2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Edibe, canım..Çok üzüldüm Gökçe'ye..
Ne bileyim..Sen dün yazmıştın ya" bir şeyler yemiş" diye..Bayağı umutlanmıştım..
Böyle bir durumda ne söylenir bilemiyorum artık..

Hele ki çevresindeki insanların duyarsızlığı mı diyeyim, kötü kalpliliği mi diyeyim..Ne diyeceğimi de şaşırdım..
Hakikaten inanılmaz canım sıkıldı..
Bu kadar minik bir yavrunun bunca acı çekmesi..
Anneciğinin yüreği nasıl dayanıyor bilemiyorum..

Yine de bir umut vardır belki..
Umut olmadan da olmuyor ki..

Size okuduğum kitaptan bı ac satır yazayim
su araalar kafayı cocuk gelişimi ile bozmuş durumdayım...

İnsanin kendi farkındalığını kazanabilmesi, annesine güvenle bağlanması ile mümkündür..anneye güvenli bağlanma , anneden bebeğe akan sıcak,sevgi dolu dokunuşlardir.baglanmadan, bağımsız olunmaz.....

Anne cocuk iliskisinde " once can sonra Canan" deyimi gecersizdir..bu sevgide Canan yoktur..taraflar birbirinin canidir...anne sadece beslemez bebeğin kendi olur...

7/24 anneye güvenli bağlanma......Sabiha paktuna..guzel bir kitapti...
su an bitti

Size okuduğum kitaptan bı ac satır yazayim
su araalar kafayı cocuk gelişimi ile bozmuş durumdayım...

İnsanin kendi farkındalığını kazanabilmesi, annesine güvenle bağlanması ile mümkündür..anneye güvenli bağlanma , anneden bebeğe akan sıcak,sevgi dolu dokunuşlardir.baglanmadan, bağımsız olunmaz.....

Anne cocuk iliskisinde " once can sonra Canan" deyimi gecersizdir..bu sevgide Canan yoktur..taraflar birbirinin canidir...anne sadece beslemez bebeğin kendi olur...

7/24 anneye güvenli bağlanma......Sabiha paktuna..guzel bir kitapti...
su an bitti

Günaydın herkese,,,

Gökçe nin durumunu okudum şimdi allahım annesine güç versin gerçekten çok zor biz burda elimizden gelse onları hiç yalnız bırakmıcaz..sırayla yanlarına gidip destek olucaz orda ki onların canlarının ilgisizliği gerçekten dicek bişi yok..allah yavruma bir an once şifa versin cuma günü hepimiz dua edelimm..

o küçük beden nasıl dayanır.allahım ya o anne.ne durumdadır düşünemiyorum bile.allahım tez zamanda bi teşhis konulsun,tedavi başlansın.iyileşsin yavrucak.hadi o müdürü bi nebzede olsa anlarım kandan değil,candan değil.ya o akrabalar.....onlara ne oluyo...ne demiişler,ne yapmışş olabilirlerr aakraba ya bunlaroff yarabbim sen yanlarında ol..

allahım 1saattir dondum kaldım bişey yazamadım canım benim ne kadarda sağlıklı görünüyo noldu bu kıza allahım ona sağlık versin acıları bitsin ne desek boş uzun uzun bütün bebeklere ömürler versin onlar çok günahsız. Alçak drklar bi hastalığı teşsis edemediler bide bunlara can emanet ediyoruz akrabaya gelince zaten zaman çok kötü insanlar çok kötü başına insanın bişey gelse herkez inine kaçıyo ne demeliyim bilmiyorumki allahım acısın ve sabırlar versin

Allah kolaylık versin canım iki çocukla çok zor bir yandan da ev iş misafir off.. Oğlana bak sen amma yaramaz olmuş kızasın mı gülesin mi insan şaşırtıyorlar insanı.. Türkü de çok güzel gerçekten..
Allahım yardım etsin her geçen gün çok önemli neyse şu hastalık çıksın ortaya da tedavisi başlasın, ben de konuştum spreyle eşinden başka destekçisi yokmuş zaten kendi anne babası hastaymış haberleri yokmuş kayınvalidesi falan da ilgilenmiyormuş kardeşleri şehir dışındaymış kendi başlarına keşke birimiz yakınlarında olabilseydik
Okuldakilerde ne kadar vicdansız ya yardımcı olacaklarına sorun çıkartıyorlar, Allah bildiği gibi yapsın onları da..
Oy kuzuya bak 5-6 aylık herhalde görünce insan hepten kıyamıyor güzel Allahım yardımcı ol..

Allah'ım sen sabır ver, dayanma gücü ver, umut ver, sağlık ver! İşyerindeyim. Gözyaşlarımı zor tutuyorum. Minicik can. Annesinin kuzusu daha. Yavrumu severken içim eziliyor. Yaramazlığından yakınamıyorum, oyun oynayamıyorum onunla, sadece öpüp öpüp kokluyorum, koynumda uyutuyorum. Hakkım yok belki ona yansıtmaya ama dayanamıyorum. Nolur yapacak birşeyler olsun. Vardır eminim. Mutlaka vardır. Yoksa boşuna çekilmez bunca şey.

Allahım acil şifalar versin rabbim yüzlerine gülsün inşallah göz yaşlarımı tutamıyorum çok duygusallaştım ben doğumdan sonra ey güzel allahım sen yardım et mucizeni göster o daha çok küçük allahım sen bağışlayıcısın yoku vardan edensin ne olur allahım sen yardım et

bu bebişin nesi var birazcık okudum ama tam olarak ne olduğunu anlayamadım biri bişi yapmış bebeğe ya kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…