- Konu Sahibi bebegim_01
- #2.861
bebeğin kalp atışları kaç haftalıkken belli oluooooo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar
bende bugün keseyi gördüm çok şükür
kalp atışı daha atmazmış 2 hafta sonra duyulmaya başlancakmış
çok sabırsızlanıorum aslında bu anların tadını çıkarsak nolur ki............
canım senn doktorun yolk sac diye bişeyden bahsetti mi bi de canım keseni ölçtü mü kaç mm?
bnm doktorum neden bahsettimi cnm ben onu anlamadım
6 mm miş kese.
anladım canım benm de 9mm. kalp atışından önce oluşan yolk sac die bişey varmış doktorum onu göremedi de senn doktorun da bahsetti mi die merak ettim
cnm bence nedensiz telaş yapıyosun eğer kalbi atmazsa sen anlarmışın zaten rahatsın olurmuşsun kanaman v.s allah korusun cnm olmaması daha güzel ben 3 günden beri baş ağrısından ölüyorum rabbim size yaşatmasın inşallhay ben onu yerim annesinin lokumu yaramaz mı olcakmış teşekkürler canım bilgi için
kızlar günaydın bugün 6+7 yiz bi belirtim kasık ağrısı vardı bende bulantı filan zaten yok ağrı da tarihe karıştı ya çok korkuyorum bebişim yerindemi kalbi atıyo mu diye![]()
hoş geldin topiğimize rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsinnSELAM HERKESE
ben de kasım annesi olucam inşallah. beni de listeye ekleyin. 5 + 5 günlük hamileyim. sat 18 şubat bebişimin gelişi 25 kasım.
2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidicez. henüz bulantım felan yok. arada kasık ağrım var.bu haftadan sonra doktor bulantıların başlayabilir dedi bu hafta kordon bağı oluşuomuş. yediklerimiz çok önemli diilmiş ama ben gene güzel beslenelim derim ama bulantıdan dolayı iyi beslenemediğini düşünen varsa üzülmesin bebişimiz depolarımızdan bulurmuş bizden almazmış zaten şimdi.![]()
cnm sen kaç haftalık oldun ki eminim çok heycanlıdır rabbim hepimize nasip eylesin aminnnnkızlarrrrrr bugun ultrasona gırdım bebeısım kocaman olmus ellerını ayaklarını oynatıyor kıpır kıpır hareket edıyor cok guzel bır duygu ne kadar cabuk buyuyor cok sasırdım daha 4 gun once gordgmde hıcbırseyı yoktuuu allahın mucızesı :)
Tüm hamişlere hayırlı sorunsuz geceler
ben şu aşağıdaki resimi siteye yüklemeyi beceremedim ya yaptımda nereden yükleyeceğimi bilemedim. :97:
ne tahliliymiş onlar öyle ya zamane bebikleri çok pahalı oluyor yav8. haftada mı oluyor meysanur onlar öyle olursa hazırlıklı olalım bende yarın 7. haftama gireceğimde azkaldı 8. e
of kocacımın ağzı yara oldu dudağında uçuk çıktı bu aralar sıkıntıdayız ekonomik hiç belli etmiyor bana ama uçuklar belli ediyor
![]()
bebeğin kalp atışları kaç haftalıkken belli oluooooo
daha yaptırmadım canım medicanada 180 tl dediler devlette yaptırıp düzgün beye ayın 15 randevum var ozaman göstericem..Sen yaptırdınmı peki?
kızlar çok güzel bir duygu anne olmak kasımda doğum yapacaklar buyrun topiğimiz hazır
![]()
listemiz hazırBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM YA ERHAMERRAHİMİN RABBİM BEBİŞLERİMİZ SANA EMANET
:119:
HAMİLELERİMİZ
:119:ANNE İSİM|:119:HAMİLELİK HAFTASI|:119:ANNE YAŞ |:119:CİNSİYET|:119:SAT|:119:ANNE ADAYLARI BULUNDUĞU İL |:119:TAHMİNİ D.T
zuzuipek|8 hafta|28|?| 8 şubat |İSTANBUL|15 kasım
MeysaNur|7 hafta|29|?|31 ocak|KOCAELİ|7 KASIM
helenn| 7 hafta |27| ?|28 ocak|İSTANBUL|5 kasım
drgks| 4 Hafta| ? |?|11şubat|?|?
KUBI |8 Hafta |19 |? |26 ocak|İSTANBUL|2 KASIM
SevdeBilge|5 hafta|27|?|21şubat|KOCAELİ| 28 kasım
sulisim |7 hafta |29| ?|2 şubat|NEVŞEHİR|9 KASIM
sirli|5 hafta|22 |?|12şubat|BAKU-de AZERBAYCANDA|19 KASIM
ezgim112| 6 hafta |26 |?|27 ocak|MANİSA|4 KASIM
sosyalcim| ? |? |? |29 ocak
arm0606 |?| 26| ? |28 ocak|ANTALYA|4 KASIM
elfinya |4 hafta| 24| ?|13 şubat|BALIKESİR|22 KASIM
vildan41 |5 hafta |?| ? |1 şubat|FRANSA|3 KASIM
nezihali |8 hafta| 27| ?|30 ocak|ANKARA|8 KASIM
reader |7 hafta |? |?|?
rachel|7 hafta|28|?|4 şubat|İSTANBUL|11 KASIM
nlaayy|8hafta|29|?|7 şubat|ADANA|14 kasım
firari|8 hafta|?|?|?|?|1KASIM
aselkuzum |5 hafta |?| ? |6 şubat
istemnur |6 hafta |?| ? |27 ocak
narot| 5 hafta |? |? |?|?
hatcaq| 6hafta | ?| ?|10 şubat |DİYARBAKIR|?
dryyvz |7 hafta |?| ?|6 şubat
istemnur|8 hafta|?|?|27 ocak
ayyssegull|6 hafta|?|?|2 şubat
pericancan|8 hafta|?|?|24 ocak
junzi|7 hafta|26|?|31 ocak|İZMİR|1 KASIM
sedefemre|6 hafta|?|?
ahmetaylin|? hafta|29|?|3 şubat|NEW JERSEY|10 KASIM
sertap1976|5 hafta|?|?|17 şubat|İSVİÇRE|24 KASIM
senakar|5 hafta|?|?
masterbully|6 hafta|?|?
izmit_1982|7 hafta|28|?|7 şubat|İZMİR|14 KASIM
nefise_onur|6 hafta|25|?|11 şubat|KOCAELİ|18 KASIM
jalesel|?|29|?|7 şubat|BELÇİKA|17 KASIM
yuba|5 hafta|25|?|21 şubat|?|28 KASIM
trawma|?|31|?|15 şubat|?|22 KASIM
nehirada|6 hafta|?|?|?|?|18 KASIM
nur11|6 hafta|23|?|13 şubat||?|DİYARBAKIR|20 KASIM
cutest77|6 hafta|33|?|9 şubat|?|?|16KASIM
vildan41|8hafta|24|?|1 şubat|KOCAELİ|8 KASIM
prettywoman921|5 hafta|?|?|18şubat |?|25 KASIM
![]()
ben bebeğin kalp atışı 6+4 iken karından duymuştum canım.bebeğin kalp atışları kaç haftalıkken belli oluooooo
anladım canım benm de 9mm. Kalp atışından önce oluşan yolk sac die bişey varmış doktorum onu göremedi de senn doktorun da bahsetti mi die merak ettim
anladım canım benm de 9mm. kalp atışından önce oluşan yolk sac die bişey varmış doktorum onu göremedi de senn doktorun da bahsetti mi die merak ettim
ben bebeğin kalp atışı 6+4 iken karından duymuştum canım.
gökkuşağı cts gittiğimde tam olarak 6+5 ti doktor ben duydum dedi ama ben anlayamadım çok derinden geliyordu bi kaç ses birden vardı net değildi seninki duyduğunda gayet netmiydi nasıl bi sesti..
günaydın güzel anneler
sizin göğüsleriniz acıyormu yada ilk önce acıyıp sonradan hafifledimi ne durumdalar şimdi![]()