2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
mrb canım seninlee aynıyız benimde sat 18i yarın doktora gidicem ben ilk defa bakalım görebilcekmiyiz keseyi inşlh bir sorun çıkmaz sen ne zaman gördün keseyi normal ultrasonlamı vaj. ultrsnlamı baktırdın canım..bu arada hayırlı olsun hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inşlh:nazar:

doktora pazartesi gittim 5+3 dedi. vajinal ultrosonla baktı. keseyi görürsün yarın ama kalp atışları bu haftalarda görülmüomuş. hayırlı olsun senin de bebişin sağlıcakla alalım kucağımıza :49:

kızlarrrrrr bugun ultrasona gırdım bebeısım kocaman olmus ellerını ayaklarını oynatıyor kıpır kıpır hareket edıyor cok guzel bır duygu ne kadar cabuk buyuyor cok sasırdım daha 4 gun once gordgmde hıcbırseyı yoktuuu allahın mucızesı :)

öyle artık kızımda yaşamadım sadece başta gaz sonda da mide yanbması çekmiştim

benimde kızım var canım ama kızımda çok kötüydüm hatta yemek yiyemediğim bulantımın fazla olduğu için hastaneye bile yatmıştım:94:bunda daha başlamadı yavaş yavaş başlıyo herhal hayırlısı bebişler sağlıklı olsunda:emir_bebek:

selam kıslarrrrr...... bende Allah kucağıma almayı nasip ederse kasımda anne olacam tahmini kasım 20.......kasıklarım çok ağrıoo adet olcakmısımm gibi hamilelğimi öğrendimden beri sizdede varmı......

hayırlıı olsun canım bendede var kasık ağrısı adet oluyor zannediyorum hatta bazen kırmızılar geldimi diye bakıyorum şükür bişey yok normal yani

mrb arkadaşlar okuldan yeni geldim ama hiçbişe anlamadm inann. canm sıkılıyo ama takmak istemiyorum Allahım büyük. benm gibi geç döllenme olan var mı beta hcg niz kaçtı

mrb arkadaşlar okuldan yeni geldim ama hiçbişe anlamadm inann. canm sıkılıyo ama takmak istemiyorum Allahım büyük. benm gibi geç döllenme olan var mı beta hcg niz kaçtı

geç döllenme benim ki.... sat 16 şubat ... betam 15 martta 45... 5 gün sonra başkabi hastanede 216. 2 gün sonra 406... çıktı aradan 1 hafta geçti yarın dr gidicem....

kızlar ben çok kötüyüm
bu sabah kanamam başladı
ve düşük yapıyorum bebeğim gelişmiyormuş
ben artık bu topicten ayrılıyorum
hepinize sağlıklı hamilelik hayırlı doğumlar dilerm
nolur kendinize çok çok iyi bakın
hepinizi öpüyorum
cnm ne diyeceğimi bilemedim çok üzülldüm geçmiş olsn
kocaların gönlğnden erkek geçiyo da ondan:):)

gerçi benim eşim erkek istiyo ama kesin kızımız olur diyo, içine kız doğuyomuş..
benim eşim ilk çocukta erkek erkek dedi erkek oldu çin tak erkekti
kaybettiğim gebeliğimdede erkek istiyodu ama bu kız diyodu çin tak kızdı
şimdide eşimde çin tak erkek diyo ben kız bakalım ne olacak:13:

cnm acele etme bi sorun olmaz bence iyi düşün iyi olsn:82:

hayırlı olsun canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.bende 8 haftalık hamileyim 1 oğlum var oğluma kardeş gelecek.bizim evdede ultarason çıktısı oğlumun elinde dolanıyo,:)):):nazar:

ne guzel canim valla benim daha ilk bebegim bu bizdede bi esimin elinde bi benim.

canım benim beta hcg adetim 1 gün geçtiğinde 390 dı o zaman doktorum hiç geç döllenme falan dememişti. sat a göre 5+3 deyiz bizde. bugün doktora gittim kese göründü ama içinde bişey yok dedi. ve şu anda keseye göre 4 haftalık görünüyo dedi. haftaya tekrar çağırdı

arkadaşlar bu çizelge nasıl yapılıyor ben lilypie sitesinden yaptım ama bu site kabul etmedi başka sitelerdendemi yapılıyor?

canim http den baslayip png yazisinin sonuna kadar kopyalamistim ben birde tickerfactory den yaptim ama senin dedigin siteninkinide kabul ediyor. linki kopylamada belki hata yapmissindir tekrar bi kontrol et istersen ya da tickerfac den dene oradakileri begeniyorsan.

merhaba anneciklerrr...
bende hamileyim..aslında doğum 1 aralık görünüyo sata göre ama sata uymuyo genelde erken oluyo..
inşallahh allahım sağlıklı hamilelik nasip eder kasımda hepimiz bebeklerimizi sırasıyla kucaklarız..

canım benim beta hcg adetim 1 gün geçtiğinde 390 dı o zaman doktorum hiç geç döllenme falan dememişti. sat a göre 5+3 deyiz bizde. bugün doktora gittim kese göründü ama içinde bişey yok dedi. ve şu anda keseye göre 4 haftalık görünüyo dedi. haftaya tekrar çağırdı

maaşallah canım emin ol benden daha iyi durumdasın:) bebişin hızla büyücek annesi...

bak ben daha hiç bişi görmedim... bugün bende gidicektim aksilikler oldu inşallah yarın görürüm....

maaşallah canım emin ol benden daha iyi durumdasın:) bebişin hızla büyücek annesi...

bak ben daha hiç bişi görmedim... bugün bende gidicektim aksilikler oldu inşallah yarın görürüm....

canımm ya çok saol ne bilim doktor umutlu konuşmayınca canımı sıktı boş gebelik de olabilir deyince alt üst oldum okuldada ne yaptığımı bilemedim. Allahım büyük o korusun kuzularımızı
inşallah canımm sen de hayrlısıyla görürsün kuzunu. şu günleri sağlıkla bi geçirsek:26:

canımm ya çok saol ne bilim doktor umutlu konuşmayınca canımı sıktı boş gebelik de olabilir deyince alt üst oldum okuldada ne yaptığımı bilemedim. Allahım büyük o korusun kuzularımızı
inşallah canımm sen de hayrlısıyla görürsün kuzunu. şu günleri sağlıkla bi geçirsek:26:

amin Allahım hayırlısını versin...

bende çok sıkıntılıyım her gece kabuslar stres herşeye ağlama....... :31:

Rabbim neylerse güzel eyler hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin....

bu süreci kolay geçirsin.....

Back
X