- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.841
Oh yorganla yatmayı özlemişim valla çok severim ben ama çocukların üstünü nasıl örtçez bilmiyorum hemen açıveriyor bir de dönmesini engelleyince sinirleniveriyor. Mevsim geçişleri en çok hasta olunan zaman malesef ama çok şükür oğlum iyileşti bile dün o hiç durmadan akan burnu sabahtan beri hiç akmıyor, bizde de güzel bir damla var ama damlattırmıyor pek ama o da aklımızda olsungecmış olsn canm
valla dıkkat etmek lazm dycem ama ne kadar dıkkat etsek de bı sekılde hasta olyr bu bebeler
ankara da evmz bızım cook soguk yelek patık gyorz valla
yorganları da cıkardkaıl
ecek yorganda yatyrzzzan
anca ısınıyrz ne yapalm
ben nezle olnca petıdus veryrm ıkı gune gecyr
inş. gecer
bı de su burun damlası cooook etkılıııı
bıraz pahalı ama dırek burnunda ne var ne yok hapsırtarak cıkartyr
bızım dr vermıstı
clearkıds
üzümün kilo almada etkisi vardır muhakkak şeker oranı çok yüksek çünkü, Senem de kızına üzümlü, kayısılı, irmikli bir tatlı yapıyordu onun kızı da maşallah iyi kilo alıyor, sen yine ver oğlana üzümü ya kilosu gayet iyi şişman falan değilkız öle etli butlu bi yeri yok kii, olsa dükkan sizin..
ya sanırım bu çocuğa üzümler kilo aldırıyor.. vermiyecem artık üzüm.. çok seviyo ama napalım.. biraz ara verelim bakalım bi değişiklik olacak mı? kilo sıkıntısı olanlarda bol bol üzüm yedirsin bakalım gerçekten kilo yapıyo mu?
Ben dün yine aradım spreyi bu sefer açtı. Okuldaymış izin işleriyle uğraşıyormuş sorun çıkarmışlar izin konusunda sinir oldum ne anlayışsız şu insanlar. Gerçekten insan artık doktorlara güvenemiyor (tabi işini hakkıyla yapan da var) onlar için basit birşey belki hergün yaptığı sıradan bir iş ama bizler için çok önemli. Umarım şu biyopsi sonucu iyi çıkar. Bu arada üstümde kalmasın herkese çok selamı var. İlginiz için çok teşekkür ediyor.Once kotu haber...
Sprey den mesaj var...
Uzerine alınma ama doktorlara hiç guvenmiyorum
bugun ilik ve biyopsi için parça alindi
doktor Ankara dan geldi
doktor kanamalarının morarlmalarinin yani tormbositiningercek düşmesinin nedeni sadece losemi degil itp denilen bir hastalık ta olabilirmiş dedi
tedaviyi yapan doktora bunu söylediğimde itp tedavisini zaten yapıyoruz cevap vermediği icin iliğe bakiyormus
teshis koyuyo ...haberimiz tyok
Katil edecek beni..
1 yas oncesi tedaviye cevap vermeyen itp de ölümcül. Ama söylemesi gerekmezmiydi itp de losemiden olabilir diye
sinir oldum sinir
hoşgeldin neylicim, arada gel özletme kendini..merhabaaa:)
cok bosladm buralari coookkimbilir neler kacirdmm
8 haziran benim de doğum günüm, unutmam artık :) Ya ne kadar güzel maşallah bakıyorum da herkes kocasına aşık çok mutlu. Allah mutluluklarımızı bozmasın inşallah..2,Ne güzel
Bizim evlilik yıldönümümüz 8 hazirandaydı..
Ama 30 eylül bizim için özel bir gün..İlk aşk itirafı günü
Bende o gün için heyecanlıyım..
Umarım yıllar boyu aynı heyecan kaybolmaz
inşallah itp dir tanıdığım 2 çocuk biri bebekti biri 2 yaş civarındaydı maşşallah atlattılar tedaviyle şimdi turp gibi kocamanlar inşallah gökçede atlatcakOnce kotu haber...
Sprey den mesaj var...
Uzerine alınma ama doktorlara hiç guvenmiyorum
bugun ilik ve biyopsi için parça alindi
doktor Ankara dan geldi
doktor kanamalarının morarlmalarinin yani tormbositiningercek düşmesinin nedeni sadece losemi degil itp denilen bir hastalık ta olabilirmiş dedi
tedaviyi yapan doktora bunu söylediğimde itp tedavisini zaten yapıyoruz cevap vermediği icin iliğe bakiyormus
teshis koyuyo ...haberimiz tyok
Katil edecek beni..
1 yas oncesi tedaviye cevap vermeyen itp de ölümcül. Ama söylemesi gerekmezmiydi itp de losemiden olabilir diye
sinir oldum sinir
Nurdan kiiiiiiiizzzzz
erdem kaaan in annesiiiiiiii
bak ben buraya yazıyorum gerisini sen bilirsin haaaaa
pazartesi gunü alt komşuna geliyorum yine muhabbete
İn aşağı oglunla
Dövmeyim haaaaa
bu sefer in de bizle çay iç..
ilknur a söyledim o inmezse biz çıkalım dedim..
bana bak kaçma haaaa
geliyorum Pazartesi..
butungun ordayimmmm
erdem Kaan a sebze çorbası yap benim erdem de icsin
kubicim nerelerdesin doğru düzgün takip etmiyorsun artık topiği, şeyma, kayınvaliden nasıl?
Burdayımarada takip ediyorum canım şeyma bomba gibi kayınvalidemde köyde kasıma doğru gelicekler inşallah iyidir sizler nasılsınız biraz geçmişi okudum gözlerim doldu bu aralar herkesin canı sıkılıyo sanırım benimde sıkılıyo :44: Ama dışarı çıkarsam şeymayla ve ya eşimle hemen geçiyo imkan olsa dışarda yaşıcam
rahatsızlığı vardı ya bi ara ayağının kesilme durumu vardı Allah korusun onu sordum nasıl oldu diye
Ayağının tabanı nerdeyse yok gibiydi AMA çok şükür şuan ayağı eski haline döndü iyiye gidiyo bu bir mucize
hoş gelddin kemece ya çok özlettin kendini arkadaşım türkün çok güzeldi okudum hepsini evt canım erkek çocuklar daha yaramaz ama niyeyse benim denizimde çok yaramaz abiye çekti besbelli çıkıyorum bu durmuyo yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?