- Konu Sahibi bebegim_01
- #32.641
benim bızdık başladı yine hıçkırmaya 10 dk sürer artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin amin amin...
bizde yok sehir dısı olayları da gece mesaileri oluyor..
bazen 1e kadar kaldıgım oluyor burda.. ki önümüzdeki hafta yine baslayacak agır mesailer.. bakalım beni azad edeceklermi..
gerci bizim müdür işleri bana yolluyor halla.. adam gidceeğimin farkında değil.. bende diğer iki arkadasa yolluyorum..
it ite itte kuyruguna misali..
zorda kalınca kullancaz napalım.. ama bu kadın hic emziremediği için durmadan sağım pozisyonunda.. öyle olmayalım hicbirimiz inşallah..
deneeeeeeeeee
olmadı yaptırmazsın ne olacak ki hazır var elinde krem
made de test etti onayladı bak
onun acısı sıfır diildi ama ii dedi ya o da
amın ınsallah oyle olmayız tabı,
sen ne ıs yapıyosunkı gece mesaısı dıyosun bankacımısın
benım sef benı hıc sallamıyor bıle,
umudu coktan kesmıs
denıyım haftasonu gıdecem ben de
ama sısmanladı kızım benım pıtım,
tombalak oldu bakalım uyusacak mı![]()
tuvalet harıc her yere kamera koyucaz bız,
mecbur bakıcıya kalacak bebek bakacak kımsemız yok cunku :26:
kotu seyler duyunca daha da fena oluyorum :26:
iyi gunler kizlar bugun benim kizin hareketlerini az hissediyorum ya normalmi yoksa hastaneye gidecem dun gece karnim cok sisti hafif sancim vardi.
birazdan karnimi doyuracagim eger bir degisiklik olmazsa hareketlerde hastaneye gidecegim...
ben içiom 4-5 akşamdır yarın sorarım bahaya
varyaaaaaaaaaaaa
EMLA derim başkada bişi dememmmm
acısız, hissetmedim bile ve cillop um
ağdadan korkmayın kızlar şiddetle tavsiye ediorum ben
badiiiii
benimki şişmekten çatladı bile !!!!
pehhh ne hallere geldik ya uzaylılar gibi her yerimden bişi çıkıo
bizde bakıcıya vereceğimiz zaman kamera yerleştiricez bu devirde kimsseye güven yok valla..
kızlar 31 hafta5 günlük hamileyim bebeğin kilosu1640 gram sizce azmı?[/QUOTE
Bence normal doktor herhangi birşey mi söyledi mühim olan kilosu değil canım o yüzden kilosunu çok kafana takma mühim olan haftasıyla aynı gidiyor mu gelişiminde bi gerilik var mı kilolu da olsa zayıf da olsa sıkıntı etme bence allah sağlık versin maaşallah benim de 32 haftalıkken 1700 dü sanırım
SAĞOL CANIM KARIN ÇEVRESİ 1 HAFTA GERİ AMA 2 FARKLI DOKTOR ÖÇLTÜ İKİSİ BİRBİRİNDEN FARKLI.BELKİ ALETTEN VE BAKAN KİŞİYE BAĞLI DEĞİŞİYOR.AMA BENİMKİNİN GÖBEK KORDONUNDA İKİ OLMASI GEREKİRKEN TEK ARTERİ VAR ODA ETKEN OLABİLİR BELKİ.MİNİK OLMASI DEĞİLDE SAĞLIĞINDA SORUN OLMASINDAN ENDİŞE EDİYORUM.DOĞUMUMDA GALİBA HACETTEPEDE OLACAK ORAYLA İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VARSA SEVİNİRİM ARKADAŞLAR..
senın ıyı nıyetını suıstımal etmısler,
boyle meraklı ve ölçüsüz kadınlardann nefret ederım.
benım ısyerımde de var,
ılk bı ay oglen aralarında bunların ekıple oturdugum oluyordu,
baktım muhabbetlerı cok ucuz,
ne bıleyım bırının kocasının çükünün boyunu soleyıp gulduler,
şok gecırdım
bı daha da gıtmedım,
selam bıle vermıyorum cogu zaman,
ne manyaklar ha
cnm güldürdn beni o ne muhabbet.bende şaşırdm açıkcası.
püff çatlak demeyin bana, gçbeğim berbat durumda, yanlarda, bacaklarda filan yok ama göbek korkunç.. ve hergün yenileri ekleniyo.. bide şeyim çatlarsa tam olur yanii... emla nın son fiyatı nedir crafty?
Kızlar ben bu günlerde üzerimdeki fazla kiloları taşımakta gerçekten zorlanmaya başladım, ayrıca 34 beden giyinmeyi,makyaj yapmayı, topuklu ayakkabı giymeyi çok özledim. Kendimi çok şişko ve bakımsız hissediyorumyeni sezon vıtrınlerın onunden gecerken bakmak bıle ıstemıyorum. Allah hepimizi ve evlatlarımızı sağ salim kurtarsın inşallah, zaman azaldıkça sabrım da azaldı gerçekten. 35+3 teyım bugun ve en yakın arkadasım gecen yıl bu haftada asırı bel agrısıyla rutın doktor kontrolune gıttıgınde 5 cm. acıklık oldugunu gormustu doktor ve hemen sezeryana aldılar( kendısı oyle ıstedıgı ıcın). Onun doktoru epıduralin normal dogumda 8 cm. den sonra yapıldıgını soylemıs. Oysa benım doktorum ve de ınternet 4 cm den sonra epıdural yapıldıgını soyluyor.
cnm güldürdn beni o ne muhabbet.bende şaşırdm açıkcası.
sorma ya,
bı de adamı gordum sonra hep anlattıkları aklıma geldı bı tuhaf oldum
karısında suc ne gelıp anlatıyosun![]()
püff çatlak demeyin bana, gçbeğim berbat durumda, yanlarda, bacaklarda filan yok ama göbek korkunç.. ve hergün yenileri ekleniyo.. bide şeyim çatlarsa tam olur yanii... emla nın son fiyatı nedir crafty?
mrb kızlar
bızde dr geldık... oglum 3284gr olmus.... bugun su mesur catı muayenesınden gectık ama ıgrenc bısey canımda cok yandı bıde sıgıle yada et benı tarzında seyler cıkmıs vagınamda onlradan parca aldı patalojıye gonderdı sonuclara bakacak ona gore dogum konusuruz dedı yanı hala dogum tarıhı alamadım
ama dr kafası buyuk ve catında fazla buyuk deıl dedı sezeryan buyuk olasılık dedı tarıhıde haftaya salı sonucların cıksın verırım dedı ama ya 22 yada 24 de olur dedı yanı haftaya bende dogurabılırım gıbı
Midemmmm yanıyorrrrrrr uffffff sabahtan beri sodaa içiyorumm geçmiyorrrr....
Bak güzelim her doğum farklı olur. Ben ilkini normal doğurdum hemde süper rahattı..
Sabah 8:15 te nişan bozuldu ve hafif bir sancı girdi kasığıma sonra kahvaltımı yaptım doktorumu aradım suyun gelirse hemen geliyorsun suyun gelmezse sancılar sıklaşınca geliyorsun uzun sürebilir haberin olsun dedi. Duşumu aldım bir ped koydum nolur nolmaz diye giydim bi gecelik ohh mis. Evde annem babam birlikte işlerimizi hallettik hatta ütü bile yaptım hemde perde. Hareket açılmayı kolaylaştırıyor. öğlen çorba içtim akşamda yoğurtlu makarna yedim ara ara sancım geldi gitti rutindi ama çok bi sert değildi. Dizilerim vardı (memoli ve ikinci baharın finalleri) İkinci bahar bitti memoli'nin son reklamında annem nasılsın diye sordu dedim çok uykum var sancı gelmiyeceğini bilsem uyuycam dedim. Tamam hadi gidiyoruz dedi. 10 dk'da bir gelmeye başlamıştı sancım çünkü. Bak dikkat et sabah 8:15'te başladı doğum sancılrım gece 12 de gittik hastaneye açılma 4 cm'di aldılar sancı odasına biraz yattım hemşirelerle muhabbet filan sonra lağman yapmam için elime bi tüp verdiler gittim onu yaptım içim boşaldı. Ara ara sancılar geliyor ve sıklaşıyordu serum ve suni sancı verdiler saat 3'e doğru dedim bağırmayanı doğurtmuyor musunuz? Sonra saat 3'ü biraz geçe suyum geldi ve gerçektende işte o zaman sancılar başladı sürekli fetoskopla bebeğin kalp atışları dinleniyordu (hemşireler çalışkandı bi zahmet üşenmeyip gelip ilgileniyorlardı nst'ye bağlayıp kıpırdamadan yat demiyorlardı çünkü sancı kıpırdayarak hafifletilir) alttan açıklık kontrolü yapılıyordu saat başı herhalde onu tam hatırlamıyorum. Sonra saat 5'te tamam 10 cm hadi kalk bakalım doğumhaneye dediler öyle kaldım tekerlekli sandalye bekliyorum yok dediler yürüycen iyi dedim ama kolaydı yürümek ben yürüyemem sanıyordum neyse saat 5'te doğum masasına yattım 2 kez ıkındım saat 5:15'te kızım doğdu giydirip tepeme koydular ben onun ağzıyla burnuyla oynarken onlar beni diktiler hiç hissetmedim diyebilirim. Bu benim doğum hikayem. Bir çok kişinin sorularının cevabı bu yaşanmışlıkta vardır kanımca. Normal doğum yapacak herkese Allah böyle doğum nasip etsin.
bizim bugün doktor randevumuz vardı. az önce geldik. oğluşumla buluştuk. benim danam 2200 gr olmuş. boyuda 38cm. doktor normalin üstünde dedi kilosu. yemeni azalt yoksa normal doğum zor olur senin için dedi. aslında çokda yemiyorum. ama özellikle meyve ve ceviz, badem, süt çok tüketiyorum. doktor bunlar bebişe kilo aldırır zaten ama en azından kof değil sağlıklı şeylerle kilo almış bebiş dedi. sevindim ama normal doğum zor olabilir deyince korktum. sizin bebişlerin bu haftada kiloları ve boyu nasıldı ortalama?
Allahım herkesi kaynanası delirtiyor beni de annem yemin ederim benim sevdiğim yemekleri ve tatlıları yapabiliyor diye istiyorum annemi. Yoksa hiç gelmesin zten erken göndericem doğumdan sonra.
Aradım biraz önce bak ilk doğumumda ben 26 mayıs dedim doktor 10 haziran dedi siz doktoru dinleyip 23 mayısta geldiniz bi dünya iş vardı hemde 26 mayısta doğum yaptığımda bebeğin yatağı bile yoktu ortalıkta (eski kaynanam herşeyi kız tarafı yapar demişti bırak bi çöp almayı yemeği bile gelip annemin hazırladıklarından yerdi ben heyecandan ve sevinçten hiçbirşey yapamıyorum hazır burda yemek var derdi) tabi ben çocuk bilmiyordum hiç bişey öyle hasbel kader doğurdum gitti. Şimdi telefonda konuşuyoruz bak ne zaman geliyorsunuz diyorum tarih veremem diyor gelde delirme. Kızımın kıyafetlerinin çoğunluğu onlarda olmasa hiç önemli değil ki bunu da söyledim o kıyafetler için erken gelmeni istiyorum yoksa doğuma girerken yola çıksanda olur diyorum. Neymiş satıma göre 2 kasım mış ve daha 20 günüm varmış. Ben diyorum ankara o diyo g.tüm kara. birde kalkmış ne dese baban dün migrostan dalinini deterjanını aldı siz almayın diyo. yolacam saçımı başımı herşey yıkandı ütülendi senin getireceklerin hariç. Diyorum yıkada getir tamam neyse görüşürüz hadi hadi dedi kapattı çıldırmamak elde değil. hayır yıkamıyor delirtiyor neymiş zaten temizmiş kardeşim temiz getirmiş ama yaklaşık 4 aydır o hurcun içinde o kıyafetler hayır kendi yıkamıyor makina yıkıyor babam ütülüyor neden bu kadar üşeniyor anlamıyorum insan az heveslenir yaaa bir çöp almadı bu bebeğime eşim bozuluyor hayır bişey lazım değil ama insan hiç mi heveslenmez diyor. Nasıl mahçup oluyorum inanamazsınız Şeytan diyo ara gönder kıyafetleri sen gelme de ama işte normal olursa yemek derdim olmaz kendim yaparımda ya sezeryan olursam işte o zaman napıcam çünkü kayınvalidem tatlılara şeker koymuyor yani çok az koyuyor ayrıca zeytinyağıyla yapmıyor yemekleri ve benim sevdiğim yemekleri yapmıyor yada farklı yapıyor. Bende doğumdan sonra biraz güzel beslenmek istiyorum. Hayır arıycam teyzemi sen gel diycem o olacak. Ama bu sefer etrafa rezil olucam annemle bozuşucam kardeşim çemkirecek offf offf. burda elin insanına neler neler yaptırıyorum kaynanamın iki ayağı bi pabuca girdi bi cibinliği kurmadık diye tavır yapıyorum kadına camları silmedi diye eşime çemkiriyorum iş anneme gelince çemkirince babam ve kardeşim kızıyor neden böyle yapıyorsun diye bide işin ayrı bi tarafı var annem büyük kızım baba sevgisi hiç almadığı için ve biraz fazla ters bir çocuk olduğundan bağırıp çağırmadan ve dürtüklemeden hiç bir işini yapmayan bir çocuk olduğundan benim uyarılarıma sürekli maruz kalan bir çocuk olduğundan onu hor gördüğümü ( ki salak saçma bi sebeb onun yüzünden kızım karşıdan karşıya geçmeyi bile 10 yaşında öğrendi) Odasını toplaması gerektiğini ve bilimum yapabileceği işleri yanıma gelince 10 yaşında zorla öğrendi. Yapma istemediğinde ben evime gidicem deyip durdu (çünkü annem bu ev senin deyip duruyor hala) Hiç hareket etmeden öyle saatlerce oturan bir çocuktu bildiğiniz embesile (ayrıca 60 kgyu devirmişti.) dönüşmüştü kızım eşimle birlikte o kadar çok kavga ettik ki adam kendi çocuğu olsa bu kadar uğraşmazdı yemin ederim. Hala da aynı davranıyor annem ve buraya geldiğinde de bana bu halimle birçok iş yaptırıcak ve evdeki iş bölümünde kızım yapması gereken işleri o küçük çocuk dinlensin diyerek ya bana yada babama yaptırmaya çalışacak ayrıca her fırsatta eşime ve bana nasihat vericek . Yani annem gittikten sonra birde ayarlarıyla oynanan büyük kızımı düzelticem. yeni doğum yapmış olmamda yanıma kar kalıcak. Seviyorum diyor ama acayip zarar veriyor hem kızıma hemde dolaylı olarak bana ve evliliğime.
Neyse ben kalkayım biraz iş yapayım kafam dağılsın. çamaşır ütü filan yapayım bişeyler birde kızımın ödevi var onu halledicem. Çünkü internete girip ödev yapmak yerine sosyal paylaşım sitelerinde geziyor. ödevi de bize yaptırıyor. O yüzden internet yasak tv zaten zararlı yani kanıtlanmış hiç bir yararı olmadığı için günlerdir fişi çekili öyle duruyor. en son galiba cuma akşamı mı ne açmıştık.
Hepinizi öptüm byyy
günaydın kızlar. geçmişi okumaya halim yok. umarım hepiniz iyisinizdir. durumumu bildireyim dedim. 2 gün önce saat 3.30 da tuvalete kalktım ve öyle bir ağrı yok. bel kalça sol bacak yerimde duramıyorum yürüyemiyorum o derece yani. Eşimi uyandırdım hemen ebeyi aradık ağrı kesici al dedi evde benim içebileceğim bir ağrı kesici yoktu ve de ağrı kesiciyle olacak gibi değildi. hemen kalktık gittik. iki tane serum verdiler banamısın demedi. Doktor bunun doğumla alakası yok pek müdahale edemeyiz dedi. Ben ağrıdan çıldırıyorum moralim sıfır oldu tabi sonra fizik tedavi uzmanı muayene etti. Sinirler sıkışmış ve ödem toplamış sürekli yatak ıstırahati verdi. jel sürün ve sıcak su koyun dedi. ve bu işkemi ilk defa yaptıktan 3 saat sonra pek bişey kalmamıştı. Şimdi çok daha iyiyim ama ağrılar biraz var yatıyorum genelde. Ayrıca +++ lokosit çıktı. Ömrümü tüketti bu enfeksiyon antibiyotik tedavisi uygulandı en son + lokosit e düştü şimdi evdeyim bol su içicem o kadar. işte böyle arkadaşlar. Bugün 8. ayım bitti yarın dokuz aydan almaya başlıyoruz inşallah.Bebek iyi kilo almış. Onun için herşeye katlandım ama artık başıma yeni bişeyin daha gelmesini kaldıramıycam sanırım Allahım beterinden saklasın şükrediyorum yine de. şimdilik bu kadar fazla kalamıyorum ara ara mesajlarına bakarım. Öpüyürum şimdilik
selam kızlar. sizi hep takip ediyorum da, aranıza geç katıldım, beni tanıyan eden yok cevap veren de olmaz diye yazmıyodum, ancak bugün kafama takılan birşeyi sizinle paylaşmak istyorum. kısmetse bizm de kızımız 11.11.11 de doğacak. mecburi sezeryanben normal çok istiyordum ama olamıyor maalesef. neyse sağlıkla gelsin de.
sorum şu:
doktoruma çok güveniyorum, ancak dün idrar tahlili istedi tansiyonum yüksek çıktı ve hızlı kilo alıyorum diye, idrar yollarında iltihap gördü, ve bi ilaç yazdı.tek kullanımlık antibiyotik,toz şeklinde. ilk kez vitamin dışında bi ilaç alıcam ama prospektüste "hamilelerde kullanımı konusunda yeterli bilgi yoktur. hayvan çalışmalarında fosfomisinin teratojenik olduğu gösterilememiştir." yazıyor. ne demekse. yani anlaşılan güvenli değil. kullanmasam mı diyorum, doktora söylesem çok ayıp olur. :S şurda 1 ay kaldı hastalık mastalık olmasa iyiydi de. aslında ben gayet iyiyim ama enfeksiyon varmış işte. siz olsanız napardınız? yada böyle bi ilaç kullanan var mı?
bir de bu grupta kahireden-ibrahim-paşa nın yazılarına rastlıyorum sık sık, çok pozitif bir insan, ancak adı neden kahireden-ibrahim-paşa onu merak ediyorum :) ???
allah hepimize sağ salim bu süreci tamamlamayı nasip etsin inşaallah !
ya kızlar kk da konu yazma yeri değişimişmi banamı öle görünüo renk butonlar yazı butonları ve smile lar yok sizdede ölemi dupduru bişi olmuş bu hıhhh hiç beğenmedim beğen butonundan sonra bunlarıdamı kaldılar acaba...
tuvalet harıc her yere kamera koyucaz bız,
mecbur bakıcıya kalacak bebek bakacak kımsemız yok cunku :26:
kotu seyler duyunca daha da fena oluyorum :26:
ah kızlar biçoğunuz kaynana görümce den dertlisiniz ben onları geçtim bide komşumdan dertliym.ilk başlarda niyeti ne bilmiyrdm.3 yılda anca çözebildimher karşılaşmamızda mutlaka kem sözü,laf sokuşturması oluyordu.çok tınlamıydm ama bu baya bi sıklaştırmaya başladı.eşlerimiz de aynı kurumda.kötü yüz de olmak istemiydm.aramzda da kadınla 15 yaş ve fazla var ne uğraşıyorsa benimle.bi kaç defa rahatsız olduğumu ima ettimse de pişkinlik yapıp tınlamadı devam etti.şimdi konuşmuyrm 2 haftadır.ne zaman slmlaşsam ardından lafı yiyorm.görsemde düz geçiyrm ama vicdanende komşu hakkına giriyor mu onun azabını çekiyrm.çünkü onunla her muhabbetim beni günlerce düşündürüp rahatsız ediyo bana zarar veriyor.sizler bu durumda ne yapardınız
amın ınsallah oyle olmayız tabı,
sen ne ıs yapıyosunkı gece mesaısı dıyosun bankacımısın
benım sef benı hıc sallamıyor bıle,
umudu coktan kesmıs
denıyım haftasonu gıdecem ben de
ama sısmanladı kızım benım pıtım,
tombalak oldu bakalım uyusacak mı![]()