2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Ezgimm merhaba,

nasil oldun canim??? Okudugum kadariyla daha iyiye gidiyor durumun...İns en kisa zamanda kalkarsin ben bir hafta zor dayandim sonra ayaklandim ufakdan olacak gibi degildi....yukardaki sorunu sanirim henüz kimse cevaplamamis, ikili test gebeligin 11.-14. haftasi arasinda yapiliyor canim....

merhaba canım iyiyim allaha şükür bende artık sürekli yatmıyorum yavaş yavaş ayaklanıyorum ama doktor nisan 13 kadar yat dedi:63:zaten akıntımda normale döndü sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

tahlıllerımı aldım bıraz once yıne demır eksıklıgım ortaya cıkmıs

kızamıkcık gecırmısım onceden sevındım :)

ama toxoplazma gecırmemısım ..

betam ıse 4+3 iken 2657.88 imiş..sanırım bebegımızı yumurtlama gunuden once yapmıısız

kızımız mı olucak yoksa :52: öyle dıyorlar ya hanı :)

hrkese slm... benimm bebiş de 24 kasımda geliyo... allah izin verirse.. arkadaşlar bişi sormak istiyorum size. normalde 5. haftadayım ve hala bulantımm yok... en yakın arkadaşımda şuanda 6 haftalık hamile ve 2 haftadır mide bulantıları çok şiddetli... mide bulantımın olmaması normal mii sizce??

hrkese slm... Benimm bebiş de 24 kasımda geliyo... Allah izin verirse.. Arkadaşlar bişi sormak istiyorum size. Normalde 5. Haftadayım ve hala bulantımm yok... En yakın arkadaşımda şuanda 6 haftalık hamile ve 2 haftadır mide bulantıları çok şiddetli... Mide bulantımın olmaması normal mii sizce??

selam canım. Hayırlı olsun.
Bulantın olmaması normal. Herkeste olacak diye bişey yok. Bulantın yoksa şanslısın işte ne güzel tadını çıkar.

Meraba arkadaşlar...Bende aranıza yeni katıldım 7 haftalık hamileyim:) Benimde şu haftaya kadar hiç bulantım olmamıştı ama 2 gündür kokulara karşı hafiften var:( Sağ salim hepimiz kucağımıza alırız inş.bebişlerimizi:))

tahlıllerımı aldım bıraz once yıne demır eksıklıgım ortaya cıkmıs

kızamıkcık gecırmısım onceden sevındım :)

ama toxoplazma gecırmemısım ..

betam ıse 4+3 iken 2657.88 imiş..sanırım bebegımızı yumurtlama gunuden once yapmıısız

kızımız mı olucak yoksa :52: öyle dıyorlar ya hanı :)

demir eklikliğini gıdalarla alabilirsin. bende de az miktarda kansızlık çıktı. dr ilaç vermiyorum gerek yok dedi. gıdalarla o eklikliği tamamlarsın dedi. folic plus ve bolca su ya devam :94:

Meraba arkadaşlar...Bende aranıza yeni katıldım 7 haftalık hamileyim:) Benimde şu haftaya kadar hiç bulantım olmamıştı ama 2 gündür kokulara karşı hafiften var:( Sağ salim hepimiz kucağımıza alırız inş.bebişlerimizi:))

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı olsun bebişleriniz...Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

hrkese slm... benimm bebiş de 24 kasımda geliyo... allah izin verirse.. arkadaşlar bişi sormak istiyorum size. normalde 5. haftadayım ve hala bulantımm yok... en yakın arkadaşımda şuanda 6 haftalık hamile ve 2 haftadır mide bulantıları çok şiddetli... mide bulantımın olmaması normal mii sizce??

canım benim de 6. haftada başladı bulantım. telaş yapma. hiç olmayabilir de. herkesin ki farklı oluyor.
bu günlerinin tadını çıkar. çünkü mide bulantın başlayınca bi de uyku ve yorgunluk. hiç bişeyden zevk almaz hale gelirsin:))

meraba arkadaşlar...bende aranıza yeni katıldım 7 haftalık hamileyim:) benimde şu haftaya kadar hiç bulantım olmamıştı ama 2 gündür kokulara karşı hafiften var:( sağ salim hepimiz kucağımıza alırız inş.bebişlerimizi:))

hoşgeldin sedalii
hayırlı olsun bebeğin.bulantı bendede var ama yapacak bişey yok. Katlanmak zorundayız.yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun.

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı olsun bebişleriniz...allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

teşekkürler zuzucum. Hepimizinki hayırlı olsun. Daha yolun başındayız hepimiz. Rahat hamişlik geçiririz inşallah.
Allahım çok şükür göbüşlerimize kondurdu bebişlerimizi sağ salim kucağımızada kondursun inşallah.... :31:

Son düzenleme:
ya arkadaşlar bulantı için bi formülü olan var mı. paylaşabilir misiniz. bu arada bulantı ve kusma için dr.um bebeğin sağlıklı olduğunun işareti dedi.onun için bir de bulantı sayesinde sigara içmediğim için seviniyorum

hamişlerrr ya geçen sene bende bu gunlerde oyle hafta hesabı yapıordum.. şimdi melegım yanımda uyuyor... sizi okuyunca gulumsuyorum.. ne gunlerdi diye..

bu arada benımde hıç bulantım olmadı... bır kez oldu onda da hastanelık oldum :(((
bulantısı olmayanlar çok şanslı...

bulantı için malesef hıç bır şey fayda etmıyor çogu zaman.. 3 ay çekmek zorunda kalıyorsunuz...

Ya bizde sen gibi diyebilecekmiyiz acaba Hemra ,çok uzun bi süreç gibi geliyo.Allah analı babalı büyütsün meleğini inş.

Back
X