2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya bende doktora hep anne babamla gidiyorum eşim arada geliyo yok toplantısı yok işi derken aslında gelmek istediğinizi de biliyorum ama kendimi gayri meşru bebek taşıyan kadınlar gibi hissediyorum :43:

Hayatım bebeğin döndü artık kanala girmek üzere parana yazık kıçını görür gelirsin gibime geliyor.:27::27::27:[/QUOTE]

Harikasın yaa çok güldüm:) doğru diyosun artık doğunca görürüm :D:D:D

ya bende doktora hep anne babamla gidiyorum eşim arada geliyo yok toplantısı yok işi derken aslında gelmek istediğinizi de biliyorum ama kendimi gayri meşru bebek taşıyan kadınlar gibi hissediyorum :43:
kanzy alemsin ya yatmaktan mı oldu ne oldu bu hormonlara

Harikasın yaa çok güldüm:) doğru diyosun artık doğunca görürüm :D:D:D

canım benim kızda 32 haftalardan sonra döndü ve o zamana kadar sırtını dönen sıpa nasıl pozlar verdi bize hemde o gün ben amcamı kaybetmiştim o üzüntüye al annecim moralin düzelsin dedi resmen belli olmaz kanala girmediyse görebilirsin ben sanslıydım gördümmmmm

Son düzenleme:
sanırım bu konuşan ben değil hormonlarım :2:

ayy dur sana bişi anlatayım moralin düzelsin son kontrole gittiğimde bizden önce bi çift vardı daha bi orta yaşlı.ultrason odasına gidiyodu kadın eşinide çağrıyodu gelsene diye hemşirede gelebilir buyrun dedi.adam başladı söylenmeye töbe töbe ne işim var benim orda 15yaşında çocuğumuz var bizim görmemişmiyim ben diye:53: söleniyo delü delü :60: kadın yazık girdi bi başına çıktı. ne alaka 15yaşında çocuğum var yaa.ardından biz eşimle girince tıktık yapıyo.

ayy dur sana bişi anlatayım moralin düzelsin son kontrole gittiğimde bizden önce bi çift vardı daha bi orta yaşlı.ultrason odasına gidiyodu kadın eşinide çağrıyodu gelsene diye hemşirede gelebilir buyrun dedi.adam başladı söylenmeye töbe töbe ne işim var benim orda 15yaşında çocuğumuz var bizim görmemişmiyim ben diye:53: söleniyo delü delü :60: kadın yazık girdi bi başına çıktı. ne alaka 15yaşında çocuğum var yaa.ardından biz eşimle girince tıktık yapıyo.

ruhsuz adam :19: ay ne bileyim ya bunları duyunca da çok şükür diyorum :1:

kızlar merhaba nasılsınız? biz yarın 36yı bitiriyoruz 37den gün almaya başlıyoruz bugün doktor kontrolümüz vardı bende az sancı çıktı bebegim hala yan duruyor, çatı muayneneside yaptı doktor çok müsait gözükmüyor dedi haftaya cuma tekrar bakıcak ve sanırım sezeryan için gün vericek, yan duran bebekler için son ana kadar beklemek çok tehlikeliymiş bebekde orun çıkabilirmiş ebe bugün böyle dedi, birde bana dediler ki sancın var doğum sancısı başlarsa sakın açılma olsun diye bekleme hemen hasteneye gel, bebeği tehlikeye sokabilir dedi sezeryana geçikmeden alınması lazım dediler, çok karmaşıgım, hemde .çok yorgun hala hastane çantamı hazırlayamdım, sizler nasılsınız? umarım bir sorun yoktur aman kızlar dikkaet edin bebeğiniz inşAllah hazneye girmiştir öpüyorum, Allah a emanet güzel yavrularımız[/QU

bebeğin yan duruyor demek seninde bende 36. haftadayım benimde yan duruyor daha şimdiden sezeryan yaparız dedi doktor,bakalım daha zamanın var belki döner falan demedi :( direk olumsuzluk durumu hissettiriyorlar. ne güzel sende de hiç bi problem yok sadece bebeğin yan duruyormuş ona rağmen olumsuzluk,felaket tellallığı senin ebenin yaptığı,sinir oluyorum böyle tiplere sakinleştireceğine,insanları tam tersi panik hale getiriyorlar..:47:

kızlar gecenin fıkrası benden
Üç erkek arkadaş balığa çıkmışlar, aralarında konuşuyorlar;
Birincisi: Bugün balığa çıkabilmek için karıma bir hafta içinde bütün evi boyayacağıma dair söz verdim...”
Öteki: O da bir şey mi, ben bugün balığa çıkabilmek için karıma 1 hafta içinde bütün elektronik eşyaları yenileyeceğime dair söz verdim...
Üçüncüsünden ses çıkmayınca sormuşlar;
-Eee?... Sen ne söz verdin bugün balığa çıkabilmek için?...
“Valla bir söz vermedim” demiş adam;
“-Sabah kalkınca karıma ‘Balığa mı çıkayım, annemlere mi gideriz’ diye sordum... Cevabı kesin ve netti;
“-Üstünü sıkı giyin, üşürsün...:)):60::60:

Vallahi demin aklımdan sen geçtin. keşke burada olsaydın diye. :66:

burdayım ve dünkü halimden eser yok. sizle takılıp örgüyü bitiricem.

ayrıca eşimle dün doğum konusunda kapıştık bana birtek doktorun zararlı olduğunu söylediği bir yazı bul sadece dedi. benim bulduğum kanıt Amerikan Kadın Doğum Uzmanları Birliği (ACOG) :60::60::60::60::60: okuyor şimdi yazıyı. (ben yazıp bitirene kadar okumuş gülüm)
Ben NST den nefret ediyorum da. ama allah'tan arkadaşı demiş biz ilk doğumda hanım sancılanır sancılanmaz gitmiştik o yüzden doktor eve gönderdi ama yinede hastanede çok yattı doğum için ikincide akıllandık dayanamıyacak kadar sancısı olunca gittik 2 saat sonra bebek doğdu demiş. Benim eşim ilk sancıda hemen gidelim diyordu ama hem arkadaşının hemde kendi okuduğu yazılar sayesinde doğuma erken gitmek zorunda kalmıycam. Doğuma kocam girmek istemiyor. Refakatli doğum odasında normal doğum odasında benim istemediğim serum nst v.s. tüm uygulamalar uygulanıyormuş. suda doğum için ise hiçte güven verici konuşmuyorlar. Geldiğinizde havuz dolu olabilir teknik bir arıza olabillir temizlik yapılıyor olabilir dediler eşim sinir oldu. Hastane evimede çok uzak ve ayrıca kendim kadar evdekileri de düşünmeliyim. Yani yakındaki doğum evi taksiyle 15 dk diğeri taksiyle rahat 35-40 dk ve geçenlerde bir trafik tıkandı 1 saatte çıktık düz yola. özel oda da boş olmayabiliyormuş ve torpil gerekiyormuş. Yani param elimde elim böğrümde 7 veya 10 kişilik odalarda kalmak 15 kişi içinde sancı çekmek zorunda kalabilirim. O yüzden hala karar verebilmiş değilim. Bulduğum yazıyı eve yakın olan doğum evinde güvendiğim bir doktor var ona vericem okusun diye. Belik bana bir faydası olur.:78::78::78::78:

hepinize çok teşekkürler.bni yanlız bırakmayıp yazdıgınız için.birilerinin derlerime cvp verim akıl vermelerine ihtiyacım vardı.bana dua edin allah sabır versin.tekrar saolun....

Benzer problemleri ben de yaşadım. Ne olduysa anlayışsız tabir ettiğim eşim 2 aydır melek gibi. Ama ben de özen gösteriyorum özellikle ailesi ile ilgili konularda. Diyceğim tek şey en azından hamileyken kızdığı şeylerde tepki gösterme, üzüldüğünü yanlış anladığını söyle. ama üsteleme, olayın büyümesine sebebiyet verme.

Bi de asla kayınvalidenle paylaşma, çünkü taraflı oluyolar. Ben yaptım sakın yapma. Şu aralar sessiz kal. Kendinden ve bebeğinden başka kimseyi de takma

Git devlet hastanesine gör bütün bebeler gayri meşru. Bugün eşim bak dün hastanede bahçede (ki erkekler muayene edilen koridora bile giremiyor ) 4-5 erkek vardı ama içeride 200 den fazla gebe vardı hiçbiride kocam yooookkk diye ağlamıyordu kedileri örnek veriyorsun ama naz yapmaya gelince tüm hastahane kontrollerinde yanında olan bana yapmadığını bırakmıyorsun. Bu arada ben dün kocama dolmuşta bana aşkım bak suda doğum yapamayabilirsin hazırlıklı ol dedi bende sanki evde salondaymışız gibi herkesin içinde kıçına kına yakarsın diye çemkirdim. :27::27::27::27: Nasıl bir hormonsa artık delimiyim neyim iyi bişey yapmadı ama ben kuyruk dik suçlu o diye kasım kasım kasıldım.

sedus ya tecrübelisin sen bi fikir ver bu el ayak sismeleri hergün artıyo bende shrek gibi ayaklarım olacak yakında bu böyle mi olacak ne yapabiliriz ayakları dikip yatmak dısında

o konuda hiç tecrübem yok çünkü benim alyansım hala ilk günkü gibi parmağımda dönüyor ayaklar desen anca yürüyünce bileklerim şişiyor okadar. Şişen birileri vardır örneğin Crafty girince ona sorarsın

Birincisi: Bugün balığa çıkabilmek için karıma bir hafta içinde bütün evi boyayacağıma dair söz verdim...”
Öteki: O da bir şey mi, ben bugün balığa çıkabilmek için karıma 1 hafta içinde bütün elektronik eşyaları yenileyeceğime dair söz verdim...
“-Sabah kalkınca karıma ‘Balığa mı çıkayım, annemlere mi gideriz’ diye sordum... Cevabı kesin ve netti;

Elfinya süpersin çok iyiydi bu.:60::60::60::60:

:1::1::1:
süpermiş

o konuda hiç tecrübem yok çünkü benim alyansım hala ilk günkü gibi parmağımda dönüyor ayaklar desen anca yürüyünce bileklerim şişiyor okadar. Şişen birileri vardır örneğin Crafty girince ona sorarsın
tsk ederim:)
bendede 2haftadır çıktı bu gün gün artıyo

CRAFTYYYYYYduy beni topiğe girince derdime bir careeee

Son düzenleme:

:60::60::60::60: benden de bir tane
azılı hırsız 3 kardeş varmış. bir gün tövbe etmeye karar vermişler. gece mahalle arasından geçerken, birinin kapısının önünde kazma görmüşler. büyük kardeş Ya Hak demiş, ortancası Kazmayaa baaak demiş:53:, küçük kardeş, sapını çıkar çuvala bırak demiş. Bunları duyan evin hanımı
ezmeyi ezmeyi
bırakın kapı kapı gezmeyi
başınız gözünüz kırılmadan
yerine bırakın kazmayı
:60::60:

iyi akşamlar bacıcanlar geçmişi okuyayım dedim ama başa çıkamadım. Her gün birine birşey oluyor Allahım hepimizi korusun Ben de dün akşam çok korktum bebek kafasını tam orta yere getirdi ve karnım tek şerit halinde kasılmaya başladı yaklaşık bir saat kasılmalarım oldu. Ayrıca kasıkların altından hareketler geliyor iyice aşağıya indi. sonra geçti gün içinde de biraz kasılmalar oldu ve de karnım hala sert bebek hareket edince ayaktaysam çok canım yanıyor. Sizde var mı buna benzer şeyler sizden bir akıl alayım dedim

mersinli42 elif gökçenin cicisini aldım yolluycam inşallah en kısa zamanda

kızlar merhaba nasılsınız? biz yarın 36yı bitiriyoruz 37den gün almaya başlıyoruz bugün doktor kontrolümüz vardı bende az sancı çıktı bebegim hala yan duruyor, çatı muayneneside yaptı doktor çok müsait gözükmüyor dedi haftaya cuma tekrar bakıcak ve sanırım sezeryan için gün vericek, yan duran bebekler için son ana kadar beklemek çok tehlikeliymiş bebekde orun çıkabilirmiş ebe bugün böyle dedi, birde bana dediler ki sancın var doğum sancısı başlarsa sakın açılma olsun diye bekleme hemen hasteneye gel, bebeği tehlikeye sokabilir dedi sezeryana geçikmeden alınması lazım dediler, çok karmaşıgım, hemde .çok yorgun hala hastane çantamı hazırlayamdım, sizler nasılsınız? umarım bir sorun yoktur aman kızlar dikkaet edin bebeğiniz inşAllah hazneye girmiştir öpüyorum, Allah a emanet güzel yavrularımız[/QU

bebeğin yan duruyor demek seninde bende 36. haftadayım benimde yan duruyor daha şimdiden sezeryan yaparız dedi doktor,bakalım daha zamanın var belki döner falan demedi :( direk olumsuzluk durumu hissettiriyorlar. ne güzel sende de hiç bi problem yok sadece bebeğin yan duruyormuş ona rağmen olumsuzluk,felaket tellallığı senin ebenin yaptığı,sinir oluyorum böyle tiplere sakinleştireceğine,insanları tam tersi panik hale getiriyorlar..:47:

öyle canım baya panik oldum inan işlere bakıyorum onlarda bana bakıyor hiç bişey yapamadım can sıkıntısından, bebekde yan çok sıkıntılı farkediyorum, aaa birde son ana kadar kalırsa bebiş Allah korusun kollunda elinde sıkıntı olabilir öykle doğabilir dedi ebe, hiç değilse 38 geçse sezeryan için kalbimi Allah a dayandım, benim bebiş kasım değilde ekim bebişi olcak sanırım kızlar, bize de dua edin ne olur

Kuzenimin 11 yaşındaki sıpası facede şimdi paylaşmış bu fıkrayı. Velet :26::26::26:
KAPAK BUDUR
İtalyan demişki bizim kızlar harika.
Alman demişki bizim arabalar süper.
İngilizler demişki bizim bira meşhur.
Fransız demişki bizim evler tasarım harikası.
İranlı demişki bizim el dokuması halılarımız harika, eşi benzeri yok.
Ruslar ise radarlarıyla övünmüş. Dünyanın öbür ucunda sinek uçsa haberimiz olur.
Sıra türk erkeğine gelmiş.
- Bizim delikanlılar meşhur. Alır italyan kızını, atar alman arabasına. İçer ingiliz birasını, götürür fransız evine. Yatırır iran halısına. Öyle bir koyarki; değil rusyanın radarı, dünyanın haberi olmaz.

Back
X