. asistanı baktı, bir problem yok dedi.
ilgimdışının doğum ertelenmiş, inş her şey yolundadır ve pazartesi sağlıkla kucağına alır kuzusunu... asifirariyi de merak ediyorum. inş her şey yolundadır.
herkes iyi olsun hep... sevgiler...

Canım hoş gitmişin:)Ne zaman gelecekmiş doktorun?

İlgimdisi aradı beni biraz önce. Beni bi kaç gün beklemeyin foruma dedi. Morali çok bozuktu yavrum benim. Doktoruna demiş kalp yüzünden anesteji uzmanı ile görüşmemiz lazım mı erken geleyim mi demiş. Doktoru yok gerek demiş. Saat 7 de giydirmişler serumu takıp yatırmışlar ameliyat masasına anestezi uzmanı çarpıntısı olduğu için risk alamam demiş masada kalabilirsin imza at mesuliyeti alıyorum diye demiş. Kalp doktorunu aramamışlar bile hafta sonuna denk geliyor herşey diye. Geçenlerde böyle bir sorun yaşadık hiçbir hastane kabul etmedi hafta sonu olduğu için o yüzden senin gibi riski olan hastaları hafta içi alıyoruz doğuma demişler. Doktorunun hatası tamamiyle. Gülüm çok canı sıkkındı. İyiki doğumevine devlete gitmişsin dedim ya özelde olsaydın keserlerdi para verdiğin için ve masada kalabilirdin veya başka hastaneye sevk etmeye çalışırlar ordada hafta sonu olduğu için doktor sıkıntısı yaşardın dedim. Doğru söylüyorsun dedi. Sancısı hiç yokmuş (yada çok az çıktı dedi tam hatırlayamıyorum) Alara iyiymiş 3200 olmuş prenses. Sinemaya git gez dolaş dedim evler dar gelir şimdi ona ve eşine. Tecrübe ettim diyor o da o masaya yattım ya bikere bi dahakine daha rahat yatıcam ama pazartesi sabaha kadar beklemek işte o koyuyor insana dedi. Benden herkese selam söyle dedi. Büyük ihtimalle pazartesiye kadar girmem foruma dedi. Güzelim benim sesi titriyordu ağlıycak diye çekindim daha fazla sormadım ki herşeyi anlattı bende çok fena oldum. Hani ağlamaya başlasa ben zaten doldum bende ağlayacaktım. Bizde bile çarpıntı oldu eve sığamadık seni düşünmekten ama sesini sağlıklı duydum ya her işte hayır vardır 2 gün iki gündür Alara madem rahatmış sende biraz daha beslen biraz daha kilo alsın prenses dedim.

Benimde babam aradı pazartesi geliceklerdi vaz geçmişler yarın çıkıyorlarmış yola. Daha mutfak camlarım yatak odası camım duruyor. Ütüm bitmedi ve evimi mok götürüyor. O yüzden Seduş kaçar bari bu akşamdan ütümü bitireyim. Kayınvalidem sabah kahvaltıdan sonra 2 saatte kaymak gibi yaparız sen ben birde Ekin( koca kızım) hatta sen bişey yapmazsın getir götür işleri haricinde dedi. Seviyorum ben bu kadını. Ki hasta aslında memsi ağrıyor ultrason için gün vermişler onada ve rahmi alınacak belkide 10 gün sonra kanamaları çok şiddetli diye. Nerdeyse bugün yatırıyormuş doktor. Bu halde benim evimi temizliycek yarın. Bende yemek yaparım artık. Offff ne güzel 3 gün vardı önümüzde rahat rahat yapacaktık işlerimizi şimdi 3 günlük işi 1 günde yapıcaz. İş az da ben kuruntu yapıyorum.

Allah yardımcısı olsun,sıkıntıları hafiflesin,bizim şer gördüklerimiz hayır olabilir:)

Aman yabancı mı onlar yorma kendini ben saldım artık.
Kayınvalidem sen bi şey yapma ben doğumdan bikaç gün önce gelip her şeyi hallederim diyo.
Kim bilir ne zaman doğurcam,hazır olmam lazım,birini bulurum temizleteck.
Toz bile alamıyorum ben düşün nefes nefese kalıyorum,çarpıntım başlıyo.
Yorma sakın aman...

ayyy..

masallahım kalmamıs walla..

kocamı aradım gel beni burdan kurtar diye..

o gelsin cıkcam..

bi sunum hazırlamısım .. Yönetim kuruluna.. mail attım bizim müdüre beğenmezsen keyfin bilir diye not gececektim vazgectim..

dizimdeki agrı dahada arttı sanırım ayagımı uzatamamaktan..

pazar günüde yemekli misafir var.. yarın dinlenmem lazım iice.. uyurum ben artık pazara kadar..

ilgimdısının dogumu ertelenmiş..

ay kuzum ya.. zaten tedirgindi kalbinden dolayı.. o salak drun bi sorun cıkaracagı belliydi zaten gecen haftadan..

hayırlısı buymus demek.. dua edelim bol bol..

ay her bol yazısım da bol aklıma geliyor... o nerelerde.. hala haber yok...

Fatmaaaaaaaaaa ne yemekli misafiri ya hu,alma öyle misafir falan.
Halimiz mi var ayakta dönmeye.
Ben arkadaşlara sonra gelin diyom açık açık.
Sağolsunlar anlayış gösteriyolar.
Bu arada normalde misafiri çok severim ha,ama mecalim yok.

arkadaslar suyum geldi doguma gidiyorum dua edin.

Neeee:)
Canım Rabbim yardımcın olsun,dualarımız seninle...
Her şey güzel olacak:)
Az kaldı vuslata:)

Back
X