• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende bakım ürünlerini bübchen düşünüyorum ama şampuanda aklım dalinde :)

deterjanda kararsızım tozmu sıvımı kızlar marka olarakta dalan roxy önereni çok okudum. ama çevremde genelde hacışakir ve dalin kullanan var

2011 Kasımının paranoyak anneleri bu bebişlerin bakım ürünlerini hangi marka aldınız?sebamed iyi diyorlar ama emin olamadım malum kasım annesiyiz yaaaa herşeye kuşkuyla yaklaşmamız lazım:1::1::1:

Ben forumda okuduklarımdan yola çıkarak sebamed siparişi verdim.Denemek için sabun-şampuan-pişik kremi ve losyon hepsinden 100 ml aldım beğenmezsek değiştiririz diye..Malum etrafımda bebekli kimse yok olanlarda bizim gibi pimpirikli değil allah ne verdiyse yani...Sebamedin setleri alışveriş sitelerinde 70 küsürlerde ben biyerden 46 tl ye aldım deneyip göreceğiz..Bebek bezinide milupa dan gelen huggies numunesi var organik 8 li paket ve prima gönderdi yenidoğan 6 lı bir baket...onlarıda ilk birkaç gün deneriz hangisini beğenirsek alırız..Malum stok yapmamak lazım dokunur mokunur elimizde patlamasın...Deterjan arkadaşım hacı şakir önermişti ilk onu kullanmak istiyorum....metro grosmarkette uygun oluyor fiyatları sıvı dalin falan da var.....

bu bebek çikolatalarına baktım bir kaç pastaneden 80 den başlıyor fiyatlar... mevlüt için olanlara daha bakamadım crafty sen gidicekmişsin baktıklarını bayram sonrası paylaşırmısın bacım...

merhaba arkadaşlar. ben aylardır forumu takip edip yazamayanlardanım. yeni üye oldum. 26 +6 yım. master tezimi yazıyorum kaplumbağa hızıyla:) herkese bebişeriyle ii
günler

ben gidemde iki tıkınem gelem yavru kurtlarım:56:
aman saati kaçırma :)

bu bebek çikolatalarına baktım bir kaç pastaneden 80 den başlıyor fiyatlar... mevlüt için olanlara daha bakamadım crafty sen gidicekmişsin baktıklarını bayram sonrası paylaşırmısın bacım...

bacım
benim belli, alıp kendim yapçam
aşaadaki gibi kutu alcam gümüş renk
üzerine pembe kurdele, içine pembe gramafon kağıt ve lokum :)
hastanede bunu vercem. Bide renkli şekerler var ya badem gibi çikolatalı
onlardan alırım şık bi kase içine gümüş, sedef ve pembe renk
gelene gidene ondan tutarım.
şeker ağacı da istiyorum
amannn ben ikizler burcuyum zaten :)
bakalım ne olacak
$bmx108.webp

2011 Kasımının paranoyak anneleri bu bebişlerin bakım ürünlerini hangi marka aldınız?sebamed iyi diyorlar ama emin olamadım malum kasım annesiyiz yaaaa herşeye kuşkuyla yaklaşmamız lazım:1::1::1:

bende sebamed aldım canım, hatta dün pembe mavi de, sebamed seyahat çantası indirimdeydi 49 tl, walla baya bi araştırdım en iyisi sebamed diyolar

Ben forumda okuduklarımdan yola çıkarak sebamed siparişi verdim.Denemek için sabun-şampuan-pişik kremi ve losyon hepsinden 100 ml aldım beğenmezsek değiştiririz diye..Malum etrafımda bebekli kimse yok olanlarda bizim gibi pimpirikli değil allah ne verdiyse yani...Sebamedin setleri alışveriş sitelerinde 70 küsürlerde ben biyerden 46 tl ye aldım deneyip göreceğiz..Bebek bezinide milupa dan gelen huggies numunesi var organik 8 li paket ve prima gönderdi yenidoğan 6 lı bir baket...onlarıda ilk birkaç gün deneriz hangisini beğenirsek alırız..Malum stok yapmamak lazım dokunur mokunur elimizde patlamasın...Deterjan arkadaşım hacı şakir önermişti ilk onu kullanmak istiyorum....metro grosmarkette uygun oluyor fiyatları sıvı dalin falan da var.....

bende üye oldum numune falan gönderir milupa diye ama bana göndermedi :32: huggiesi kullanmayı istiyorum ama nasıl bebeğin cildine uyarmı merak ediyorum

dün mother care e gittim bakım seti yapmışlar şampuanı losyonu kremi sabunu içinde bayağ bişi vardı 25 tl ye düşmüş ama güvenip alamadım bilgisi olan var mı kendi markasıymış:44:

ben 6 paket bebek bezı aldım ya her bırının ıcınde 80-90 tane var:26:
bugun bı tane daha aldım e bebek ındırımdeydı huggies yenıdogan 9.90dı:26:
ınsallah alerjı falan yapmaz ya elımde patlar :9:
bı de telsız aldım, herkes gerek yok demesıne ragmen ama ben kendımı bılıyorum psıkopat gıbı gıdıp kapıları dınleyecem 2 dakkada bir,
en ıyısı belıme takarım telsızımı gezerım evımde rahat rahat:27:

bı de telsız aldım, herkes gerek yok demesıne ragmen ama ben kendımı bılıyorum psıkopat gıbı gıdıp kapıları dınleyecem 2 dakkada bir,

6 paketin hepsini aynı boy almasaydın bari 80-90 diyorsun gğnde kaçtane kullanılırki 480 yapıyor ortalama son aldığını hiç hesaplamıyorum :)

canım ya senin listende ne var bana tam tersi yemek yemekten fenalık geldi
ara öğünler ne durmda

SABAH (1800 kcal bakliyat diyeti)
2 kibrit kutusu beyaz peynir
3 ince dilim kepek ekmek
domates,salatalık

KUŞLUK
1 su brd. süt
2 adet kepekli grissini

ÖĞLE
8 yemek kaşığı sebze yemeği
yağsız salata
yarım kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek
1 porsiyon meyve

İKİNDİ
1 kibrit kutusu beyaz peynir
2 dilim kepek ekmek

AKŞAM
8 yemek kaşığı kuru fasulye ya da nohut
yağsız salat
yarım kase yoğurt
4 yemek kaşığı pilav veya makarna
ekmek
1 porsiyon meyve

GECE
1 porsiyon meyve
1 su brd süt

bir tane de 1800 kcal et diyeti var...

aralarla sorunum yok benim
aslında gayet dolu dolu
8 dilim ekmek var mesela...
bana kahvaltı az geldi
yumurta falan yok ya...
eee daha ilk günüm doymadım...
alışırım yakında...

doktorum bakliyat ve et yerken yumurtaya gerke yok..
eğer yumurta yiyeceksen bakliyatın miktarını azlt dedi...
kadın doğumcum beğendi diyeti...
ama dahiliyeci kuruyemişli yasaklamış...
5 gün sıkayım dişimi düşürmeyi başarırsam
arada ceviz açamağı yaparım diyorum...

Oyyy naptın sen şekerim..Gerçi bizim kuzenin eşide aynı şeyi söyledi fazla fazla stokla dedi o primadan çok memnun 7 aylık oğlu var doğduğu günden beri onu kullanıyormuş...Ama ben nette primanın da bazı bebeklere dokunduğunu okudum cesaret edemedim açıkçası...

aman saati kaçırma :)

bacım
benim belli, alıp kendim yapçam
aşaadaki gibi kutu alcam gümüş renk
üzerine pembe kurdele, içine pembe gramafon kağıt ve lokum :)
hastanede bunu vercem. Bide renkli şekerler var ya badem gibi çikolatalı
onlardan alırım şık bi kase içine gümüş, sedef ve pembe renk
gelene gidene ondan tutarım.
şeker ağacı da istiyorum
amannn ben ikizler burcuyum zaten :)
bakalım ne olacak
Eki Görüntüle 241636

doğru ya söylemiştin ya şimdi kutu diyince hatırladım ne güzel karar vermiş olmak :)

kızlarr yaa birşey soracağım. hep çevremden duyuyorum yeni doğan sarılığı falan. acaba hamileyken bunun için yapabileceğimiz birşeyler var mı:? çok sık emzirmek gerekiyor onu biliyorum da. birde hamileyken maden suyu içmek diye duymuştum. Başka birşey biliyor musun bu konuda. Hani bebek sarılık olmasın yada hafif atlatsın diye falan...

Oyyy naptın sen şekerim..Gerçi bizim kuzenin eşide aynı şeyi söyledi fazla fazla stokla dedi o primadan çok memnun 7 aylık oğlu var doğduğu günden beri onu kullanıyormuş...Ama ben nette primanın da bazı bebeklere dokunduğunu okudum cesaret edemedim açıkçası...

benim görümcem prima almış 100 küsür varmış içinde ucuz diye almış hep sivilce gibi kızarıklıklar oldu şimdi çocukta krem sürünce bile basbas bağırıyor her bez her bebeğin cildine uymuyor o yüzden dikkat etmek lazım

Son düzenleme:
Back
X