2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende seni gorunce cok sevindim:52: gozunaydin olsun canim Rabbim bebislerimizi bagislasin bizlere insallah.

kiz kardesim bu yaz evlenecek ama ben gitmeyecegim buradan turkiye 5 saat suruyor ucakla, kritik donemimi atlatirsam giderim diyorum ama inan hic gitmeyi dusunmuyorum Trye bebegime birsey olacak diye cok korkuyorum.1 yil once bir melegimi kaybettim bunuda kaybetmek istemiyorum:43:

ben yazlık bır yerde yasıyordum ınan o trustler karnı burnunda dünyanın bır ucundan gelır denize girerlerdi

ben oyuzden de pek korkmuyorum ,benım de kardesım evlenecek ekim de ,karnı burnunda bı gorumce olucam :1:

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik bolcum artık bulantıların azalmış çok sevindim benimde var ama okadar kötü degilim yemek yiyebiliyorum bende artık yavaş yavaş toparlanıyorum akıntılarım tam geçmedi ama 1 hafta 10 gün gelirmiş böyle yarın kontrolum var bebişimi görücem nasipse benim için dua edin umarım düşük tehlikem geçmiş olsun

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik bolcum artık bulantıların azalmış çok sevindim benimde var ama okadar kötü degilim yemek yiyebiliyorum bende artık yavaş yavaş toparlanıyorum akıntılarım tam geçmedi ama 1 hafta 10 gün gelirmiş böyle yarın kontrolum var bebişimi görücem nasipse benim için dua edin umarım düşük tehlikem geçmiş olsun

inş.herşey yolundadır ve öle gider inş.canım

saol cnm umarım tekrar olmaz.akıntı normal ya bendede var.
seninki 8 hafta heralde ne güzel bizden büyüksünüz sağlıklı görürsün inşallah:))

aman cnm dua ette başlamış iğrenç bişe çünkü.

kötü olmduğunu biliyorum canım benim daha küçük olduğu için başlamadı 4haftalık bebişim 2haftaya kalmaz başlar bide benim bulantılarım çok kötü olur herşeyden tiksinirim reklamdan deodoranttan mobilyadan kkıyafetten kısaca herşeyden hayırlısıyla gelir geçer inş.

merhabalar herkeseee nasılsınız......bende okuldayım şimdi yazılı yapıyorum bir bakayım dedim.... yarında yola çıkıyoruz van 'a gideceğiz inş....Rabbim sağ sağlim gidip dönmeyi nasip etisn ....onun telaşesi var.....

bolcum bulantıların geçmiş çok sevindim inş tekrar başlamaz....
niye gidiyosun ki sen Van'a? hayırlı yolculuklar

aynı gün :)

benım de sat 25 subat
doktor kasım sonu ama aralık bası da olabılır dedı

bılmıyorum ben kasım 9 ısterdım esımın dogum gunu :))
ama ne zaman olursa artık :)

benım de adetıme 4 gun varken 60 cıktı ..ıkı gun sonra 203 cıktı yarın nasıl cıkıcak bılmıyorum ınsallah yukselır ..

canımsın sen benım canııııııım

rabbım bıze sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın :49:

crafty de burada sanırım ..hepinizi tebrık ederım :52:

listeye eklenmenk ıcın erken mı :1:
kardeşimmm hoşgeldin aramıza :3:
amin hepimizin inşallah, crafty de geldi evet ama onunki bizden büyükmüş.
alttan alttan bakıyodun haa :1:
liste içinde bilgilerini konu sahibine mesajlıyosun okiş?

Son düzenleme:
kötü olmduğunu biliyorum canım benim daha küçük olduğu için başlamadı 4haftalık bebişim 2haftaya kalmaz başlar bide benim bulantılarım çok kötü olur herşeyden tiksinirim reklamdan deodoranttan mobilyadan kkıyafetten kısaca herşeyden hayırlısıyla gelir geçer inş.

mobilyadan ve reklamdan nası tiksiniliyo ay?

mobilyadan ve reklamdan nası tiksiniliyo ay?

valla kızımda turkcellin reklamaı vardı canı sıkılan adam diye belki hatırlarsın ayy duydukça öğüre öğüre bihal olurdum hala duyduğumda kötü oluyom geçen sene düşüğüm oldu iki aylıktı kaybeyttim ondada mobilyadan tiksinmiştim şöle mobilya almak için bayağı gezmiştim sora aldım oara hamile olduğumu öğrendim mobilyanın olduğu odayada giremiyodum mobilya mağazalarında bakamıyodum:52:valla tuhaf geliyo ama oluyo bende duyduğumda şaşırırdım mesela annem dinlediğim müzkten kastten tiksinmiştim dedi inanmıyordum ama başına gelince anlıyosun:27:

valla kızımda turkcellin reklamaı vardı canı sıkılan adam diye belki hatırlarsın ayy duydukça öğüre öğüre bihal olurdum hala duyduğumda kötü oluyom geçen sene düşüğüm oldu iki aylıktı kaybeyttim ondada mobilyadan tiksinmiştim şöle mobilya almak için bayağı gezmiştim sora aldım oara hamile olduğumu öğrendim mobilyanın olduğu odayada giremiyodum mobilya mağazalarında bakamıyodum:52:valla tuhaf geliyo ama oluyo bende duyduğumda şaşırırdım mesela annem dinlediğim müzkten kastten tiksinmiştim dedi inanmıyordum ama başına gelince anlıyosun:27:

aa kokudan tiksinildiğini biliyordum ama müzikten ilk defa duydum:53:

hayirlisi olsun canim :) peki akademide fiyatlar nasil sezeryan dogum felan benimki sezeryan olcakta gercegi 4 nisanda randevum var konak hastanesinde funda hanimda ama orasi bana cok uzak biraz üseniyom yalan degil :) akademide bayan doktoru var mi acaba beni bilgilendirirsen doktor ve fiyatlardan sevinirim canim

akademide evrim hanım hanım var. Ama hiç tanımıyorum ne yalan söyleyim yanlış yönlendirme yapmak istemem. Biz sıra beklerken onunda odası doluydu ve hastaları bekliyordu
muayene ssk çalışan 78 tl. Diğerlerine göre biraz fiyatlı. Sezeryanı istersen bir dahaki kontrolümde öğrenirim.

slm kızlar nasılsınız bir soruyım dedim topik boş kalmasın dimi ama:66:
bu arada izmirden hamişler varmı aramızda :49:

Lıstenıze benıde eklermısınız sat 30 ocak 7+3 yas 27 kılo 55 ızmır keseyı gorduk pıtpıtlarıda duyduk allah herkese nasıp etsın ınsallah...

selam arkadaşlar bende kasım annesi olucam inşallah. pıt pıtlarını duyduk. sat 1 şubat. 59 kg 24 yaşındayım. başka bilgi gerekiyomuydu liste için:))

vildancım yolladım bilgilerini.
listeye katılacak arkadaşlar buraya yazarsanız gözden kaçabilir, sonra beni listeye almamışlar demeyin. bilgilerinizi konu sahibine mesaj atarsanız sizi ekleyecektir. sevgiler :))

Back
X