2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

3 gündür bulantılar bendede var cnm evt gerçekten zor bi durum bir an önce geçsin inşallah bu arada sendede hiç olmasın :)
günlük tutmayı bende düşünüyorum hatta dün aklımdan geçti kırtasiyeye uğruyayım diye ..ben ilk idrar testimide atmadım saklamayı düşünüyorum :)

günaydın cnm 3 günden beri bulantılarım oldu hep yattım gelemedim ama şimdi iyiyim biraz geçmişi bakim gelim

aynen öyle cnm.ben adanadayım acıbademe gidecem aranızda adanlı olan varmı bilmiyorum ama bakalım hiç tanımadığım bi doktor inşallah iyidir.

günaydın kızlar

bende kasım annesi olucam Allahım kısmet ederse, dün kalp atışlarını duyduk fındıkımın

kızlar aslında bu yazı aynı zamanda düşük riskinin ilk üç ayda en yüksek seviyede olmasına rağmen aslında korktuğumuz kadar yüksek olmadığını gösteriyor bize demi

herkese günaydın kızlar. Bende günlk tutmak istiyom ama önce bebeğimin kalp atışını duymak istiyorum:18:yoksa günlüğüm hazır rafta bekliyo inşallah yakında başlarım

aminnn inş..... bende saklıyorum..belli bir sebebi yok aslında ama genede atmaya kıyamadım..... :)))

günaydın cnm 3 günden beri bulantılarım oldu hep yattım gelemedim ama şimdi iyiyim biraz geçmişi bakim gelim

çok geçmiş olsun.....

günaydın kızlar

bende kasım annesi olucam Allahım kısmet ederse, dün kalp atışlarını duyduk fındıkımın

hayırlı uğurlu olsun....inş güzel haberlerini alırısnız....

aminnn inş..... bende saklıyorum..belli bir sebebi yok aslında ama genede atmaya kıyamadım..... :)))

canımm ben sadece ilkini değil sonraları tekrar yapmıştımonlarıda saklıyorum 2-3 tane daha sanki ikinci çizgiyi görünce bebeğimi görmüş oluyodum
neyseki artık yapmıyorum ama gene yapabilirim

canımm ben sadece ilkini değil sonraları tekrar yapmıştımonlarıda saklıyorum 2-3 tane daha sanki ikinci çizgiyi görünce bebeğimi görmüş oluyodum
neyseki artık yapmıyorum ama gene yapabilirim

hadi canım...daha sonra tekrarmı yaptın..... inanmıyorum çok komiksin......

:) hamısler benımde 1 kac gundur mıde bulantım basladı ama cok kotu cıkartmıyorum ama bısey yemek ıstemıyorum bı dunya kuru yemıs aldık yuzune bıle bakmıyorum o yuzden dua edınde bulantınız olmasın kı herseyden yıyebılesınız kı bebıslere gıtsın hepsı :56

Son düzenleme:

ayy cnm benim aynen bende öleyim yaa yediklerimi hazmetmiyo midem bişey yiyemiyorum annemlerdeyim ben babam evi doldurdu sütler kuruyemişler ben malesef yüzüne bile bakmıyorum hemen midem kalkıyo annem yemek pişirirken evden yolluyo beni zor bir durum bende çıkarmıyorum ama kötü bişey ya bulantı mide rahatsızlığı rabbim herkezin hamileliğini kolay geçirsin dilerim rabbimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…