2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
cnm ben zofran kullanıyorum daha doğrusu dün bitane aldım hala olmadı bulantım çok şükür tavsiye ederim.

merhaba canım kendimi iyi hissetmediğim için iyi takibedemiyorum sizi. bulantılarım çok ve karnımı doyurmak istiyorum ama olmuyo doktorum dramamine diye bir ilaç verdi birkaç gün önce kullandım ama akşam yemeginden sonra kafayı kaldıramadım uykudan.çok uyku yaptı simdi kullanmıyorum öyle oldugu için ne yapacagımıda bilmiyorum:(
senin bulantılarının geçtiğine sevindim:nazar:

selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hamilelik bolcum artık bulantıların azalmış çok sevindim benimde var ama okadar kötü degilim yemek yiyebiliyorum bende artık yavaş yavaş toparlanıyorum akıntılarım tam geçmedi ama 1 hafta 10 gün gelirmiş böyle yarın kontrolum var bebişimi görücem nasipse benim için dua edin umarım düşük tehlikem geçmiş olsun

bebişinin sağlıklı oldugunu görürürsün inşallah canım ve düşük tehliken de geçmiş olur dualarımız seninle kendine iyi bak.....:3:

Lıstenıze benıde eklermısınız sat 30 ocak 7+3 yas 27 kılo 55 ızmır keseyı gorduk pıtpıtlarıda duyduk allah herkese nasıp etsın ınsallah...

bende kasim annesiyim..gerci doktor ekim sonu kasim basi dedi

slm kızlar kasım anneleri çoğalmış ne güzel.allah tamamına erdirsin inş hepimiz sağlıcakla kucağımıza

benim SAT :31 ocak
ama 2 haftageçdöllenme olmuş pazartesi 5+2 görüldü usgde sadece keseyi gördük bebiş yoktu henüz yarın tekrar gidicem bakalım
21 kasım muhtemel doğum tarihimiz olucak inş

slm kizlar nasilsiniz
ben buraya ilk geldigimde beni listeye alin dedim ozaman pek liste falan yoktu ve sonrasinda fazla gelemedim
masallah kasim anneleri baya bi cogalmis yavas yavas bebislere yaklasiyoruz :)

bebegim_01 canim benide listeye alirmisin
SAT: 27 ocak
YAS :26
KILO: 63
DOGUM T. :3 kasim
SEHIR: Fransa
durum: ise pit pitlari cokta duydum :)
ve tup bebekle hamile kaldim

varmi aranizda tup bebekle hamile kalan

prensesim geldim geldim:64:

beni de ekler misinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

25 Ocak SAT
Muhtemel Doğum Tarihi 01.11.2011
İstanbul
Kalbi görüldüü/ duyuldu elhamdurillah

bebişlerinizi saglıkla kucaklarınıza almanız dileğiyle...
hayırlı olsun:nazar::nazar::nazar::nazar:

iyi akşamlar arkadaşlar :3:
bu günde misafirim vardı onunla ilgilendim
evi toparladım size bakim dedim :49:

AH bagislasin yavrularini insallah haftaya duyarsiniz ben sizi duydu zannettim o yuzden sordum kac haftaliksin diye.benimde bu 5.hamileligim ilk 3U dusuk oldu 4.u erken dogumda kaybettim oglumu bunu kucaklamak nasip olur insallah[/QUOTE]

sağol Allah razı olsun hepimizinkini çaşamba 5 haftalıktı keseyi ve bebeği gördük haftaya çarşamba
kalp atışı için çağırdı ama eşimde olsun die c.tesiye aldık yabni inşallah 2 nisanda duyucaz Allah seninde kucağında göstersin inşallah

nisancım seninde misafirin eksik olmuyo naptın kan testi yaptırıp doktorunla görüştünmü
bizde kızımla dolaşmaya çıktık bugün sonrada bi arkadaşa çaya gittik :))) hamile 7 aylık

sorma nazo bu hafta kabul günüm :1:
kan testi yaptırmadım ya idrarda kesin gibi gözküyor bu yüzden haftaya gitmeyi düşünüyorum ozaman bebeğide görebileyim diye bu sefer geç gideyim biraz diyorum iremde 4 haftalıkken gitmiştim bişi belli olmuyor ozaman bu sefer sabredeyim diyorum

merhabalar herkeseee nasılsınız......bende okuldayım şimdi yazılı yapıyorum bir bakayım dedim.... yarında yola çıkıyoruz van 'a gideceğiz inş....Rabbim sağ sağlim gidip dönmeyi nasip etisn ....onun telaşesi var.....

bolcum bulantıların geçmiş çok sevindim inş tekrar başlamaz....

cnm hayırdır oralar soğuktur şimdi bende van çatakta görev yapmıştım van çok güzel bi sehir ama havaların ısınmasını bekle bence tabi önemli bi işin yoksa

aynı gün :)

benım de sat 25 subat
doktor kasım sonu ama aralık bası da olabılır dedı

bılmıyorum ben kasım 9 ısterdım esımın dogum gunu :))
ama ne zaman olursa artık :)

benım de adetıme 4 gun varken 60 cıktı ..ıkı gun sonra 203 cıktı yarın nasıl cıkıcak bılmıyorum ınsallah yukselır ..

canımsın sen benım canııııııım

rabbım bıze sagsalım kucagımıza almayı nasıp etsın :49:

crafty de burada sanırım ..hepinizi tebrık ederım :52:

listeye eklenmenk ıcın erken mı :1:

aa çok sevindim bende karar vermiodum aralık annelerine mi kasım annelerinemi katılsam diye iyi oldu seninde burda olman zaman çabuk geçse

slm nasılsınız kızlar kiminizin bulantıları başlamış inş.çabuk geçer bende daha bişey yok:52:

cnm bendede yok şükür oğlumdada hiç bulantım olmadı

slm kızlar :3:
açlıktan ölcem yaa koca kişisi geç kaldı. sen ye dedi ama günde bir kez aynı sofrada yiyoruz zaten onsuz yiyesim de gelmiyor.

cnm hayırdır oralar soğuktur şimdi bende van çatakta görev yapmıştım van çok güzel bi sehir ama havaların ısınmasını bekle bence tabi önemli bi işin yoksa

aa çok sevindim bende karar vermiodum aralık annelerine mi kasım annelerinemi katılsam diye iyi oldu seninde burda olman zaman çabuk geçse

cnm bendede yok şükür oğlumdada hiç bulantım olmadı

aa ben sumağa da dedim aralığı beklemez minikler. bizim arkadaş dedi, şimdiden nisan annelerinden 15 kişi doğum yapmış. %5 bebek tam gününde doğarmış. o yüzden gitmeyin :)

arkadaşlar sizde biraz yürüdüğünüzde kasıklarınızda ağrı oluyormu
bugün kızla dışarıya çıktık yarım saat kadar yürüdük şimdi kasıklarım ağrıyor

arkadaşlar sizde biraz yürüdüğünüzde kasıklarınızda ağrı oluyormu
bugün kızla dışarıya çıktık yarım saat kadar yürüdük şimdi kasıklarım ağrıyor

benim oluyor ağrı giibi değil de hafif batmalar gibi. yemek, ev işi falan yaptığımda oluyo genelde, dinlenince geçiyor. dr olur demişti. karın ağrısı ve kasık ağrısı olur, hatta adet olacaksın sanırsın korkma normal demişti.

ben okulda devamlı ayaktayım kasıklarım ara ara batıyo ama benim şikayetim baş dönmesi. bazen derste bayılacak gibi hissediyorum o kadar dönüyo başım.

kahvekolik benim hiç problemim yoktu herşey yolundaydı son zaman suyum arttı doktorum tekrar tetikler yaptı ama su artışının sebebi bulunamadı dolayısıyla bi tedavi uygulanamadı doktor erken doğum olabilir hazırlıklı ol demeye başladı ve kızım 25 gün önce doğdu prematüre diye geçti ama solunumu iyi olduğundan kilosuda fena değildi küvöze girmedi çok şükür gece sancıyla gittim sabaha kadar 10 saat sancı çektim milim açılma olmadı suyumda fazla oluca bebeğin kalp atışlarıda zayıflayınca apar topar sezaryen oldum noldumu şaşırdım :)

nisancımbende de oluyo fazla yürim yorlim bugün bende de oldu bide kızı arabayla çıkardım zorlandım da biraz

Back
X