- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #45.861
bu da benim cimcime
Allah kolaylık versin canım iki çocukla çok zor bir yandan da ev iş misafir off.. Oğlana bak sen amma yaramaz olmuş kızasın mı gülesin mi insan şaşırtıyorlar insanı.. Türkü de çok güzel gerçekten..İyi akşamlar kızlar :119:
nasılsınız girmeyeli çok oldu üstelik okuyamadığım nerdeyse bi 70 sayfa varçok merak ediyorum hepinizi, bebekleriniz ve sizler iyisinizdir umarım gökçe için edilen tüm dualarınız kabul olsun
tempom çok yoğundu geçtiğimiz 2-3 hafta boyunca artık karar verdim daha az sosyal olucam hatta kış uykusuna yatıcamkızım sabahcı bu sene servise 6.30 da biniyor, oğlan zaten hortluyor bizden önce, ay sersem gibi işe gidiyorum, birde gelen giden, herkese uyayım, vakit ayırayım derken benim ayarlar şaştı artık oğlan yatağa, kız yatağa, ben yatağa
bu arada oğlum benim aşırı hareketli, hem oğlu hem kızı olan anneler erkek çocuklar daha mı hareketli acaba? bugün bir tabağa taze fasulye ve pilavı yanyana koydum, kızım çok açtı hemen micro dalgada ısıtayım dedim, tabi ben de hata yerde oğlan çöpe yönelince devirmesin kovayı diye kucağıma aldım ve o tek kolumdayken diğer elimle yemeği tam fırına koyacakken eliyle bir ittirdi, onun ve benim kıyafetlerim, fırının içi, tezgah, halı her yer zeytinyağlı fasulye ve pilav yemiş oldu, oğlanı aldım banyoya götürdüm, grip diye şimdi yıkamakla uğraşmayayım hemen elini yüzünü yıkayayım üzerini değiştireyim dedim, lavabonun yanında bulunan jöleyi bi kaktırdı ayağıyla, kızım kapağını uyduruk kapatmış heralde döküldü, bi de utanmadan elini buladı hemen heryere sıvadı, ben çıldırdım tabi ne yapıcam ben bu çocukla diye zaten misafir felan derken pek ilgilenemedim çocukla, o kadar kişinin gözü önünde kaç kere yere çakıldı, kendime de kızıyorum sahi biz bu ilkel insanlara nasıl davranış kazandıracağız ya, güya benim ikinci ama gözüm baya korktu b oğlandan yada rahata alıştım unuttum kızımın bebecik hallerini ama sanki o daha uysaldı
neyse canlar yatmam lazım, kendinize çok çok iyi bakın mis kokan bebeklerinizi de çok çok öpüyorum bu arada beni merak eden arkadaşlarıma da ayrıca sevgiler
hadi bir de türkü gelsin allah rahmet eylesin Neşet Ertaştan
Hep sen mi ağladın hep senmi yandın,
Bende gülemedim yalan dünyada
Sen beni gönlümce mutlumu sandın
Ömrümü boş yere çalan dünyada.
Ah yalan dünyada,yalan dünyada
Yalandan yüzüme gülen dünyada
Sen ağladın canım ben ise yandım
Dünyayı gönlümce olacak sandım
Boş yere aldandım, boş yere kandım
irengi gözümde solan dünyada
Ah yalan dünyada yalan dünyada
Bilirim sevdiğim kusurun yoğdu
Sana karşı benim hayalim çoğdu
Felek bulut oldu üstüme yağdı
Yaşları gözüme dolan dünyada
Ne yemek ne içmek ne tadım kaldı
Garip bülbül gibi feryadım kaldı
Alamadım eyvah muradım kaldı
Ben gidip ellere kalan dünyada
sevgiyle kalın şu yalan dünyada...
Allahım yardım etsin her geçen gün çok önemli neyse şu hastalık çıksın ortaya da tedavisi başlasın, ben de konuştum spreyle eşinden başka destekçisi yokmuş zaten kendi anne babası hastaymış haberleri yokmuş kayınvalidesi falan da ilgilenmiyormuş kardeşleri şehir dışındaymış kendi başlarına keşke birimiz yakınlarında olabilseydikUzun uzun konuştuk spreyim le bugun..
gokce melek i daimi yatışa almışlar artık hastaneye..
surekli serama bağlı yasamaya başlamış..
yememe olayı devam ediyormuş tabii
Anne babadan izin almadan çekilen emar yüzünden tum vücudunda morarma ve kanamaları başlamış..özellikle bez bolgesinde
emar o mınızın vücuda cok ağır gelmiş ve tum organlar etkilenmis
dalak iflas boyutunda oldugu icin yarınki günlerde alınacak ddayağı ameliyatla denmiş.
ameliyatı bekliyor bı de mınıcik vucvücut
itp denen hastalık. 1 yasından kucuk bebekerdekesinlikle tedaviye yanıt vermediği ve ölümle sonuclandigi icin losemi densin diye dua eder duruma gegelmişler
Kizlar bu alattiklarim duyduklarımın onda biri bile degil..
yine de kusura bakmayın uzüzdüysem
Okul müdürü sprey e soruşturma baslatmis
akrabalarinin tutumunu hiiiiiccc anlatmiyim
Ben den bu kadar..
dua eedin
pne diyeyim
Oy kuzuya bak 5-6 aylık herhalde görünce insan hepten kıyamıyor güzel Allahım yardımcı ol..Eki Görüntüle 519596
şimdi oldu sanırım
allah ım hepimizin bebişlerine sağlık versin
hanımlar ben aylardır hala kızımın odasına karar veremiyorum tam çilek in şu takımını alacaktım ki çilek > cupcake
şu takımı da aklıma soktular doğtaş - blue bird yeni nesil odası
şu kararsız annenin feryadını duyun bi fikir verin ?
Uzun uzun konuştuk spreyim le bugun..
gokce melek i daimi yatışa almışlar artık hastaneye..
surekli serama bağlı yasamaya başlamış..
yememe olayı devam ediyormuş tabii
Anne babadan izin almadan çekilen emar yüzünden tum vücudunda morarma ve kanamaları başlamış..özellikle bez bolgesinde
emar o mınızın vücuda cok ağır gelmiş ve tum organlar etkilenmis
dalak iflas boyutunda oldugu icin yarınki günlerde alınacak ddayağı ameliyatla denmiş.
ameliyatı bekliyor bı de mınıcik vucvücut
itp denen hastalık. 1 yasından kucuk bebekerdekesinlikle tedaviye yanıt vermediği ve ölümle sonuclandigi icin losemi densin diye dua eder duruma gegelmişler
Kizlar bu alattiklarim duyduklarımın onda biri bile degil..
yine de kusura bakmayın uzüzdüysem
Okul müdürü sprey e soruşturma baslatmis
akrabalarinin tutumunu hiiiiiccc anlatmiyim
Ben den bu kadar..
dua eedin
pne diyeyim
Sen ne tatlı şeysin böle allahım nazara mı geldin sen ne olur annesine babasına dayanma gücü ver Allahım onlar iyi oldukça gökçemizde iyi olcak... ALLAHIM PEYGAMBERİMİZİN YÜZÜ GÖZÜ HÜRMETİNE SEN BU MİNİĞİMİZE ACİL ŞİFALAR VER AMİNN...
bu bebişin nesi var birazcık okudum ama tam olarak ne olduğunu anlayamadım biri bişi yapmış bebeğe ya kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?