- Konu Sahibi bebegim_01
- #42.521
offf bikaç gündür internet bi var bi yok, sözleşmemiz bitiyor çok şükür 1 ay sonra, TTNETi hemen kapatıcam hemennnn.....
deniscim minik kızın deniz için çok üzüldüm.. nasıl bir acıyla yanıyor yüreğin tahmin edebiliyorum, okuduğum anda Emir de de olsa diye sadece bir an düşünmem, içindeki acıyı anlamama yetti de arttı bile.. inşallah tez zamanda tedaviye cevap verir, Allah şifa ve bool bool sabır versin.. dualarımız sizinle..
sevdalinkacım valla bazı hastalıklar vardır erkenden müdahele edilince hemen geçer ama bazı hastalıklar vardır hiç birşey yapmasan da ilaçlara boğsanda aynı sürede geçer, sanırım doktora gidip gitmemenin kararını en iyi sen verebilirsin.. eğer oğlunun keyfi kaçmamışsa, eskisi gibi yemeğe bol bol emmeye devam ediyorsa, bitki çayları ve meyveyle durumu kurtarmaya çalışabilirsin.. yok oğluş çok huysuzsa, hiç keyfi yoksa, yemiyo emmiyosa o zaman hemen götür doktora çünkü beslenmeden iğleşemez.. inşallaaah kolaycacık atlatırsınız ikinizde,çok geçmiş olsun..
bizdede var bu sorun benimde bitti yalın internet varmış ona geçmeyi istiyorum.ev telefonunudda kapatıcam sen hangisini tercih ediceksin tuğbacığım
Son düzenleme: