• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar benim doktorum bir ara bana psikolojik destek alabilirsin kendini rahat hissedeceksen demişti o derece yani adam oturdu yarım saat benle konuştu bu bebeğe kolay kolay bişe olmaz artık olumsuz şeyleri at kafandan diye stres yapıp kendin sorun yaratacaksın dedi o işe yaradı o günden beri iyiyim yani

ewt aslında bebeğimize hiç bir şey olucağı yok tam aksine onun orda içerde rahatı yerinde devirmiş bi tarafını ekmek elden su gölden yatıyor olan bize oluyor ne beyin kalıyor ne psikoloji şükürki ben çalışıyorum evde olsam doğumuda kesin bakırköye yapardım :) bir boş pazar günü kurup kurup günümü telef etmeye yetipte artıyor

selam herkese,
oku oku bitiremedim yahu gözlerim ağrıdı artık. sıkıntısı olan herkese geçmiş olsun....

dün bir ara bende foruma baktım ama malesef sorun vardı çok alışmışız gerçekten sanki olmasa yapıcak bişi yok gibi...

az kaldı doğumdaş görücez bizde o günleri iki rakama düşüyoz nerdeyse :)

ne zaman altı ay olmuş diye düşünüyorum bazen bide bakmışım annesinin kuzusu kollarımda mis gibi kokuyor :16:

ya ben bunu yazdım iki damla yaş döküldü gözümden :85: mis kokuyor falan diyince duygulandım sanırım

2011 Kasımının paranoyak anneleri bu bebişlerin bakım ürünlerini hangi marka aldınız?sebamed iyi diyorlar ama emin olamadım malum kasım annesiyiz yaaaa herşeye kuşkuyla yaklaşmamız lazım:1::1::1:
ben aldıklarımı yazayım sana
ben sampuanı sebamed aldım
pişik kremi mustela kesinlikle çevremde kullananlar hep mustela tavsiye ediyor yegnimden de biliyorum
bakım mendili unibaby yeni dogan ilk zamanlar pamuk ve suyla silicez ama yanımızda bulunması lazım
bebek bezi prima
aklıma gelenler bunlar...

2011 Kasımının paranoyak anneleri bu bebişlerin bakım ürünlerini hangi marka aldınız?sebamed iyi diyorlar ama emin olamadım malum kasım annesiyiz yaaaa herşeye kuşkuyla yaklaşmamız lazım:1::1::1:

Alamıyorum ki hiçbişeyini yavrumun :) O paranoyalar bizi bırakmıyo, içimiz gidiyo ama elimiz gitmiyo almaya bi türlü.. Az daha duralım diye diye kuzum dıpdızlak kuru eve gelecek :P :)))
Çilek'te indirim var hazır, gidip gelip bakıyorum yatağına ama alamıyorum. 7.ay da bitsin dedik en son, indirim bitsin, kazığı okkalı yiyelim ki rahatlayalım :)))

mustella ve sebamet arasında kararsızım
ama kokladım beğenmedim hiç
hiçç umrum olmaz DALİN şampuanı basarım
bebek = Dalin kokusu bana yaaaa

tabikide kuşkuyla yaklaşıcaz :) sebamadi evet iyi diyoarlar ama hiç etrafımda kullanan rastlamadım johnsonbaby de göz yakıyormuş duyduğuma göre ben bübchen düşünüyorum yengem kullanmıştı memnundu alırsamda şampuanlarını bi kendi üzerimde test edicem :9: nette her gün bakınıp duruyorum bi yerde indirimde görsem alıcam hemen ama şuan 60-70 setleri hoş pahalımı ucuzmu onuda tam bilemiyorum

mustella ve sebamet arasında kararsızım
ama kokladım beğenmedim hiç
hiçç umrum olmaz DALİN şampuanı basarım
bebek = Dalin kokusu bana yaaaa
:))))
dalin sıvı deterjan aldım geçen alışveriş yaparken yavastan yıkayalım esyaları çantamızı hazırlayalım diye
aynı kokuyo valla denemek için battaniye yıkadım mis misss

:))))
dalin sıvı deterjan aldım geçen alışveriş yaparken yavastan yıkayalım esyaları çantamızı hazırlayalım diye
aynı kokuyo valla denemek için battaniye yıkadım mis misss

deterjan da hacı şakir
almam başkaaa
ben yıllardır kendi nevresimlerimi hep hacı şakirle yıkarım, banyo yapar bepanthol sürer kendimi koklaya koklaya uyurum :)

NOT:hakkatten bana da biraz garip geldi, psikopat mıyım ben leyynn :)

hani bayram perşembe bitio ya
ben cuma eminönü yapçam
şeker beğencem ordan pijama almaya bakırköye giderim belki
kendimiçok enercik gördüm

Back
X