2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Oh yorganla yatmayı özlemişim valla çok severim ben ama çocukların üstünü nasıl örtçez bilmiyorum hemen açıveriyor bir de dönmesini engelleyince sinirleniveriyor. Mevsim geçişleri en çok hasta olunan zaman malesef ama çok şükür oğlum iyileşti bile dün o hiç durmadan akan burnu sabahtan beri hiç akmıyor, bizde de güzel bir damla var ama damlattırmıyor pek ama o da aklımızda olsun
üzümün kilo almada etkisi vardır muhakkak şeker oranı çok yüksek çünkü, Senem de kızına üzümlü, kayısılı, irmikli bir tatlı yapıyordu onun kızı da maşallah iyi kilo alıyor, sen yine ver oğlana üzümü ya kilosu gayet iyi şişman falan değil
Ben dün yine aradım spreyi bu sefer açtı. Okuldaymış izin işleriyle uğraşıyormuş sorun çıkarmışlar izin konusunda sinir oldum ne anlayışsız şu insanlar. Gerçekten insan artık doktorlara güvenemiyor (tabi işini hakkıyla yapan da var) onlar için basit birşey belki hergün yaptığı sıradan bir iş ama bizler için çok önemli. Umarım şu biyopsi sonucu iyi çıkar. Bu arada üstümde kalmasın herkese çok selamı var. İlginiz için çok teşekkür ediyor.
merhabaaa:)
cok bosladm buralari coook kimbilir neler kacirdmm
hoşgeldin neylicim, arada gel özletme kendini..
8 haziran benim de doğum günüm, unutmam artık :) Ya ne kadar güzel maşallah bakıyorum da herkes kocasına aşık çok mutlu. Allah mutluluklarımızı bozmasın inşallah..2,
+

inşallah itp dir tanıdığım 2 çocuk biri bebekti biri 2 yaş civarındaydı maşşallah atlattılar tedaviyle şimdi turp gibi kocamanlar inşallah gökçede atlatcak

happ... vs senin eski nick 'in neydi ki ben seni tanıyamadım kızma bana :44:

kubicim nerelerdesin doğru düzgün takip etmiyorsun artık topiği, şeyma, kayınvaliden nasıl?

Burdayım arada takip ediyorum canım şeyma bomba gibi kayınvalidemde köyde kasıma doğru gelicekler inşallah iyidir sizler nasılsınız biraz geçmişi okudum gözlerim doldu bu aralar herkesin canı sıkılıyo sanırım benimde sıkılıyo :44: Ama dışarı çıkarsam şeymayla ve ya eşimle hemen geçiyo imkan olsa dışarda yaşıcam

rahatsızlığı vardı ya bi ara ayağının kesilme durumu vardı Allah korusun onu sordum nasıl oldu diye

Şeyma 11 den beri uyuyo ne yesem diye düşünüyorum hep yemek yemeyi düşünüyorum iştah kesici bişeyler yok mu acaba kilolarım hala bende bırakmıyo peşimi şeymayı emzirdikçe içim kıyılıyo sonra kendimi mutfakda buluyorum

Dün yaşadım Sevdim Seni, Bugünü Yaşıyorum Seviyorum Seni..
sevdalinka84

canım ya ben geçmişi okudum da doğrumu anladım sprey adlı arkadaşımızın bebeği ne durumda dua almışsınız heralde şuan hastayım 4 güne gusül alırım bende okurum elimden geldiği kadar birde face lafı vardı ne oldu?

İyi akşamlar kızlar :119:

nasılsınız girmeyeli çok oldu üstelik okuyamadığım nerdeyse bi 70 sayfa var çok merak ediyorum hepinizi, bebekleriniz ve sizler iyisinizdir umarım gökçe için edilen tüm dualarınız kabul olsun

tempom çok yoğundu geçtiğimiz 2-3 hafta boyunca artık karar verdim daha az sosyal olucam hatta kış uykusuna yatıcam kızım sabahcı bu sene servise 6.30 da biniyor, oğlan zaten hortluyor bizden önce, ay sersem gibi işe gidiyorum, birde gelen giden, herkese uyayım, vakit ayırayım derken benim ayarlar şaştı artık oğlan yatağa, kız yatağa, ben yatağa

bu arada oğlum benim aşırı hareketli, hem oğlu hem kızı olan anneler erkek çocuklar daha mı hareketli acaba? bugün bir tabağa taze fasulye ve pilavı yanyana koydum, kızım çok açtı hemen micro dalgada ısıtayım dedim, tabi ben de hata yerde oğlan çöpe yönelince devirmesin kovayı diye kucağıma aldım ve o tek kolumdayken diğer elimle yemeği tam fırına koyacakken eliyle bir ittirdi, onun ve benim kıyafetlerim, fırının içi, tezgah, halı her yer zeytinyağlı fasulye ve pilav yemiş oldu, oğlanı aldım banyoya götürdüm, grip diye şimdi yıkamakla uğraşmayayım hemen elini yüzünü yıkayayım üzerini değiştireyim dedim, lavabonun yanında bulunan jöleyi bi kaktırdı ayağıyla, kızım kapağını uyduruk kapatmış heralde döküldü, bi de utanmadan elini buladı hemen heryere sıvadı, ben çıldırdım tabi ne yapıcam ben bu çocukla diye zaten misafir felan derken pek ilgilenemedim çocukla, o kadar kişinin gözü önünde kaç kere yere çakıldı, kendime de kızıyorum sahi biz bu ilkel insanlara nasıl davranış kazandıracağız ya, güya benim ikinci ama gözüm baya korktu b oğlandan yada rahata alıştım unuttum kızımın bebecik hallerini ama sanki o daha uysaldı

neyse canlar yatmam lazım, kendinize çok çok iyi bakın mis kokan bebeklerinizi de çok çok öpüyorum bu arada beni merak eden arkadaşlarıma da ayrıca sevgiler

hadi bir de türkü gelsin allah rahmet eylesin Neşet Ertaştan

Hep sen mi ağladın hep senmi yandın,
Bende gülemedim yalan dünyada
Sen beni gönlümce mutlumu sandın
Ömrümü boş yere çalan dünyada.

Ah yalan dünyada,yalan dünyada
Yalandan yüzüme gülen dünyada

Sen ağladın canım ben ise yandım
Dünyayı gönlümce olacak sandım
Boş yere aldandım, boş yere kandım
irengi gözümde solan dünyada

Ah yalan dünyada yalan dünyada

Bilirim sevdiğim kusurun yoğdu
Sana karşı benim hayalim çoğdu
Felek bulut oldu üstüme yağdı
Yaşları gözüme dolan dünyada

Ne yemek ne içmek ne tadım kaldı
Garip bülbül gibi feryadım kaldı
Alamadım eyvah muradım kaldı
Ben gidip ellere kalan dünyada

sevgiyle kalın şu yalan dünyada...

Kemece, canım maşallah sana
Ben evde olmama rağmen bazen hakikaten çok yoruluyorum..
Karahan çok hareketli..Uykuyu da pek sevmiyor..Hatta bana bakıyor şu anda
Bir de herşeyden o kadar çabuk sıkılıyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum..
Durduğu yerde durmuyor

Ne diyeyim..Sağlıklı olsunlar yeter..Önemli olan o

kemece canım hoşgeldin...
aman ne misafir böyle ya.ben bize zor yemek yapıyorum.bi de sen 2çocukla misafire.bi süre kendini dinle canım.evet canım o fırlamanın aynısından bende de var.hele yürüemeye başladı kii....diyorumm biraz daha geç yürüseydii bari.sabah 6 akşam 9 odaları tavaf ediyoruzz.canları sağolsunnnn kuzularınn

hoş gelddin kemece ya çok özlettin kendini arkadaşım türkün çok güzeldi okudum hepsini evt canım erkek çocuklar daha yaramaz ama niyeyse benim denizimde çok yaramaz abiye çekti besbelli çıkıyorum bu durmuyo yerinde

karaca83 ve ilkim aras teşekkürler. canım gelen giden dediysem eş dost akraba, hepsinin başımın üstünde yeri var da, benim günlük yapılacaklar listesi baya uzadı, bıdı bıdı küçük bir sürü işler birikir ya aslında zaman almaz yapmak ama hepsini yapmaya kalkınca akşam yattığın yeri beğenirsin öyle işte, bir de işe gidince ordaki sorumluluklar ayrı yoruldum ya, evde ki sevimli canavarlardan zaten sizde de var, yorucu oluyor bilirsiniz neyse uzatmayayım fazla uyumlu olmanın uyumsuzluklarını yaşadım biraz

ilkim aras senin oğlan başlamış yürümeye ay maşallah bıdığa, bizimkinin de yakındır bi 15 güne falan tek yürür herhalde, çocuk hergün survivor a hazırlanır gibi antreman yapıyor koltuğa tek çıkıyor çeke çeke söktü zaten kenarlarından, bakıcıda evde zaptedemiyor bazen, aşağıda market var bizim her gün 2,3 kere indiriyor, havalarda soğuyor artık grip zaten yavrucak, sahi kışın nasıl olacak evde çok sıkılır bizim ki

canım ben de sizi özledim, ne yapıp edip iki arada bir derede okurdum, nete bile giremedim valla. Gerçi çok şey kaçırmamışım biraz geçmişe bakayım dedim biraz önce, pek hoşuma gitmedi tam okuyamadım da çıkıcam şimdi. Denizimi öp benim yerime, sahi sen kızına kimi aldıydın, valla biz boşuz benim haşarı oğlanı alan da olmadıydı, isterseniz hemen veriim yaramazın birmiş iki olsun, sürümden kazanırız belki

Uzun uzun konuştuk spreyim le bugun..
gokce melek i daimi yatışa almışlar artık hastaneye..
surekli serama bağlı yasamaya başlamış..
yememe olayı devam ediyormuş tabii

Anne babadan izin almadan çekilen emar yüzünden tum vücudunda morarma ve kanamaları başlamış..özellikle bez bolgesinde
emar o mınızın vücuda cok ağır gelmiş ve tum organlar etkilenmis
dalak iflas boyutunda oldugu icin yarınki günlerde alınacak ddayağı ameliyatla denmiş.
ameliyatı bekliyor bı de mınıcik vucvücut
itp denen hastalık. 1 yasından kucuk bebekerdekesinlikle tedaviye yanıt vermediği ve ölümle sonuclandigi icin losemi densin diye dua eder duruma gegelmişler

Kizlar bu alattiklarim duyduklarımın onda biri bile degil..
yine de kusura bakmayın uzüzdüysem
Okul müdürü sprey e soruşturma baslatmis
akrabalarinin tutumunu hiiiiiccc anlatmiyim

Ben den bu kadar..
dua eedin
pne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…