canım ben tup bebek transferimden beri sol tarafıma yatıyorum mart ayından beri artık yatakta seklim cıktı

.. doktor da maşallah damarların iyi besliyor iki tarafta da nabız sesi geliyor dedi bu iyiye işaret dedi

kızlar biraz kendinizi kasın en azından uykunuzu bolmeseniz bile aklınıza geldikce sola yatın.. ben de kendimi saga dogru yatmıs cok buluyorum ama hemen donuyorum.. biz yatakta yerlerimizi bile degistirdik esimle sola dogru yatabilmem icin.. cunku maalesef yıllardır saga dogru yatıyorum ve yuzumun donuk oldugu kısım muhakkak bos olmalı yoksa uyuyamıyorum bu yuzden yatagın sol tarafına gectim sola yattım mı yuzumun tarafı boş havadar..

tabii bu arada bakırkoyluk olmusum bunları yazarken simdi farkettim psikologlar beni bekleyinnn

canım cok gecmis olsun bol bol kalsiyumlu yiyecekler al.. sut yumurta peynir ayran yogurtu herkes biliyr ama benim bildigim salata ve marulda da cok varmıs kalsiyum.. bi dene ogunlerini arttır hem kilo da yapmaz
canlarım pisik kremini mustela alacaksanız size tavsiyem pisik kremi degil pisik onleyici krem alın.. biliyorsunuz bn ayse oner'in seminerlerine katıldım kadın bastıra bastıra bunu soylemisti.. bu arada desitin de tavsiye ederim amerika da bir numara benim eltim de onu kullanıyor gecenlerde de e-bebek'te indirimdeydi cok uzuldum o zaman bilmiyordum bu bilgiyi..
anacıgım ben senin ikizler oldugunu biliyordum zaten bir adet abla ve bir adet baba ikizler burcu bizim ailede

ben de kova burcuyum!! deliyim

yalnız bizi biraz bilgilendir azcuk annem.. benim her gittigim dogumda farklı seyler ikram ediyorlar yahuuuu..
hastane odasında normal bebekli pralin cikolata da yedim.. bademli renkli cikolata da.. kimisi karton poset yapmis takım halinde kimisi isim yazdırmıs.. benim kafa yine karıstııı