- Konu Sahibi bebegim_01
- #32.541
selam kızlar. sizi hep takip ediyorum da, aranıza geç katıldım, beni tanıyan eden yok cevap veren de olmaz diye yazmıyodum, ancak bugün kafama takılan birşeyi sizinle paylaşmak istyorum. kısmetse bizm de kızımız 11.11.11 de doğacak. mecburi sezeryanben normal çok istiyordum ama olamıyor maalesef. neyse sağlıkla gelsin de.
sorum şu:
doktoruma çok güveniyorum, ancak dün idrar tahlili istedi tansiyonum yüksek çıktı ve hızlı kilo alıyorum diye, idrar yollarında iltihap gördü, ve bi ilaç yazdı.tek kullanımlık antibiyotik,toz şeklinde. ilk kez vitamin dışında bi ilaç alıcam ama prospektüste "hamilelerde kullanımı konusunda yeterli bilgi yoktur. hayvan çalışmalarında fosfomisinin teratojenik olduğu gösterilememiştir." yazıyor. ne demekse. yani anlaşılan güvenli değil. kullanmasam mı diyorum, doktora söylesem çok ayıp olur. :S şurda 1 ay kaldı hastalık mastalık olmasa iyiydi de. aslında ben gayet iyiyim ama enfeksiyon varmış işte. siz olsanız napardınız? yada böyle bi ilaç kullanan var mı?
bir de bu grupta kahireden-ibrahim-paşa nın yazılarına rastlıyorum sık sık, çok pozitif bir insan, ancak adı neden kahireden-ibrahim-paşa onu merak ediyorum :) ???
allah hepimize sağ salim bu süreci tamamlamayı nasip etsin inşaallah !
hşgeldin aramıza canım benim bu konu ile hiçbir bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar cvplamış zaten sorunu bence druna güven kendine ii bak sağlıklı doğumlar :)