- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.881
kızlar bebeğinin tırnaklarında beyazlık olan varmı denizin bi kaç parmağında var vitamin yetersizliğinden mi oluyomuş?
bu bebişin nesi var birazcık okudum ama tam olarak ne olduğunu anlayamadım biri bişi yapmış bebeğe ya kıyamam
cnm benm kızımda deilde bende oluyo ya sadece vitamine baglama bi yere carpınca falanda oluyo bence cok hareketin etkisi olabilir[/Q
gamze hoşgeldin canım nerelerdesin senle kemece terkettiniz buraları haklı olabilirsin çarpıyo baya çok hareketli heran başına bişey ggetirebiliyor
kızlar bebeğinin tırnaklarında beyazlık olan varmı denizin bi kaç parmağında var vitamin yetersizliğinden mi oluyomuş?
cnm benm kızımda deilde bende oluyo ya sadece vitamine baglama bi yere carpınca falanda oluyo bence cok hareketin etkisi olabilir[/Q
gamze hoşgeldin canım nerelerdesin senle kemece terkettiniz buraları haklı olabilirsin çarpıyo baya çok hareketli heran başına bişey ggetirebiliyor
sorma cnm bi gttm tam gittim bi gittim saç başa girmişsinz yabensiz kavga bile edemezsnz ya burası benim nöbetçi bekçi benim bi daha bensiz kavga etmeyn dağıtırım ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn valla kimseye yakıştıramadm ama olabilio böle seyler burayı cok ciddi gördüğümz için normal hayat gbi kavga etmişinz ya burası güzel seyler paylaşmak için durup dururken birbirimize hesap sorma yeri deil ki alemsinz kızlar ya sizleri seviorum denis biraz durumumuzu özet geçeyim
sorma cnm bi gttm tam gittim bi gittim saç başa girmişsinz yabensiz kavga bile edemezsnz ya burası benim nöbetçi bekçi benim bi daha bensiz kavga etmeyn dağıtırım ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn valla kimseye yakıştıramadm ama olabilio böle seyler burayı cok ciddi gördüğümz için normal hayat gbi kavga etmişinz ya burası güzel seyler paylaşmak için durup dururken birbirimize hesap sorma yeri deil ki alemsinz kızlar ya sizleri seviorum denis biraz durumumuzu özet geçeyim
Merhaba Gamzeciğim..Canım, merak etme, ortalık gayet sakin..
Eğer sonraki günler yazılanları da okursan hepimizin gayet tatlı sohbet ettiğini görürsün
Bir de şunu söylemek istiyorum..
Burayı çok ciddi görüyorum ben..Özellikle de şu anda..
Maalesef hayatta hep güzel şeyler olmuyor..
Sprey'in hepimizin desteğine ihtiyacı var..
Belkide ona çok üzüldüğümüz için hepimiz böyle hassas davrandık..
Gerçi bilemiyorum herkes benim gibi mi düşünür ama ben böyle düşünüyorum..
Seninde Gökçe'ye çok üzüldüğüne eminim..
Bilemiyorum, belki de ben fazla etkilendim..
Ama bende sizi ve burayı seviyorumO ayrı..
oraları okuyamadm daha cnm ya şişirmişsnz en glen kadar otalığı bitmedi kiMerhaba Gamzeciğim..Canım, merak etme, ortalık gayet sakin..
Eğer sonraki günler yazılanları da okursan hepimizin gayet tatlı sohbet ettiğini görürsün
Bir de şunu söylemek istiyorum..
Burayı çok ciddi görüyorum ben..Özellikle de şu anda..
Maalesef hayatta hep güzel şeyler olmuyor..
Sprey'in hepimizin desteğine ihtiyacı var..
Belkide ona çok üzüldüğümüz için hepimiz böyle hassas davrandık..
Gerçi bilemiyorum herkes benim gibi mi düşünür ama ben böyle düşünüyorum..
Seninde Gökçe'ye çok üzüldüğüne eminim..
Bilemiyorum, belki de ben fazla etkilendim..
Ama bende sizi ve burayı seviyorumO ayrı..
sevndm ama ii yapmışsnz bizim güzel topiğe yakışmazdı zaten bu arada ne kadr cadı oldugunuzuda gördümsizden korkarım artıkım
şaka şaka ...
gökçeme üzülüorum tab,i kalpten hissetmeye çalışıyorum kendimi onların yerne koyuyorum desem koyamıyorum bile çünkü onlar kadar dirayetli olabilir miydşm bilmiorum Allsh herkese kaldrııabileceği yük yüklermiş Allahım verdiği gibi bu sınavı geçmeyi de nasip etsn onlara
karahan napıo bişeyler yiyomu diş var mı
oraları okuyamadm daha cnm ya şişirmişsnz en glen kadar otalığı bitmedi ki
sevndm ama ii yapmışsnz bizim güzel topiğe yakışmazdı zaten bu arada ne kadr cadı oldugunuzuda gördümsizden korkarım artıkım
şaka şaka ...
gökçeme üzülüorum tab,i kalpten hissetmeye çalışıyorum kendimi onların yerne koyuyorum desem koyamıyorum bile çünkü onlar kadar dirayetli olabilir miydşm bilmiorum Allsh herkese kaldrııabileceği yük yüklermiş Allahım verdiği gibi bu sınavı geçmeyi de nasip etsn onlara
karahan napıo bişeyler yiyomu diş var mı
Karahan hala oturuyor..Uyutmaya çalışıyorum ama gözleri fincan gibi
İştahı fena değil bu aralar ama hala dişi çıkmadı..Sürekli elleri ağzında, parmaklarını ısırıp duruyor..
"Belki diş çıkarıyordur "dedim ama bir belirti yok henüz..
Sıralama olayı bizde de var..Çok hareketli Karahan..Durduğu yerde durmuyor..
Dün kanepede sıralarken düştü, burnunu çarptı..Morardı burnu
Sizin iyi olmanıza sevindim..Maşallah İpeğe
biri bişey yapmış derken ne gibi bişey anlayamadım?
biri bişey mi yapmış??? yazacaktım yanlış yazmışım
bizde 20.11.2011 çocuguyuz yakın sayılırSiz demi 21.11.11 çocuğusunuz bakayımm...oğlumda 09:05 de dünyaya geldi..dedğin gibi onalrın hepsi birer mucize
benim oğlan da nezle oldu yazık ya 5 dk da bir burnunu siliyorum tahriş olacak yazık, bir de geceleri çok zorlanıyor dalamıyor rahat nefes alamadığı için, okyanus suyunu da doğru düzgün damlattırmıyor, petidus veriyorum umarım işe yarar..
kız öle etli butlu bi yeri yok kii, olsa dükkan sizin..
ya sanırım bu çocuğa üzümler kilo aldırıyor.. vermiyecem artık üzüm.. çok seviyo ama napalım.. biraz ara verelim bakalım bi değişiklik olacak mı? kilo sıkıntısı olanlarda bol bol üzüm yedirsin bakalım gerçekten kilo yapıyo mu?
ya benim eşim dün balkabagı getirdi iş yerindeki alanda yetiştirmiş ama cok susuz olmuş bogazda kalıo seneye tecrübe oldu baya güzel bence bende okulda çocuklarla yetiştirsem mibende taze ıncır yedryrm sekerlı dyeee
ama ııııı
yok bıse vallaaaa
uzumu de denerz ama mevsm de gecyr gıbı
balkabagı cıksada alsak yaaaaa
cok ozldmmm
cnm yanlış anladın bişey izletmio yaptıklarını bana izletti videoyu kızımla kendisi çekiyo yanigamze kavga konusunda ne desen haklısın hiç yoktan bişey yokken ortada çıktı işte napcaksın geçti gitti zaten dönmekte kimse istemez o konulara zanedersem bakıcı işine çok sevindim neler izletiyomuş* keşke bizde bilseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?