2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Günaydın herkese..

bizde 33 hafta 2 günlük olduk. kahvaltı yaptım tv karşisındayım.. halsizlik var üzerimde..bi an evvel geçsin yaa..

Önümüzdeki hafta salı günü doktor kont. var. sabırsızlıkla bekliyorum. bakalım herşey normal doğuma uygun mu ..

Dua edin kızlar bayramdan sonra olsun doğumum..Çünkü annemin bayram öncesi gelmesi zor görünüyor...

Allah herkesin gönlüne göre doğum yapmayı nasip etsin inş...AMİN

günaydınlar herkese..

bu gece çağla şikelle birlikte bale yaptım.. uyandım kasıklarımda agrı var.. sanki gercekten yapmısım gibi.. baldırlarım filanda acıyor.. ay hamlandım sanırım :))))))

gunaydın topikler,
sabah sabah ev arkadasıma sınır oldum :57:
dun bana tlf actı bı yerden para gelecektı halkbank hesap numarası benım banka bılgılerımde kayıtlıydı ordan bakıp soyle dedı,
bende soledım sonra yazamıyorum msj at dedı,
hesapta 444 dıye bı rakam var onun tlfnuna 44% olarak gıtmıs.
tek numara eksık,
bana tlf acıp bu ısaretı nıye koydun dedı bısey koymadım dedım ya ne ısaretı,
ha tamam o zaman deyıp kapattı.

sabah aklıma takıldı bakıyım dedım,
rakamlar falan yanlıs gıtmıs :57:
yanı benım tlfnumda dgru yazıyo ona gıden rakamların bı kısmı bozulmus ısaret olarak gıtmıs,
velhasıl para yanlıs hesaba gıttı sanırım.
ara bankayı konus dedım duzeltırler.

ay bı kaprıs bı kaprıs,
kendı ısını kendın halletseydın ne acıp bana soruyosun o zaman dıye bagrındım ben de,
sonra cıkıp dısarda bekledım servısı,
yagmur nasıl yagıyor,
su itine döndüm resmen :27:
bunun rovansını aksama alırım :57:
hırsımı alamadım cunku :57:

kıyamam..

iice kurulansaydın.. hasta olma şimdi dogum arifesi..

banka hes no senin adınaysa eger kendi şubeni ara hesabına gecerler parayı.. baskasınaysa eger eşin gönderdiği subeyi arasın mesaj ceksinler halkbankasına hemen.. çözülür hemencik..

Günaydın herkese..

bizde 33 hafta 2 günlük olduk. kahvaltı yaptım tv karşisındayım.. halsizlik var üzerimde..bi an evvel geçsin yaa..

Önümüzdeki hafta salı günü doktor kont. var. sabırsızlıkla bekliyorum. bakalım herşey normal doğuma uygun mu ..

Dua edin kızlar bayramdan sonra olsun doğumum..Çünkü annemin bayram öncesi gelmesi zor görünüyor...

Allah herkesin gönlüne göre doğum yapmayı nasip etsin inş...AMİN

bende kızımla anlastım 5 inden önce doğmak yok.. annem 5inde gelecek çünkü..

anneme anlatıyorum... burdan anlarız işte kızın söz dinleyecekmi dinlemeyecek mi diyor.. anneanne sınava aldı kızımı yani..

günaydın koca göbekler.... keyifer nasıl.. bi bebişimiz daha gelmiş ne güzel.. Allah sağlıklı uzun ömür versin.. bu arada 1 kasımda nüfus patlaması olacak galiba.. bir sürü arkadaşa 1 kasım tarihi verildi..

bende kızımla anlastım 5 inden önce doğmak yok.. annem 5inde gelecek çünkü..

anneme anlatıyorum... burdan anlarız işte kızın söz dinleyecekmi dinlemeyecek mi diyor.. anneanne sınava aldı kızımı yani..

off bende de aynı korku var. bi aksilik olurda bayramdan önce veya bayramda doğurum diye aklım çıkıyo.. annem bayraman önce gelemz, burda kimsemde yok.. rezil olurum buralarda... kocanın eline kalırım.. annem uçakla bile gelse bir sürü aktarma yapacağı için 6-7 saatten önce gelemez.. inşallah bi aksilik olmaz..
bu arada lifeisnoteasy arkadaşta rahatsızdı, sesi çıkmıyo bikaç gündür.. oda doğurmuş olmasın

Günaydın Kızlar.. İnş bugün hepimiz için iyi bir gün olur.. İkinci bebeğimiz de dünyaya gelmiş.. Allah annesine babasına sağlıcakla bağışlasın miniciği..darısı hepimizin başına.. 29 Kasım doğum tarihimiz olarak normal seyrinde en son biz kalıyoruz galiba... Hepinizin doğumunu burdan takip edecem inş..

günaydınlar herkese..

bu gece çağla şikelle birlikte bale yaptım.. uyandım kasıklarımda agrı var.. sanki gercekten yapmısım gibi.. baldırlarım filanda acıyor.. ay hamlandım sanırım :))))))

kıyamam..

iice kurulansaydın.. hasta olma şimdi dogum arifesi..

banka hes no senin adınaysa eger kendi şubeni ara hesabına gecerler parayı.. baskasınaysa eger eşin gönderdiği subeyi arasın mesaj ceksinler halkbankasına hemen.. çözülür hemencik..

Bale yaptın demek :27:
senın ruyalar da benımkı gıbı garıplesmeye basladı,
benım adıma degıl,
olsa solemeden ona halletmıstım,
bızım pisluğun adına :57:
baskası bızım hesaba yollayacaktı ıste bızımkının hesap nosunu yanlıs verdık :27:
karsı tarafın duzeltmesı lazım.
bugun ugrassın halletsın napim :26:

Günaydın Kızlar.. İnş bugün hepimiz için iyi bir gün olur.. İkinci bebeğimiz de dünyaya gelmiş.. Allah annesine babasına sağlıcakla bağışlasın miniciği..darısı hepimizin başına.. 29 Kasım doğum tarihimiz olarak normal seyrinde en son biz kalıyoruz galiba... Hepinizin doğumunu burdan takip edecem inş..

yok yok yalnız eğilsin.. benimde 28 kasım Sat a göre, sevdebilge, yuba, bella83 hep kasımın son günlerindeyiz.. tabii bizde diğerleri gibi erken döküülürsek kasım 15 gibi başlarız:)

off bende de aynı korku var. bi aksilik olurda bayramdan önce veya bayramda doğurum diye aklım çıkıyo.. annem bayraman önce gelemz, burda kimsemde yok.. rezil olurum buralarda... kocanın eline kalırım.. annem uçakla bile gelse bir sürü aktarma yapacağı için 6-7 saatten önce gelemez.. inşallah bi aksilik olmaz..
bu arada lifeisnoteasy arkadaşta rahatsızdı, sesi çıkmıyo bikaç gündür.. oda doğurmuş olmasın

konus konus bebişinle ..şimdiden yap anlasmanı...

Allahım darda bırakmaz seni inşallah..

bol ve zuzzu dan da haber yok.. zuzzu hastanedeydi cıktıgını yazmısmıydı.. Ankaraya gidecekti..

konus konus bebişinle ..şimdiden yap anlasmanı...

Allahım darda bırakmaz seni inşallah..

bol ve zuzzu dan da haber yok.. zuzzu hastanedeydi cıktıgını yazmısmıydı.. Ankaraya gidecekti..

zuzuu dün yola çıktı galiba, ankaraya gidiyordu.. eşyalarımı aldım doğuma gidiyorum artık demişti ama günü belli değil..

yok yok yalnız eğilsin.. benimde 28 kasım Sat a göre, sevdebilge, yuba, bella83 hep kasımın son günlerindeyiz.. tabii bizde diğerleri gibi erken döküülürsek kasım 15 gibi başlarız:)

benim de sata göre 20 kasım.. bide 5 gün gerideydik biz normalde ama yakaldık günümüzü en son.. 1 gün gerideyiz.. bende beklerim bence..eşim her nekadar beklemez bu kız kasım 1 de gelir desede benim kızım 5inden önce gelmeyecek biliyorum ben..

benim de sata göre 20 kasım.. bide 5 gün gerideydik biz normalde ama yakaldık günümüzü en son.. 1 gün gerideyiz.. bende beklerim bence..eşim her nekadar beklemez bu kız kasım 1 de gelir desede benim kızım 5inden önce gelmeyecek biliyorum ben..

yok ya kötü düşünüp kötüyü çağırmıcaz.. niye erken gelsinler ki, belkide bizi şaşırtıp geç gelecekler.. annelerimiz yanımızda olsunda, yoksa perişan olduk demektir.. bide bebişler 30 kg mı görsün. çokmu istiyorum:)

zuzuu dün yola çıktı galiba, ankaraya gidiyordu.. eşyalarımı aldım doğuma gidiyorum artık demişti ama günü belli değil..

ayyy.. heyecan basıyor beni..

Bale yaptın demek :27:
senın ruyalar da benımkı gıbı garıplesmeye basladı,
benım adıma degıl,
olsa solemeden ona halletmıstım,
bızım pisluğun adına :57:
baskası bızım hesaba yollayacaktı ıste bızımkının hesap nosunu yanlıs verdık :27:
karsı tarafın duzeltmesı lazım.
bugun ugrassın halletsın napim :26:

aynen bende sasırıyorum rüyalarıma..

önceki gecede hamile oldugumu gördüm.. baktım güzel hamilelik süreci ve saglıklı bebek dünyaya getirmek demekmiş.. hayırlısıyla inşallah..

Back
X