ah canım maalesef ofisteyim ve maalesef ne minoset ne parol benim agrılarım care olamıyor.. ben direkt majezik yada apranax fort almadan duzelemeyenlerdenim artık basa gelen cekilir napalım alt bolgelerde sorun olacagına bas agırısnı cekecegiz artıkk
hahaha cok guldum.. benim evime yakın ve daha evvelden laparoskopi oldugum icin, aşılama , tüp aynı doktoruma devam ediyorum cok seviyorum doktorumu da cok bilmis sorular sordugumda "şımarma " diyo bana

o yüzden cekiniyorum.. yoksa beni devamlı arayabilirsin cebimden diyor..
benimki de normalci ama daha bu konulari hiiiiç açmadık ve açmam da uzun mühlet

ben büyük konusmayım da su andaki baş agrıma bile dayanamazken hayatta ıkınamam benim stresli zamanlarımda başım agrır cunku... beynim patlayacak gibi oluyorr maalesef , zaten korkuyorum da normal den
ay canım ben 2 hafta sonra cok onemli bir dugune gidiyorum napacagımı sasırdım balyaj daha mantıklı geliyo dipe degdirmeden ama bu sefer de sacımda 4 ren olacak hahahahah
bu arada ultrason resminde minimal olarak hangi tarafa yakın olduguna bak sekercim.. benimki mesela basından beri sagına yapısık.. ama daha cok 7.-8. haftafaki ultrason resimlerine bak istersen... oyle yazıyordu
canım haklısın da komple boyatınca dibe boya geliyor benim amacım diplerime boya sürmemek ben bitkisellere de pek guvenmiyorum cunku.. bakalım gorecegiz haftaya yazarım canlar