2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
yeni gelen hamisss kardeslerim :49::49::49::49::49::49::49: hosgeldiniizzzz hayirli olsun bebisiniz insaALLAH saglikli dogumlar yapma dilegi ile :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar

ben bugün kurstaydım ve oradanda kuzucuğuma bişiler almaya gittik (kızıma :) )
yorulmuşum valla biraz uzamdım sonra merakımdan duramadım size bi bakayım dedim daha geçmişi okumadım iyi haberler vardır işallah

arkadaşım 6 veya 7 haftada atıyor diye biliyorum

Tüm hamişlere hayırlı sorunsuz geceler :49::49::49:
ben şu aşağıdaki resimi siteye yüklemeyi beceremedim ya yaptımda nereden yükleyeceğimi bilemedim. :97:

slm kızlar
bende bugün keseyi gördüm çok şükür
kalp atışı daha atmazmış 2 hafta sonra duyulmaya başlancakmış
çok sabırsızlanıorum aslında bu anların tadını çıkarsak nolur ki............

slm kızlar
bende bugün keseyi gördüm çok şükür
kalp atışı daha atmazmış 2 hafta sonra duyulmaya başlancakmış
çok sabırsızlanıorum aslında bu anların tadını çıkarsak nolur ki............

canım senn doktorun yolk sac diye bişeyden bahsetti mi bi de canım keseni ölçtü mü kaç mm?

:66::66: ay ben onu yerim annesinin lokumu yaramaz mı olcakmış teşekkürler canım bilgi için:21::21:
:64::64::64::64::64::64::64::64::46::46::46:
kızlar günaydın bugün 6+7 yiz bi belirtim kasık ağrısı vardı bende bulantı filan zaten yok ağrı da tarihe karıştı ya çok korkuyorum bebişim yerindemi kalbi atıyo mu diye:5:
cnm bence nedensiz telaş yapıyosun eğer kalbi atmazsa sen anlarmışın zaten rahatsın olurmuşsun kanaman v.s allah korusun cnm olmaması daha güzel ben 3 günden beri baş ağrısından ölüyorum rabbim size yaşatmasın inşallh :21:
SELAM HERKESE
ben de kasım annesi olucam inşallah. beni de listeye ekleyin. 5 + 5 günlük hamileyim. sat 18 şubat bebişimin gelişi 25 kasım.
2 hafta sonra kalp atışlarını duymaya gidicez. henüz bulantım felan yok. arada kasık ağrım var.bu haftadan sonra doktor bulantıların başlayabilir dedi bu hafta kordon bağı oluşuomuş. yediklerimiz çok önemli diilmiş ama ben gene güzel beslenelim derim ama bulantıdan dolayı iyi beslenemediğini düşünen varsa üzülmesin bebişimiz depolarımızdan bulurmuş bizden almazmış zaten şimdi.:nazar:
hoş geldin topiğimize rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsinn:nazar::nazar::nazar:
kızlarrrrrr bugun ultrasona gırdım bebeısım kocaman olmus ellerını ayaklarını oynatıyor kıpır kıpır hareket edıyor cok guzel bır duygu ne kadar cabuk buyuyor cok sasırdım daha 4 gun once gordgmde hıcbırseyı yoktuuu allahın mucızesı :)
cnm sen kaç haftalık oldun ki eminim çok heycanlıdır rabbim hepimize nasip eylesin aminnnn :nazar::nazar:
Tüm hamişlere hayırlı sorunsuz geceler :49::49::49:
ben şu aşağıdaki resimi siteye yüklemeyi beceremedim ya yaptımda nereden yükleyeceğimi bilemedim. :97:

cnm resim falan göremiyorum ama önceki sayfalarda yazmış arkadaşın biri ismi aklıma gelmedi sitenin ismi ben ordan yaptım sağolsun :16:

ne tahliliymiş onlar öyle ya zamane bebikleri çok pahalı oluyor yav :1: 8. haftada mı oluyor meysanur onlar öyle olursa hazırlıklı olalım bende yarın 7. haftama gireceğimde azkaldı 8. e :16: of kocacımın ağzı yara oldu dudağında uçuk çıktı bu aralar sıkıntıdayız ekonomik hiç belli etmiyor bana ama uçuklar belli ediyor :59:

evet canim 120 tl bende o parayi veremem kocaeli tip merkezi demistim ya gittime pisman oldum sifir ilgi ultrasyon dandik eski model bide tahliller icin bukadar para yarin icin devlet hastanesinde randevu aldim orda yaptircam tahlilleri sonra da cankat hastanesine gidecem insaALLAH eger orasida olmaz ise akademiye herhalde konaka gidipte 55 tl verceme yakinimdaki hastaneye gider 60 veririm :D ve
cok iyi anliyom gülüm bizde bu aralar öyle yiz söylemesi ayip camlari mizi yeni yaptirmistik doalgaz faturasi az gelsin diye ama inanirmisin gecen seneye nazaran iki kati geliyor anlamadik gitti simdi hem dogalgaz hemde camlarin taksiti neyseki bebis gelicegi vakit taksitler biticek insaALLAH ama ozamana kadar disimizi SIKIcaz RABBIM yar ve yardimcimiz olsun
sende esine morel ver insaALLAH her bebis rizkiyla geliyor zaten oda kendine sIKINTI yapmasin yazik dir aboo gene cenem düstü :1::30:

aynen öyle sıkıntı yapıyoruz ama kimin yokki borcu tabiki evlerin yükü adamların üstünde sıkılıyorlar ama bizler destek olucaz herzaman başka yolu yok tabi dişi kuş olmak kolaymı:1:
bebeciklere dikkat herkeze hayırlı gecelerrrrrr:71:

Son düzenleme:
daha yaptırmadım canım medicanada 180 tl dediler devlette yaptırıp düzgün beye ayın 15 randevum var ozaman göstericem..Sen yaptırdınmı peki?

evt yaptırdım canım cuma günü sonuçları göstereceğim,,devlette yaptırabiliyosan yaptır cnm ben çalışıyorum pek zamanım olmuyoo,, seni nisanın 15 indemi çağırdı .

:nazar::nazar::nazar::nazar::49:kızlar çok güzel bir duygu anne olmak kasımda doğum yapacaklar buyrun topiğimiz hazır :27: :46:
listemiz hazır:nazar: BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM YA ERHAMERRAHİMİN RABBİM BEBİŞLERİMİZ SANA EMANET:nazar:
:119:
HAMİLELERİMİZ
:nazar:
:119:ANNE İSİM|:119:HAMİLELİK HAFTASI|:119:ANNE YAŞ |:119:CİNSİYET|:119:SAT|:119:ANNE ADAYLARI BULUNDUĞU İL |:119:TAHMİNİ D.T

zuzuipek|8 hafta|28|?| 8 şubat |İSTANBUL|15 kasım
MeysaNur|7 hafta|29|?|31 ocak|KOCAELİ|7 KASIM
helenn| 7 hafta |27| ?|28 ocak|İSTANBUL|5 kasım
drgks| 4 Hafta| ? |?|11şubat|?|?
KUBI |8 Hafta |19 |? |26 ocak|İSTANBUL|2 KASIM
SevdeBilge|5 hafta|27|?|21şubat|KOCAELİ| 28 kasım
sulisim |7 hafta |29| ?|2 şubat|NEVŞEHİR|9 KASIM
sirli|5 hafta|22 |?|12şubat|BAKU-de AZERBAYCANDA|19 KASIM
ezgim112| 6 hafta |26 |?|27 ocak|MANİSA|4 KASIM
sosyalcim| ? |? |? |29 ocak
arm0606 |?| 26| ? |28 ocak|ANTALYA|4 KASIM
elfinya |4 hafta| 24| ?|13 şubat|BALIKESİR|22 KASIM
vildan41 |5 hafta |?| ? |1 şubat|FRANSA|3 KASIM
nezihali |8 hafta| 27| ?|30 ocak|ANKARA|8 KASIM
reader |7 hafta |? |?|?
rachel|7 hafta|28|?|4 şubat|İSTANBUL|11 KASIM
nlaayy|8hafta|29|?|7 şubat|ADANA|14 kasım
firari|8 hafta|?|?|?|?|1KASIM
aselkuzum |5 hafta |?| ? |6 şubat
istemnur |6 hafta |?| ? |27 ocak
narot| 5 hafta |? |? |?|?
hatcaq| 6hafta | ?| ?|10 şubat |DİYARBAKIR|?
dryyvz |7 hafta |?| ?|6 şubat
istemnur|8 hafta|?|?|27 ocak
ayyssegull|6 hafta|?|?|2 şubat
pericancan|8 hafta|?|?|24 ocak
junzi|7 hafta|26|?|31 ocak|İZMİR|1 KASIM
sedefemre|6 hafta|?|?
ahmetaylin|? hafta|29|?|3 şubat|NEW JERSEY|10 KASIM
sertap1976|5 hafta|?|?|17 şubat|İSVİÇRE|24 KASIM
senakar|5 hafta|?|?
masterbully|6 hafta|?|?
izmit_1982|7 hafta|28|?|7 şubat|İZMİR|14 KASIM
nefise_onur|6 hafta|25|?|11 şubat|KOCAELİ|18 KASIM
jalesel|?|29|?|7 şubat|BELÇİKA|17 KASIM
yuba|5 hafta|25|?|21 şubat|?|28 KASIM
trawma|?|31|?|15 şubat|?|22 KASIM
nehirada|6 hafta|?|?|?|?|18 KASIM
nur11|6 hafta|23|?|13 şubat||?|DİYARBAKIR|20 KASIM
cutest77|6 hafta|33|?|9 şubat|?|?|16KASIM
vildan41|8hafta|24|?|1 şubat|KOCAELİ|8 KASIM
prettywoman921|5 hafta|?|?|18şubat |?|25 KASIM
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba beni de eklemişsiniz çok sevindim 26 yaşındayım ve istanbuldayım bu bilgilerimi de ekleyebilirsiniz 6 hafta 5 günlük oldu bebeğim salı günü kalp atışlarını dinledik çok güzel bi duygu anne olmak herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum

bebeğin kalp atışları kaç haftalıkken belli oluooooo
ben bebeğin kalp atışı 6+4 iken karından duymuştum canım.

anladım canım benm de 9mm. Kalp atışından önce oluşan yolk sac die bişey varmış doktorum onu göremedi de senn doktorun da bahsetti mi die merak ettim

acıbademci arkadaşım. Bende daha önce yaşamış olduğum boş gebelik tecrübesini paylaşayım seninle. Ilk gebeliğimdi. 5 haftalık gibi kese göründü ama bebek yoktu. Bana dr um yolk sac var dedi bekleyelim bebek oluşabilir dedi.
Başka doktorlara da gittim. Yolk sac olduğu için bir kaç hafta daha bekletme gereği duydular. Ama artık kalp atışının olması gereken haftada bebek hala yoktu ve kürtaj oldum. Yani demek istediğim yolk sac olsa da bebek olmayabilyor. Umarım senin daha erken döllenmedir.sıkıntı ve çok stres yapma bende çok stres yaptım moral ve pozitif düşünce çok öenmli. Içini ferah tut.iyi şeyler düşün. Geç döllenmedir bence. Sıkma canını :29:

günaydın güzel anneler

sizin göğüsleriniz acıyormu yada ilk önce acıyıp sonradan hafifledimi ne durumdalar şimdi :27:

Back
X