2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
:1: canım benim ki biraz özel durum kan pıhtılaşması var 2 bebişimi kaybettim birde doktorum benim heyecanıma dayanamıo sen her hafta gel dio bu zamana kadar haftada 2 kere gidiodum :9:

benimki de tüp
anlamıo dr beni :)
1 ay sona gel dedi oyuncak etme dedi :)
sabır taşı adamı çatlatır bi dr

benimki de tüp
anlamıo dr beni :)
1 ay sona gel dedi oyuncak etme dedi :)
sabır taşı adamı çatlatır bi dr

ay benimki çok anlayışlı sen hergün gel 10 dakkamı alıo sana bakmak ne olucakki dio ayy ben şu 1 haftada kaayı yiyorum 1 ayda naparım bilmiorum:37: gerçi 12 haftadan sonra bende öle giderim heralde

tahlıllerımı aldım bıraz once yıne demır eksıklıgım ortaya cıkmıs

kızamıkcık gecırmısım onceden sevındım :)

ama toxoplazma gecırmemısım ..

betam ıse 4+3 iken 2657.88 imiş..sanırım bebegımızı yumurtlama gunuden once yapmıısız

kızımız mı olucak yoksa :52: öyle dıyorlar ya hanı :)

bende geçirmişim içim rahatladı. bu ara bide salgın vardı ya. toxoplazmada hayvan dışkısından mı geçiyodu ne, senin kuşlara dikkat et hee.

slm kasım annişleri :3:dün gittim dr a herşey normal dedi kocaman olmuşuz teyzeleri 2cm ye yakın:1: cuma tekrardan gidicem ondan sonra 3. aya kadar haftada 1 gidicem dr bu arada mide bulantısı demişken ben dünden beri çok fenayım yaa halsizlik bulantı hat safhada hiç bişi yiyemiorum :26:

amanınnnn kocaman olmuş 2 cm olmuş. yaa düşünsene 2 cm lik bi insan ne tatlı bişey yaa:emir_bebek:

bende geçirmişim içim rahatladı. bu ara bide salgın vardı ya. toxoplazmada hayvan dışkısından mı geçiyodu ne, senin kuşlara dikkat et hee.

amanınnnn kocaman olmuş 2 cm olmuş. yaa düşünsene 2 cm lik bi insan ne tatlı bişey yaa:emir_bebek:

çok hızlı büyüyorlar. bide ben bilebilsem. p.tesiye inş. :49:

Back
X