- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 44
- Konu Sahibi bebegim_01
- #7.421
günaydınnnn herkesee nasılsınız bu gün burda serin ama güneşli bir hava var bahar geldi sanırım.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrr ..yarın 2li testim varr bebeğimi de görcemm çok heyecanlandım yahuu..
selamun aleykum bende daha 11ci haftama yenı gırcem bende kız olursa medıne erkek olursa uğuthan koymayı dusunuyorumerkek ısmınıde bı tanıdık koymuştu hoşuma gıtmıstı aklımda kalmıs bıraz erken ama sabırsızlıktan ollsa gerek aklıma ilk gelen bu iki isim oldu ve baskada düşnmedim anlamlarına cok onem veriyorum sizlerde bu konusunu actığınız ıcın teşekkurler
![]()
ya kızlar şu ticker dan bana yapabilecek olan var mı? heveslendim. denedim beceremedim :)))
ya kızlar şu ticker dan bana yapabilecek olan var mı? heveslendim. denedim beceremedim :)))
ben yardımcı olrum sana canım.. bana sat ve muhtemel dogum tarihini söylermisin canım..
günaydın. Benim bu gün kontrol var. 2 li test için gün verir artık herhalde. 12. haftama girdim
ben yardımcı olrum sana canım.. bana sat ve muhtemel dogum tarihini söylermisin canım..
bende yapamadım ya
bence gittiğinde yapacaktır 2 li testi..
sat 15 şubat, Mdt. 22 kasım çok teşekkür ederim.
valla yüzsüzlük yapıyorum ama bende beceremiyorum![]()