- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi bebegim_01
- #42.441
kızlar merhaba,
2 gündür giremedim kaynatmışsınız yine, gamzecan bile gelmiş(hoşgelmiş) hepinizi bebeklerinizle beraber kocaman öpüyorum, eşim yoğun bu aralar bende işten gelince oğlum kucakta gezdirip duruyorum, bazen kendide duruyor ama az.cantuba sana hayranım, ilk çocuğun ama maşallah bir düzen tutturmuşsunuz. denis arkadaşım seni ve bebeğini çok seviyorum, inşallah çabuk toparlanır, çok geçmiş olsun. Asu24 sen ve kuzucuğunda iyidir umarım.senemgy başlık çok güzel olmuş okudum ama giremedim, oğlan kucakta şimdi uyuyunca takılırım inşallah. Bu arada benim oğlumda ayrı odada yatıyor, ben kendi yatağımda uyuyorum. En küçük sesinde eşim yada ben kalkıyoruz bize zor olmadı. Kızımda çok çektim bu konuda o yüzden 2-3 aylıkken hemen ayırdım. Bazı uzmanlar Sabiha Paktuna gibi aynı odada olsun bir yıl falan diyor ama bence anneye ne uygunsa o daha iyi yoksa yaşam kalitesini düşürecek kadar zorluyorsa uyku problemi ayrı oda daha mantıklı bence. Kızım bana bağımlı olmuştu aynı yatakta yattım yıllarca, anasınıfında kendi yatağına geçti zor oluyordu, bunda diğer batılı yöntemleri seçtik bakalım. Bu arada apotohis (bir türlü ezberleyemedim kusura bakma:) maşallah bebeğine, emme sorunu seninle aynı bende de, öyle böyle emecekler başka yolu yok, tabi allah bize bol süt ve içecek istekli çocuk verirse.
oda konusunda sana katlyrm anne nasıl rahatsa prb. yok demektir. birde su duzen tutturmuşsun demişsn ya can tubaya. bizm de cok duzenlı bır hayatmz vardı. ta kı 10 gun oncesıne kadar. hastalanınca duzen falan kalmıyor:-( ben iki gunde bır banyo yaptrr aksam 8 de yatrdm. gece sadece bi kez kalkardı. gunduz de cok mutlu ıdı. emerdi de gayet uzunca. ama hastalandgmzdan beri bunlarn hıcbırı gercekleşmyr.
cnm sormssn bizi teşşekkrler. 3 gun atesten sonra sadece huzursuzlıgu kaldı. normalde emzgı almayan cocuk yapştı adeta. gece agzndan dusse hemen aglamaya başlıyor. biz de esmle emzk nobeti tutyrz