2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
mrb kızlar
bızde dr geldık... oglum 3284gr olmus.... bugun su mesur catı muayenesınden gectık ama ıgrenc bısey canımda cok yandı bıde sıgıle yada et benı tarzında seyler cıkmıs vagınamda onlradan parca aldı patalojıye gonderdı sonuclara bakacak ona gore dogum konusuruz dedı yanı hala dogum tarıhı alamadım
ama dr kafası buyuk ve catında fazla buyuk deıl dedı sezeryan buyuk olasılık dedı tarıhıde haftaya salı sonucların cıksın verırım dedı ama ya 22 yada 24 de olur dedı yanı haftaya bende dogurabılırım gıbı

slm kızlar..

bende istanbuldayım hala evime gidemedim.dün doktordaydım meşhur nst ye girdim kasılmam varmış.2 serum verdiler.doktorum yola

gitmeme izin vermdi.yarın tekrar çağırdı.bende annemle bebişin eşyalarını yıkarız ütüleririz diyordum.herşeyim adapazarında.inş.yarın

izin verirde evime giderim.

trawmacım,eşim gezmeme izin vermediği için bebek mağazasına girdim.aldım çıktım canım.çok acele oldu inş.beğenirsin.şimdide

kargoya verdi.oğluşun güle güle giysin inş..

serracım, kasılmaların hangi aralıkta çıktı? umarım dr un izin verir eve dönmene... ben de korkuyorum doktorun gitme adaya demesinden ...iyi haberlerini bekliyorum..

senin için yataktan kalktım pc başına geldim
cepten topice yazamıorum ben
ve bugün çok hastayım + annemdeyim
grip gibiyim bi yandan değilim çözemedim
kızma bana emi :)
face e de yazmıorum taam :)

daha iyisindir umarım crafty...

ii akşamlar kızlar geçen gün yazmıştım size ben 10.10.2011 saat 16.30 itibariyle 2.900 ağırlığında 47 cm boyunda bir kız çocuğu dünyaya getirmiş bulunmaktayım:64: 37 haftalık dünyaya geldiği için küvezde mecburi sezeryana girdik bebişimizin yönü tersmiş ve açılma 5 cm e yakındı mecburi sezeryan oldum şu an hastanedeyim darısı başınıza kızlarr... çok mutluyum tarifi imkansız duygular yaşıyorum bu arada kızımın adı esila naz oldu hepinizi öpüyorum

seduscuğum sıla naz değil esila naz eklediğin için sağol eve dönünce şu face işini hallatcem inşallah şimdilik iiyiz bebek tedbir amaçlı küvezde bende süt sağıyorum bu gün kucağımada aldım harika bir duygu cennet kokuyordu yavrum Allah hepinize nasip etsin inşallah öpüyorum kocaman

gözünüz aydın canım... ikinci bebişimiz de gelmi ne güzel..Allah analı babalı büyütsün inş..:nazar:

karnım hayvani sertlikte gerilmiş davul gibi sağ ve soldan baskı oluo içerde
bu mudur kasılma?????
benin yaşadığım kasılma şöyle;
sertlik karnının ortasında bütün top şeklin oluyor, parmağın ile bastırdığında taş gibi hissediyorsan kasılmadır...belli bir süre sonra da-ortalama şu dönemlerde 1dk kadar sürüyor kasılmalar-çözülüp eski haline dönüyor. kasılma olmadığında parmağında karnına dokunduğunda bazı yerler daha gevşek bazı yerler daha sert o sert olan yerlerde bebeğin bedeni var çünkü.bir de kasılma olduğunda bebek hareketi hissedilmiyor..sanırım anlatamadım ama ben elliyerek anlıyorum artık elim süreli karnımda :)

sertlik karnının ortasında bütün top şeklin oluyor, parmağın ile bastırdığında taş gibi hissediyorsan kasılmadır...belli bir süre sonra da-ortalama şu dönemlerde 1dk kadar sürüyor kasılmalar-çözülüp eski haline dönüyor. kasılma olmadığında parmağında karnına dokunduğunda bazı yerler daha gevşek bazı yerler daha sert o sert olan yerlerde bebeğin bedeni var çünkü.bir de kasılma olduğunda bebek hareketi hissedilmiyor..sanırım anlatamadım ama ben elliyerek anlıyorum artık elim süreli karnımda :)

of ya aynı bendede böle şuan bile acayip kasılıyorum.aşırı sert acıtıyo bide. bugünler fazlalaştı erken gelemeye kalkmaz inşallah :53:

canım ya facete yazmısın ya işcinin bebeği erken dogarsa 3 haftası yanıyor diye

eminmisin tatlım ya..

ben yanmıyor biliyorum.. burda o sekilde kullanan cok oldu.. bana ik dediki eğer erken dogduguna dair dr rapor yazarsa kullanılmayan izin dogum sonrasına aktarılabiliniyor..

öyle değilse eğer yıkarım ikyı ben salak gibi fazladan 1 hafta calısmıs olurum cunku..
yanmıyor canım. doğum sonrasına ekleniyor.

$IMG00600-20111011-1125.webp
işte mersinli teyzemizin hediyesi:)
tşrklerr...

ii akşamlar kızlar geçen gün yazmıştım size ben 10.10.2011 saat 16.30 itibariyle 2.900 ağırlığında 47 cm boyunda bir kız çocuğu dünyaya getirmiş bulunmaktayım:64: 37 haftalık dünyaya geldiği için küvezde mecburi sezeryana girdik bebişimizin yönü tersmiş ve açılma 5 cm e yakındı mecburi sezeryan oldum şu an hastanedeyim darısı başınıza kızlarr... çok mutluyum tarifi imkansız duygular yaşıyorum bu arada kızımın adı esila naz oldu hepinizi öpüyorum

ay maşallahhh :nazar: sanada kızınada canım inşallah biran önce kuvözden de çıkar kucaklarsın mis kokulunu,bebişler geliyorrr artık çok heyecanlandım yaa :64: :64: :64: :64: :64:

tam benim durumumu özetlemişsin...
aynen oluyor bendede taş gibi her yeri..

doktora gittim kızlar
yalancı doğum sancısı zamanlarındasınız olağan bunlar dedi
nst de 50 ler civarı çıktı bişi yok dedi
olur dedi normal dedi yolladı :)
baya baktı ama usg de fln ii şükür suyu vs :nazar::nazar:

mrb kızlar
bızde dr geldık... oglum 3284gr olmus.... bugun su mesur catı muayenesınden gectık ama ıgrenc bısey canımda cok yandı bıde sıgıle yada et benı tarzında seyler cıkmıs vagınamda onlradan parca aldı patalojıye gonderdı sonuclara bakacak ona gore dogum konusuruz dedı yanı hala dogum tarıhı alamadım
ama dr kafası buyuk ve catında fazla buyuk deıl dedı sezeryan buyuk olasılık dedı tarıhıde haftaya salı sonucların cıksın verırım dedı ama ya 22 yada 24 de olur dedı yanı haftaya bende dogurabılırım gıbı

Ohhh sanada gün verildi. Bi ben bide crafty kaldık. Hayır ilk doğum değil çatımdan şüphem yok işin garip tarafı kızımda küçük kafalı. Tombul olmadığı müdetçe benim doğurma günümü siz de benle birlikte öğrenceniz (suyum geldi ben doğuma gidiyorum, nişan bozuldu akşama doğururum gibi yayın yaparım artık) perşembe bakalım belki farklı bişey söyler doktor.

Ohhh sanada gün verildi. Bi ben bide crafty kaldık. Hayır ilk doğum değil çatımdan şüphem yok işin garip tarafı kızımda küçük kafalı. Tombul olmadığı müdetçe benim doğurma günümü siz de benle birlikte öğrenceniz (suyum geldi ben doğuma gidiyorum, nişan bozuldu akşama doğururum gibi yayın yaparım artık) perşembe bakalım belki farklı bişey söyler doktor.

bu akşamki dr kafasının büyük olması dert diil çatın müsaitse dedi
bakalım çatımız müsait mi çatılmaya :)
perşembe kurcikler artık dimi seda

doğum yapan arkadaşlar.ALLAH analı babalı büyütsün bebeklerinizi...Allah bizlerede hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin sağ sağlim işallah...

seduscum benim ilk hamileliğim ve son kontrolümde doktorum şuan normal doğum olması için hiç bi engel yok taa ki doğum esnasında anormal bi durum ortaya çıkana kadar. eğer öyle bi durum oluşursa hemen sezeryana girersin dedi bana. e şimdi ben nasıl anlıciiim doğumumun başladığını. kimi nişan bir kaç hafta öncesi gelebilir diyor kimi doğumla da gelebilir diyor. kimi diyor sancın başlar başlamaz koş hastaneye, kimi diyor suyun gelince git bazıları yok ne gerek var bekle sancın 5-10 dakkaya inince git hastanede saatlerce beklemenin lüzmu yok diyor. şaştım kaldım ne yapıciiim şimdi ben? birde sen yukarda kızım küçük kafalı yazınca aklıma geldi benim kızımın kafası bir iki hafta geriden geliyor. kafa ölçümünü yapınca mesela 35 haftalıkken 33 filan dedi doktorun biri. kendi doktorum küçük kafalı dedi ama herhangi bi yorum yapmadı bu güne kadar. diğer ölçümler tam gününde ama kafası geri bunun bi anormal yanı yoktur dimi? amcası halası ince uzun suratlılar korkarım ki kızım onlara çekmiş ben ve kocam koca kafalının tekiyizdir de :)))

günaydın kızzzllarrrrrr,
bugnlük izinliyim evdeym uzandım tv karşısına oohh keyfime dicek yok
herkese huzurlu sağlıklı günler

doktora gittim kızlar
yalancı doğum sancısı zamanlarındasınız olağan bunlar dedi
nst de 50 ler civarı çıktı bişi yok dedi
olur dedi normal dedi yolladı :)
baya baktı ama usg de fln ii şükür suyu vs :nazar::nazar:

ıyı yapmıssın gıderek doktora,
az kaldı kızımmm :27:
sancılarım benım hep 10-20lerdeydı bakayım pazartesı kac cıkacak :27:

gunaydın topikler,
sabah sabah ev arkadasıma sınır oldum :57:
dun bana tlf actı bı yerden para gelecektı halkbank hesap numarası benım banka bılgılerımde kayıtlıydı ordan bakıp soyle dedı,
bende soledım sonra yazamıyorum msj at dedı,
hesapta 444 dıye bı rakam var onun tlfnuna 44% olarak gıtmıs.
tek numara eksık,
bana tlf acıp bu ısaretı nıye koydun dedı bısey koymadım dedım ya ne ısaretı,
ha tamam o zaman deyıp kapattı.

sabah aklıma takıldı bakıyım dedım,
rakamlar falan yanlıs gıtmıs :57:
yanı benım tlfnumda dgru yazıyo ona gıden rakamların bı kısmı bozulmus ısaret olarak gıtmıs,
velhasıl para yanlıs hesaba gıttı sanırım.
ara bankayı konus dedım duzeltırler.

ay bı kaprıs bı kaprıs,
kendı ısını kendın halletseydın ne acıp bana soruyosun o zaman dıye bagrındım ben de,
sonra cıkıp dısarda bekledım servısı,
yagmur nasıl yagıyor,
su itine döndüm resmen :27:
bunun rovansını aksama alırım :57:
hırsımı alamadım cunku :57:

Back
X