- Konu Sahibi bebegim_01
- #32.621
sağ ayagım acayip şişiyor solda da hafiften var.son zamanlarda şişmeler normalmiş.tuz yok 3 lt su içiyorum.niye ikisi aynı şişmiyor? aynı durumu yaşayan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım ben kızımın nefes alıp verişlerini görüyorum dayıyo sırtını iyice karnıma o tarafım iniyor kalkıyor bariz belli nefes aldığı :) bu arada druma ünde 3 - 4 defa hıçkırıo dedim çok güzel dedi demekki senden ii oksijen gidio ii beslenio dedi hıçkırmadı süper dedi sevindirik oldum :))
Valla bende 37 ye kadar çalışacaklardanım, ama nedense raporu aldıktan sonra işe gelmek daha zor oldu. Raporla işe geliyorum diye psikolojim mi etkilendi ne:) Ama gün geçtikçe daha da zor olacak işe gelmek. Her yeri ağrıo insanın. Oğlum kıpır kıpır içimde zaten. o da gelmek istemmio herhal:) ağrılar girdikçe iş yerinde doğurcam mı ki die korkmaya başladım. İnş 37 den sonra gelir bebişler de evde kalmanın tadını çıkararız az da olsa...
Yarım saatte 10 hareket mi ? Ee çok diil mi ya ?
Sürekli o kadar hareket halinde bulunmayabiliyorlar, en azından benimki öyle.
Akşamları oluyordur belki ama gündüz yarım saatlik periyotta 10 haraket ııhh yapmıyo.
Panik olmasın kimse şimdi :)
Her bebiş o kadar hareketli olmayabilir. Ama tabi azalma olunca hissediyo insan, o zaman tatlı depolama ve uzanma durumunu deniyorum ben.
Bak şimdi kafam takıldı yaa sizin kuzular yarım saatte 10 kez hareket ediyo mu yaa ? :)
şu dakika itibari ile hamileliğimde 4. dişimi kaybetmiş bulunuyorum.. off yine dişim kırıldı, akşama bana yine dişçi yolu göründü.. ve şişmeye başladı dişim..
ay fatma ilahi güldürdün beni iyi bari benimki manuel öle ses çıkarmıcak komşularımın beni inek modunda düşnmesini istemem :)) ahahaha
ben içiom 4-5 akşamdır yarın sorarım bahaya
varyaaaaaaaaaaaa
EMLA derim başkada bişi dememmmm
acısız, hissetmedim bile ve cillop um
ağdadan korkmayın kızlar şiddetle tavsiye ediorum ben
ama manuel de cok can yakıyomus ya.. Allah kullanmak zorunda bırakmasın da ..
prospektüsümüz ol bacım..
nasıl kullandın anlat bi bakemm.. kac tüp gitti..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
msjlar çifter çifter
Evet öğretmenim. 32.haftama girer girmez ayrıldım. Aslında bir sebebi sömestra denk geliyor olması, 2 hafta fazladan çalışsam da sömestrda boşuna doğum izni almış oluyorum. 34.haftadan sonra çalışamam zaten, sömestr da arada kaynamasın diye çıktım izne. İyi de yapmışım. Kıpırdayamıyorum bir yere. Ayaklarım şişiyor, ağrıyor. Okulda daha kötü olurdum sanırım.
ay ben o kadar ayırt edemiyorumama benim kızın hıçkırıkları hiç bitmiyo. iyi bişeyse sevindim. gece gündüz hıçkırıyo çünkü. korkuyorum bazen bişey oluyo sanıyorum
![]()
cnm çok doğru düşünüysn.ben lojmana taşındığmda 9 aylık evliydim ve izmir'den ankaraya gelin geldim.tabi hem evlilikte hem komşulukta hç bişeyde tecrübem yoktu.ilk sene 40 tane komşu evim hç boş kalmadı biri girip biri çıkıyodu.normalde bizde 2-3 gn önceden haber verilir müsaitse gidilir.tabi lojman hayatını da bilmiyrdm.her biri farklı niyetle geliyomş sonradan anladım.biri kocamla aramı merakta,biri kaynanamla anlaşıyom mu vs.araştırıp sorup duruyolardı.içlerinden biri beni uyarmak istedi bunlara yüz verme hepsi farklı niyetli.acıyrm sana biri girip biri çıkıyor diye.çatkapı olayını burda gördm.ben kimseye gidemem öyle.bide şikayet ediyolar niye gelip gitmiysn.havalısın vs.her biri arkamdan konuşuyo farkındayımda.kıskançık olayı da çok fazla.ikinci kez lojman hayatı düşünmüyrm tabi büyük de konuşmuym cnm.bu iki seneyi bekliym![]()
ay kızlar..
bu süt sağma makineleri varya.. bi ses cıkarıyor anlatamam.. komsunın bebeği almamıs memeyi buda sağıp veriyor.. bende ritmik seslere takıntılıyım.. sanıyorumki bebeği beşikte sallıyolar.. ama nasıl gıy gıy ..
gecen merak ettim cıktım dedimki otomatik sallanan bi beşikmi var sizde dedim yooo dedi.. ay bi ses geliyor nedir anlayamadım dedim.. süt sağma makinesi dedi.. yere koymus aleti kendini sağıyor..
şimdi her sesi duydugumda kadını inek modunda düşünmekten kendimi alamıyorum...
Allahım kuzuma süt vermeyi nasip et bana yarabbim..o sese muhtac etme beni..
ben içiom 4-5 akşamdır yarın sorarım bahaya
varyaaaaaaaaaaaa
EMLA derim başkada bişi dememmmm
acısız, hissetmedim bile ve cillop um
ağdadan korkmayın kızlar şiddetle tavsiye ediorum ben
senın ıyı nıyetını suıstımal etmısler,
boyle meraklı ve ölçüsüz kadınlardann nefret ederım.
benım ısyerımde de var,
ılk bı ay oglen aralarında bunların ekıple oturdugum oluyordu,
baktım muhabbetlerı cok ucuz,
ne bıleyım bırının kocasının çükünün boyunu soleyıp gulduler,
şok gecırdım
bı daha da gıtmedım,
selam bıle vermıyorum cogu zaman,
ne manyaklar ha
fatos sende calısmaya baslamayacakmısın,
ucretsız ızın almıcaksan mecbur sagıp vereceksın kızım,
ben sagacam yanı
aslında lojmanda olacagımız ıcın cok da gerek olmayabılır ama her ıhtımale karsı yıne de bulunsun
hadı canım
hala daha ınanamıyorum ben ya,
sankı benımkını uyusturmaz gıbı gelıyo,
bende denım barı eger uyusturmazsa yarıda bırakırım![]()
Yarım saatte 10 hareket mi ? Ee çok diil mi ya ?
Sürekli o kadar hareket halinde bulunmayabiliyorlar, en azından benimki öyle.
Akşamları oluyordur belki ama gündüz yarım saatlik periyotta 10 haraket ııhh yapmıyo.
Panik olmasın kimse şimdi :)
Her bebiş o kadar hareketli olmayabilir. Ama tabi azalma olunca hissediyo insan, o zaman tatlı depolama ve uzanma durumunu deniyorum ben.
Bak şimdi kafam takıldı yaa sizin kuzular yarım saatte 10 kez hareket ediyo mu yaa ? :)
kuzum ben bebek 6 aylık oldugunda işe dönmüş olcam 4 aylık iznin arkasına 2 aylık yıllık iznimi yapıstırcam.. işim evime 7 dk uzaklıkta.. öğlenleride gidip beslicem yavru kusumu.. hatta aglıyor desinler gider bakar gelirimm olmadı.. benim eskiden verdiğim sigara molasını şimdi emzirme molasına saysınlar olmadı.. nasılsa süt kesilene kadar sigara yok..
bide haftanın 4 günü calıscam ...3 günü kızımla keyifte olcam.. Rabbim o günleri yasatsın inşallah...
evet canım yaaa ben de artık şıkır şıkır giyinmek istiyorum ince bir bel istiyorum yürüyüşüm bile değişti en önemlisi de topuklu ayakkabı sanırım şirin görünmek sıktı sanırımneyse az kaldı inşallah doğum sonrası en kısa sürede eski halimize döneriz neyseki benım sadece göbek var onun dışında hiç bi yerden kilo almadım bi de heryerim şişseydi napardım bilmiyorum tek tesellim bu yani
![]()
Ben hamileligimde fazla kilo almadim ama hamilelik öncesi fazla kilolarim vardi,insaallah dogumdan sonra onlari vermeyi düsünüyorum benimde hedefim 38 beden giymek:))))Topuklu ayakkabi giymeyi bende cok özledim.Epidural yaptirmadim ama 4 cm den sonra uygulaniyormus diye biliyorum bende.
Canim senin icin önemli olan doktorunun ne dedigi gelisim geliriligi olsa (Allah muhafaza)hemen fark ediliyor.Eger bisey demediyse bir sorun yok,hic moralini bozma.Ama bence normal.
bende lojmana gececem ya,
ısyerının bahcesınde evler uzak mesafe degıl,
ama ıste gorev ıcabı sehır dısına cok gıdılıyor :26:
o yuzden tereddut edıyorum.
Allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın
amin![]()
hadı canım
hala daha ınanamıyorum ben ya,
sankı benımkını uyusturmaz gıbı gelıyo,
bende denım barı eger uyusturmazsa yarıda bırakırım![]()
Ya şu 10 hareketi nasıl sayıcaz anlamadım ben. Bazen benim kuzu saatte 10 hareket yapıyosa, bazen 20, bazen de hiç. :/ Uyuyor mudur nedir? Yani hangi saatte nasıl ölçücez biz bu 10 hareketi?