2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Allahım herkesi kaynanası delirtiyor beni de annem yemin ederim benim sevdiğim yemekleri ve tatlıları yapabiliyor diye istiyorum annemi. Yoksa hiç gelmesin zten erken göndericem doğumdan sonra.
Aradım biraz önce bak ilk doğumumda ben 26 mayıs dedim doktor 10 haziran dedi siz doktoru dinleyip 23 mayısta geldiniz bi dünya iş vardı hemde 26 mayısta doğum yaptığımda bebeğin yatağı bile yoktu ortalıkta (eski kaynanam herşeyi kız tarafı yapar demişti bırak bi çöp almayı yemeği bile gelip annemin hazırladıklarından yerdi ben heyecandan ve sevinçten hiçbirşey yapamıyorum hazır burda yemek var derdi) tabi ben çocuk bilmiyordum hiç bişey öyle hasbel kader doğurdum gitti. Şimdi telefonda konuşuyoruz bak ne zaman geliyorsunuz diyorum tarih veremem diyor gelde delirme. Kızımın kıyafetlerinin çoğunluğu onlarda olmasa hiç önemli değil ki bunu da söyledim o kıyafetler için erken gelmeni istiyorum yoksa doğuma girerken yola çıksanda olur diyorum. Neymiş satıma göre 2 kasım mış ve daha 20 günüm varmış. Ben diyorum ankara o diyo g.tüm kara. birde kalkmış ne dese baban dün migrostan dalinini deterjanını aldı siz almayın diyo. yolacam saçımı başımı herşey yıkandı ütülendi senin getireceklerin hariç. Diyorum yıkada getir tamam neyse görüşürüz hadi hadi dedi kapattı çıldırmamak elde değil. hayır yıkamıyor delirtiyor neymiş zaten temizmiş kardeşim temiz getirmiş ama yaklaşık 4 aydır o hurcun içinde o kıyafetler hayır kendi yıkamıyor makina yıkıyor babam ütülüyor neden bu kadar üşeniyor anlamıyorum insan az heveslenir yaaa bir çöp almadı bu bebeğime eşim bozuluyor hayır bişey lazım değil ama insan hiç mi heveslenmez diyor. Nasıl mahçup oluyorum inanamazsınız Şeytan diyo ara gönder kıyafetleri sen gelme de ama işte normal olursa yemek derdim olmaz kendim yaparımda ya sezeryan olursam işte o zaman napıcam çünkü kayınvalidem tatlılara şeker koymuyor yani çok az koyuyor ayrıca zeytinyağıyla yapmıyor yemekleri ve benim sevdiğim yemekleri yapmıyor yada farklı yapıyor. Bende doğumdan sonra biraz güzel beslenmek istiyorum. Hayır arıycam teyzemi sen gel diycem o olacak. Ama bu sefer etrafa rezil olucam annemle bozuşucam kardeşim çemkirecek offf offf. burda elin insanına neler neler yaptırıyorum kaynanamın iki ayağı bi pabuca girdi bi cibinliği kurmadık diye tavır yapıyorum kadına camları silmedi diye eşime çemkiriyorum iş anneme gelince çemkirince babam ve kardeşim kızıyor neden böyle yapıyorsun diye bide işin ayrı bi tarafı var annem büyük kızım baba sevgisi hiç almadığı için ve biraz fazla ters bir çocuk olduğundan bağırıp çağırmadan ve dürtüklemeden hiç bir işini yapmayan bir çocuk olduğundan benim uyarılarıma sürekli maruz kalan bir çocuk olduğundan onu hor gördüğümü ( ki salak saçma bi sebeb onun yüzünden kızım karşıdan karşıya geçmeyi bile 10 yaşında öğrendi) Odasını toplaması gerektiğini ve bilimum yapabileceği işleri yanıma gelince 10 yaşında zorla öğrendi. Yapma istemediğinde ben evime gidicem deyip durdu (çünkü annem bu ev senin deyip duruyor hala) Hiç hareket etmeden öyle saatlerce oturan bir çocuktu bildiğiniz embesile (ayrıca 60 kgyu devirmişti.) dönüşmüştü kızım eşimle birlikte o kadar çok kavga ettik ki adam kendi çocuğu olsa bu kadar uğraşmazdı yemin ederim. Hala da aynı davranıyor annem ve buraya geldiğinde de bana bu halimle birçok iş yaptırıcak ve evdeki iş bölümünde kızım yapması gereken işleri o küçük çocuk dinlensin diyerek ya bana yada babama yaptırmaya çalışacak ayrıca her fırsatta eşime ve bana nasihat vericek . Yani annem gittikten sonra birde ayarlarıyla oynanan büyük kızımı düzelticem. yeni doğum yapmış olmamda yanıma kar kalıcak. Seviyorum diyor ama acayip zarar veriyor hem kızıma hemde dolaylı olarak bana ve evliliğime.

Neyse ben kalkayım biraz iş yapayım kafam dağılsın. çamaşır ütü filan yapayım bişeyler birde kızımın ödevi var onu halledicem. Çünkü internete girip ödev yapmak yerine sosyal paylaşım sitelerinde geziyor. ödevi de bize yaptırıyor. O yüzden internet yasak tv zaten zararlı yani kanıtlanmış hiç bir yararı olmadığı için günlerdir fişi çekili öyle duruyor. en son galiba cuma akşamı mı ne açmıştık.

Hepinizi öptüm byyy

cok stres olmussun sen,
en cok senı yoran da arada kalmak sanırım,
kıyafet konusuysa en buyuk sorun soyle kargo yapsınlar sedus bugun verseler yarın elınde olur sen yıkar yerlestırırsın en azından o konuda kafan rahat olur.
zaten dogumdan sonrada hemen gelırler en kotu ıhtımalle.
sıkma kendını bu kadar,
kendımı kontrol manyagı sanıyordum sen benden de betersın pisluk :27:

toruna davranısları konusunda yorum yapamıyorum,
ayrı anne bana cocugu oldugundan sızınkıler cok daha anlayıslı ve toleranslı davranmıslar,
bılmeden kotuluk yapmıslar belkı ama sedus su ankı duygusallıkla cok takıyorsun kafaya bıraz sakın ol kuzum.
camasıra ütüye düşüp de cok yorma kendını.

Günaydiiiin göbüşlerrrr....!!!

karnım hayvani sertlikte gerilmiş davul gibi sağ ve soldan baskı oluo içerde
bu mudur kasılma?????

Canim ne dicem bendede var bir süredir bu sertlesme ama iki üc gündür cok yogun kimi zaman saatde iki üc kez oluo sora saatde bir oluo gecio. Seninde böyle sık sık oluyomu? Bu kasılmaları ne zaman önemsememiz gerekiyo bilen varmi aramizda? Agrim sizim yok sadece o gerilmenin yarattigi bi sızı hafif aci var....

konus konus bebişinle ..şimdiden yap anlasmanı...

Allahım darda bırakmaz seni inşallah..

bol ve zuzzu dan da haber yok.. zuzzu hastanedeydi cıktıgını yazmısmıydı.. Ankaraya gidecekti..

canim benim merak etmissin beni sagol varol :) iyiyiz cok sükür bugun gececektim ankaraya ama yarina erteledim evimde ne kadar zaman gecirirsem kar dimi :) doktor 15.inden sonra her an gelebilir dedi de bakalim napcak bizimki simdilik tık yok....

:)

benim dana doğsa hiç yapmazlar zaten
of ağda işi var bugün çok gerginim
sanırım sadece bacak yaptırcam pöfffff

seni ben napayim be kadin, dünki sohbet sayesinde bütün gece seninle bahanla ve malum bölgenle ugrastim :) morardigi icin fondeten sürmüssün onunla kalmayip bildigin makyaj yapmissin kas göz cizmissin güya kamufle etmek icin, rüya ya bu al iste...Baha görüyo sok oluo falan sen bahaya sirf senin icin yaptim diosun :S gece gece kendime zor geldim valla....

Ben bugun itibariyle 37+2 oldum son ölcümlere göre, niye bisey hissetmiyorum derken kasilmalarim basladi durmadan gerilio göbüsüm. Ne kadar bilio olsakda dogumun yaklasmis oldugu daha bi inandirici gelio simdi....cuma doktorumla detayli konusuruz herhalde dogum konusunu ama ben sizin fikrinizide merak ediyorum. Ya normal yada sezeryan diyoruz da detay yok, normal düsünen arkadaslar agri giderici birsey düsünüyormusunuz yani epidural vs? Ben bisey istemiyorum diyordum ama son günlerde yakin cevremden edindigim bilgilere dayanarak su epidural olayini arastirmaya basladim.....

her gittiğimde sordum doktora bayramda planımız yok istanbuldayız dedi..bu gittiğimdede 11 kasıma rezervasyon yaptırcam.. kısmetse..

son dk sürpriz yaparsa naparım???

hic bi halt yapamam gider kim varsa ona dogurturum kendimi.. sende rezervasyonu yap bacım.. sürpriz olursa kısmet deriz..

fatmacım unuttunuz bizi bakıyorum :)) bayramda ücretlendirmeleri nasıl olur acaba hastanelerinn..1 kasıma gün aldık bizde..

ii akşamlar kızlar geçen gün yazmıştım size ben 10.10.2011 saat 16.30 itibariyle 2.900 ağırlığında 47 cm boyunda bir kız çocuğu dünyaya getirmiş bulunmaktayım:64: 37 haftalık dünyaya geldiği için küvezde mecburi sezeryana girdik bebişimizin yönü tersmiş ve açılma 5 cm e yakındı mecburi sezeryan oldum şu an hastanedeyim darısı başınıza kızlarr... çok mutluyum tarifi imkansız duygular yaşıyorum bu arada kızımın adı esila naz oldu hepinizi öpüyorum

Anaaam ezken doğurmuş ya
Bu cuma olcak derken haftabaşından çıkıp yola gelivermiş kızı, Allah bağışlasın, uzun ömürler versin inşallah
Kilosu da nerdeyse 3.0müş ama gene de küvöze almışlar demek, 37. haftadan sonra bebekleri prematüre saymıyorlar normal bebek muamelesi yapıyolar diye duymuştum, şaşırdım o yüzden, çok tutmazlar ama heralde bir-iki güne çıkarırlar dimi
Bugün asifirari'nin de sezeryanı vardı sanırsam, Rabb'im ona da kuzucuklarını sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...

:)

benim dana doğsa hiç yapmazlar zaten
of ağda işi var bugün çok gerginim
sanırım sadece bacak yaptırcam pöfffff

doğum öncesi son ağdan canım birazsabırla halledebilirsin bence.. benimde ay sonu ağdacı bacıyla randevum :) keşke kendim görebilsemde yapsam

her gittiğimde sordum doktora bayramda planımız yok istanbuldayız dedi..bu gittiğimdede 11 kasıma rezervasyon yaptırcam.. kısmetse..

son dk sürpriz yaparsa naparım???

hic bi halt yapamam gider kim varsa ona dogurturum kendimi.. sende rezervasyonu yap bacım.. sürpriz olursa kısmet deriz..

tatlım normal istiyorum ya ondan hangi doktorun gireceği belli olmaz. ama sezeryan olsa mutlaka doktorum ayarlar gününü. normal doğumda nöbetçi kimse o giriyormuş

Anam ne kadar uzun yazmışım sanmam ki kimse okumaz.

sende 21 yaşında olsaydın ve internette bu kadar bilgi olmasaydı görürdüm seni. Benim şansım kızım normalin de normali bir doğum yaptım. Bu sefer inşallah nst'ye bağlanmam diye evde delirmiş dolanıyorum imamın dediğini yap yaptığını yapma derler sizinkide o hesap olsun.

Monurol gece çişini yap sonra iç bende 2 yaşından beri çekiyorum bu illeti monurol süper bir ilaç bulandanda üreten den de allah razı olsun. Ama crafty'nin dediği gibi bol su iç her çişe kalktığımda küçük bi pet içiyorum ben gecede en az 3 pet içiyorum yani. Evdede bardak kullanmam küçük petler (yarım litre) her susadığımda bir tanesini içerim günde en az 6-7 pet içerim. Bardakla kim uğraşacak.

seduş bende okudum canım boşuna geriliyorsun zaten herşeyin hazır niye stres yapıyorsun biraz sakin kendine zarar vericen bak..

Allahım herkesi kaynanası delirtiyor beni de annem yemin ederim benim sevdiğim yemekleri ve tatlıları yapabiliyor diye istiyorum annemi. Yoksa hiç gelmesin zten erken göndericem doğumdan sonra.
Aradım biraz önce bak ilk doğumumda ben 26 mayıs dedim doktor 10 haziran dedi siz doktoru dinleyip 23 mayısta geldiniz bi dünya iş vardı hemde 26 mayısta doğum yaptığımda bebeğin yatağı bile yoktu ortalıkta (eski kaynanam herşeyi kız tarafı yapar demişti bırak bi çöp almayı yemeği bile gelip annemin hazırladıklarından yerdi ben heyecandan ve sevinçten hiçbirşey yapamıyorum hazır burda yemek var derdi) tabi ben çocuk bilmiyordum hiç bişey öyle hasbel kader doğurdum gitti. Şimdi telefonda konuşuyoruz bak ne zaman geliyorsunuz diyorum tarih veremem diyor gelde delirme. Kızımın kıyafetlerinin çoğunluğu onlarda olmasa hiç önemli değil ki bunu da söyledim o kıyafetler için erken gelmeni istiyorum yoksa doğuma girerken yola çıksanda olur diyorum. Neymiş satıma göre 2 kasım mış ve daha 20 günüm varmış. Ben diyorum ankara o diyo g.tüm kara. birde kalkmış ne dese baban dün migrostan dalinini deterjanını aldı siz almayın diyo. yolacam saçımı başımı herşey yıkandı ütülendi senin getireceklerin hariç. Diyorum yıkada getir tamam neyse görüşürüz hadi hadi dedi kapattı çıldırmamak elde değil. hayır yıkamıyor delirtiyor neymiş zaten temizmiş kardeşim temiz getirmiş ama yaklaşık 4 aydır o hurcun içinde o kıyafetler hayır kendi yıkamıyor makina yıkıyor babam ütülüyor neden bu kadar üşeniyor anlamıyorum insan az heveslenir yaaa bir çöp almadı bu bebeğime eşim bozuluyor hayır bişey lazım değil ama insan hiç mi heveslenmez diyor. Nasıl mahçup oluyorum inanamazsınız Şeytan diyo ara gönder kıyafetleri sen gelme de ama işte normal olursa yemek derdim olmaz kendim yaparımda ya sezeryan olursam işte o zaman napıcam çünkü kayınvalidem tatlılara şeker koymuyor yani çok az koyuyor ayrıca zeytinyağıyla yapmıyor yemekleri ve benim sevdiğim yemekleri yapmıyor yada farklı yapıyor. Bende doğumdan sonra biraz güzel beslenmek istiyorum. Hayır arıycam teyzemi sen gel diycem o olacak. Ama bu sefer etrafa rezil olucam annemle bozuşucam kardeşim çemkirecek offf offf. burda elin insanına neler neler yaptırıyorum kaynanamın iki ayağı bi pabuca girdi bi cibinliği kurmadık diye tavır yapıyorum kadına camları silmedi diye eşime çemkiriyorum iş anneme gelince çemkirince babam ve kardeşim kızıyor neden böyle yapıyorsun diye bide işin ayrı bi tarafı var annem büyük kızım baba sevgisi hiç almadığı için ve biraz fazla ters bir çocuk olduğundan bağırıp çağırmadan ve dürtüklemeden hiç bir işini yapmayan bir çocuk olduğundan benim uyarılarıma sürekli maruz kalan bir çocuk olduğundan onu hor gördüğümü ( ki salak saçma bi sebeb onun yüzünden kızım karşıdan karşıya geçmeyi bile 10 yaşında öğrendi) Odasını toplaması gerektiğini ve bilimum yapabileceği işleri yanıma gelince 10 yaşında zorla öğrendi. Yapma istemediğinde ben evime gidicem deyip durdu (çünkü annem bu ev senin deyip duruyor hala) Hiç hareket etmeden öyle saatlerce oturan bir çocuktu bildiğiniz embesile (ayrıca 60 kgyu devirmişti.) dönüşmüştü kızım eşimle birlikte o kadar çok kavga ettik ki adam kendi çocuğu olsa bu kadar uğraşmazdı yemin ederim. Hala da aynı davranıyor annem ve buraya geldiğinde de bana bu halimle birçok iş yaptırıcak ve evdeki iş bölümünde kızım yapması gereken işleri o küçük çocuk dinlensin diyerek ya bana yada babama yaptırmaya çalışacak ayrıca her fırsatta eşime ve bana nasihat vericek . Yani annem gittikten sonra birde ayarlarıyla oynanan büyük kızımı düzelticem. yeni doğum yapmış olmamda yanıma kar kalıcak. Seviyorum diyor ama acayip zarar veriyor hem kızıma hemde dolaylı olarak bana ve evliliğime.

Neyse ben kalkayım biraz iş yapayım kafam dağılsın. çamaşır ütü filan yapayım bişeyler birde kızımın ödevi var onu halledicem. Çünkü internete girip ödev yapmak yerine sosyal paylaşım sitelerinde geziyor. ödevi de bize yaptırıyor. O yüzden internet yasak tv zaten zararlı yani kanıtlanmış hiç bir yararı olmadığı için günlerdir fişi çekili öyle duruyor. en son galiba cuma akşamı mı ne açmıştık.

Hepinizi öptüm byyy

canim sende benim gibi tezcanlisin kanimca, yapilcak alincak bisey oldugu sürece bende öle oturup hic bisey yokmus gibi rahat davranamiyorum....isterse hastalikdan geberim kalkar önce isimi görürürm.Sancim baslamis olsa bile hala biseylerin pesinde olurum sanirim :) ...bende bide sorun kimseden bisey isteyemem söyleyene kadar yavas yawas da olsa kalkip kendim yaparim. Kendi yagimda kavrulurum hep böyle olmustur. Ama disardan bunu görüp gerekli gereksiz bide bos bos konusulmuyomu cildirasim gelio. Hayir destek olmuosun köstek olma bari salak salak konusup yük olma bari. Sen yazinca ben gerildim valla. Bitanede bende var o modelden tesrif edemedi hala hele bi dogur ben gelirim dert etme dio bisi demio. Senin hesap bi dunya sey de ordan bekliyorum ama tık yok. Haftalarca gerdim kendimi sonra kalktim gittim aldim herseyi hazirladim koydum ne getircegi umrumda diil pek artik....Hele dilinin ucuyla bisey olursa ara yapilcak bisi varmi diyenleri ayri ayri not aldim, hesap günü gelecek elbet....ayy pek bi kinli gördüm bak simdi kendimi :) bosver sende sinirlenme germe kendini ne güzel az cok etrafindakiler kocan yawrun vs yardim ediolar sana onada sükür, bu günler gececek normal hayatimiza hormonlarimiza döncez elbet er yada gec ;)

seduşum panik yok.. bütün kıyafetleri annede değildir ya.. hastanede giyecek, 1 - 2 gün idare edecek kadar bişileri varsa, acil bi durum olsa bile onlar gelene kadr seni idare eder, elleme ne zaman istiyolarsa o zaman gelsinler. nasıl olsa kaynana da var... doğurursan 3-5 saat içinde yanında biteler zaten.. evde temizlik işlerini yaptın, bebeişin eksiklerini hallettin. çokta erken gelirlese dahada gerilirsin, büyük kızınla ilgili anlattığın gibi bi zaafları varsa.. için rahat etmiyosa kargo yapsınlar ama ona bile gerek yok bence... doğumdan sonra bile gelse sen yatarken kaynanan halleeder onların yıkama ütülem işlerini.. bnim gibi tek çaren annen değil, kayınvalidende yapıyo nasıl olsa.. çok gerilme

günaydın kızlar. geçmişi okumaya halim yok. umarım hepiniz iyisinizdir. durumumu bildireyim dedim. 2 gün önce saat 3.30 da tuvalete kalktım ve öyle bir ağrı yok. bel kalça sol bacak yerimde duramıyorum yürüyemiyorum o derece yani. Eşimi uyandırdım hemen ebeyi aradık ağrı kesici al dedi evde benim içebileceğim bir ağrı kesici yoktu ve de ağrı kesiciyle olacak gibi değildi. hemen kalktık gittik. iki tane serum verdiler banamısın demedi. Doktor bunun doğumla alakası yok pek müdahale edemeyiz dedi. Ben ağrıdan çıldırıyorum moralim sıfır oldu tabi sonra fizik tedavi uzmanı muayene etti. Sinirler sıkışmış ve ödem toplamış sürekli yatak ıstırahati verdi. jel sürün ve sıcak su koyun dedi. ve bu işkemi ilk defa yaptıktan 3 saat sonra pek bişey kalmamıştı. Şimdi çok daha iyiyim ama ağrılar biraz var yatıyorum genelde. Ayrıca +++ lokosit çıktı. Ömrümü tüketti bu enfeksiyon antibiyotik tedavisi uygulandı en son + lokosit e düştü şimdi evdeyim bol su içicem o kadar. işte böyle arkadaşlar. Bugün 8. ayım bitti yarın dokuz aydan almaya başlıyoruz inşallah.Bebek iyi kilo almış. Onun için herşeye katlandım ama artık başıma yeni bişeyin daha gelmesini kaldıramıycam sanırım Allahım beterinden saklasın şükrediyorum yine de. şimdilik bu kadar fazla kalamıyorum ara ara mesajlarına bakarım. Öpüyürum şimdilik

Günaydiiiin göbüşlerrrr....!!!

Canim ne dicem bendede var bir süredir bu sertlesme ama iki üc gündür cok yogun kimi zaman saatde iki üc kez oluo sora saatde bir oluo gecio. Seninde böyle sık sık oluyomu? Bu kasılmaları ne zaman önemsememiz gerekiyo bilen varmi aramizda? Agrim sizim yok sadece o gerilmenin yarattigi bi sızı hafif aci var....

canim benim merak etmissin beni sagol varol :) iyiyiz cok sükür bugun gececektim ankaraya ama yarina erteledim evimde ne kadar zaman gecirirsem kar dimi :) doktor 15.inden sonra her an gelebilir dedi de bakalim napcak bizimki simdilik tık yok....

seni ben napayim be kadin, dünki sohbet sayesinde bütün gece seninle bahanla ve malum bölgenle ugrastim :) morardigi icin fondeten sürmüssün onunla kalmayip bildigin makyaj yapmissin kas göz cizmissin güya kamufle etmek icin, rüya ya bu al iste...Baha görüyo sok oluo falan sen bahaya sirf senin icin yaptim diosun :S gece gece kendime zor geldim valla....

Ben bugun itibariyle 37+2 oldum son ölcümlere göre, niye bisey hissetmiyorum derken kasilmalarim basladi durmadan gerilio göbüsüm. Ne kadar bilio olsakda dogumun yaklasmis oldugu daha bi inandirici gelio simdi....cuma doktorumla detayli konusuruz herhalde dogum konusunu ama ben sizin fikrinizide merak ediyorum. Ya normal yada sezeryan diyoruz da detay yok, normal düsünen arkadaslar agri giderici birsey düsünüyormusunuz yani epidural vs? Ben bisey istemiyorum diyordum ama son günlerde yakin cevremden edindigim bilgilere dayanarak su epidural olayini arastirmaya basladim.....

epiduralden korkuyorum ben sezeryandanda :) o yüzden normal normal doğurcam inş :)

günaydın kızlar. geçmişi okumaya halim yok. umarım hepiniz iyisinizdir. durumumu bildireyim dedim. 2 gün önce saat 3.30 da tuvalete kalktım ve öyle bir ağrı yok. bel kalça sol bacak yerimde duramıyorum yürüyemiyorum o derece yani. Eşimi uyandırdım hemen ebeyi aradık ağrı kesici al dedi evde benim içebileceğim bir ağrı kesici yoktu ve de ağrı kesiciyle olacak gibi değildi. hemen kalktık gittik. iki tane serum verdiler banamısın demedi. Doktor bunun doğumla alakası yok pek müdahale edemeyiz dedi. Ben ağrıdan çıldırıyorum moralim sıfır oldu tabi sonra fizik tedavi uzmanı muayene etti. Sinirler sıkışmış ve ödem toplamış sürekli yatak ıstırahati verdi. jel sürün ve sıcak su koyun dedi. ve bu işkemi ilk defa yaptıktan 3 saat sonra pek bişey kalmamıştı. Şimdi çok daha iyiyim ama ağrılar biraz var yatıyorum genelde. Ayrıca +++ lokosit çıktı. Ömrümü tüketti bu enfeksiyon antibiyotik tedavisi uygulandı en son + lokosit e düştü şimdi evdeyim bol su içicem o kadar. işte böyle arkadaşlar. Bugün 8. ayım bitti yarın dokuz aydan almaya başlıyoruz inşallah.Bebek iyi kilo almış. Onun için herşeye katlandım ama artık başıma yeni bişeyin daha gelmesini kaldıramıycam sanırım Allahım beterinden saklasın şükrediyorum yine de. şimdilik bu kadar fazla kalamıyorum ara ara mesajlarına bakarım. Öpüyürum şimdilik

çok geçmiş olsun izmirli ALLAH beteerinden saklasın....

haber verme konusunda sana katılıyorum. Doguma giderken mutlak haber vercek olanlardan biri de benim elimde cep telefonum 7/24 forumun sayfasi acik facebook acik, cantamda tablet pc...Giderken kesin haber veririm, hastanede sanci odasi diye bir kavram yokmus kendi odanda cekiyormussun sancini dogumhaneye alinana kadar. Ne durumda olurum bilmem de sanci aralarindada rapor verme ihtimalim cok yüksek benden solemesi :)

fatmacım unuttunuz bizi bakıyorum :)) bayramda ücretlendirmeleri nasıl olur acaba hastanelerinn..1 kasıma gün aldık bizde..

oy unuturmuyum Çağanımın anası..

bayramda ücretlendirme neden farklı olsun ki.. bizim dr bişey demedi bana hiç.. sorayım olmadı ben bunu.. not ettim..

epiduralden korkuyorum ben sezeryandanda :) o yüzden normal normal doğurcam inş :)

senide tebrik ediyorum o vakit..

normal dogum ..

gecen gün eşime dedim normal dogurcam ben bunu..
sen mi dedi?
evt ben dedim hemde epiduralsiz..
bağıra bağıra dogurcan yani.. git Allah askına kendin bile inanmıyosun benimle kafa buluyosun dedi..

evt kendim bile inanamıyorum.. dilim öyle söylüyor. ama tırsık karının tekiyim ben ..

haber verme konusunda sana katılıyorum. Doguma giderken mutlak haber vercek olanlardan biri de benim elimde cep telefonum 7/24 forumun sayfasi acik facebook acik, cantamda tablet pc...Giderken kesin haber veririm, hastanede sanci odasi diye bir kavram yokmus kendi odanda cekiyormussun sancini dogumhaneye alinana kadar. Ne durumda olurum bilmem de sanci aralarindada rapor verme ihtimalim cok yüksek benden solemesi :)

bende araştırayım şu sancı odası olayını. inş. bende odamda çekerim ağrılarımı (sezeryan olmazsam tabi) birde bu gidişimde bakayım wriless varmı. ona göre götüreyim pc yi :D

tek eksiğimiz pc ya. olmazsa olmaz

yaaa bu ifadeler nerdeeeee. kahkaha bile atsamıyorum. sinir oldum

bende öyle diyordum. Doktorum en bastan beri boyun fizigin müsayit normal düsünmeye calis demisti. Epidural yapariz hic biseycik olmaz diyede ekledi. Bende kesinlikle normal istiyorum ama epidurali asla vurdurmam dedim. Adam basti kahkahayi - bosa nefes tüketmeme gerek yok epidural icin, sen bana yalvarcaksin dedi- ve konuyu kapatti :) simdi olurmu olur diyerek arastirmalar yapiyorum nedir bu epidural acirmi nasil isler vs diye....olumlu ilerliyor simdilik :)

gecmis olsun canim....neden olmus peki birsey soyledimi doktorun...?

ya arkadaslar bu ifadeler nereye gitti??? ben hala "begen" button unun kalkmis olmasina alismamisken bu ifadelerin aniden yok olusu beni cok sarsti bak simdi .....

sağolun arkadaşlar sebebi zorlamaya dayalı dediler o gün biraz fazla yormuştum kendimi istemeyerek sebebi oymuş ama zaten hastanede tutma sebepleri o ağrı değil lokositlerdi. ağrılar doğumla ilgili değil geçer ya da kalır bilemeyiz dediler ama Allahtan iki yönden de iyileştim sayılır son 28 gün (tabi oğlum preparı bıraktın ben de gelirim o zaman demezse)

bende araştırayım şu sancı odası olayını. inş. bende odamda çekerim ağrılarımı (sezeryan olmazsam tabi) birde bu gidişimde bakayım wriless varmı. ona göre götüreyim pc yi :D

tek eksiğimiz pc ya. olmazsa olmaz

yaaa bu ifadeler nerdeeeee. kahkaha bile atsamıyorum. sinir oldum

canim nerde dogurmayi düsünüyorsun? Hastanene bi danis derim. Ben sanci odasi nedir diye bilmezken odanda olacaksin dediler hastaneyi dolasirken. Baska bir hastanede buu hafta sonu yakindan gördüm sanci odasi denilen yeri. Baska yerlerde farkli olabilir, benim burda kaldigim yer cok kücük ve devlet hastanesinde gecirdim o geceyi. Sanci odasina yakinini alamiosun burda bir kac kisi bi arada saatlerce orda tikili kalip sancini cekiosun. Acilman yeterli olunca seni dogumhaneye aliolar. Böyle bir durumda mümkün mertebe sancilar iyice sıklasana kadar evde dayanmak en mantiklisi.....belki özel oda falan tutulursada odada cekilebiliodur sanci....herkes icin farklidir ama benim icin cok önemli bir konu süprizlerle karsilasmamak icin yada olacaklara hazir olmak icin mutlaka önden ögenilmesi gereken bir konu.....

ben sancı odasını ilk kez burda duydum..

hastaneyi gezdim ama kimse bana öyle bi oda göstermedi.. demekki yok..

ayrıca gecelikli kocaman kadınları koridorda yürürken gördüm ben..

demekki öyle bi oda yok bizim hastanede..

Back
X