2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar birçok farklı sayfadan nasıl alıntı yapıp cevap verebiliyosunuz?
ben anca 1 tanesine cevap vermeyi becerebildim :)
malum binlerce msjı olanların arasında fazla acemiyim :S aslında bilgisayarım iyidir ama :S bu forum olayına çok yabancıyım.
ya teknoloji işte, şimdi bizim bu karnmızdaki sıpalar büyüyüp her halttan anladıklarında acaba onlara ayak uydurabilecek miyiz? kimbilir neler çıkar ozamanlar...

Merhaba kızlar,

Hep takip ediyorum sizi ama yazmaya bi türlü fırsat bulamadm.

Oğluşum dönmedi ve de babası gibi biras koca kafa:) Doktorumuz sezeryan için 01.11.2011 e gün werdi.Çok çok heyecanlıyım hergün rüyalarıma girio nası olcak ameliyat,kime benzicek ,sütüm gelicekmi,çok mu gazlı olcak...Çok strese grdm :(

Son zamanlarda hareket etmek de zorlaştı bu koca göbüşlee.Çok kilo almadım ama bn de eski günlerimi özledm.Etrafa baktıkça sumo gibi hissediyorum kendimi:(

Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım da bebişlerimizi ...

Sıkıldım diyorum, eşim geç gelcem diyor. Çok sıkıldım diyorum, forum geçici bir süre servis dışıdır diyor. Bir daha sıkıldım dersem 3 olsun. :/ Offff vakit geçmiyorrrr.

Allahım herkesi kaynanası delirtiyor beni de annem yemin ederim benim sevdiğim yemekleri ve tatlıları yapabiliyor diye istiyorum annemi. Yoksa hiç gelmesin zten erken göndericem doğumdan sonra.
Aradım biraz önce bak ilk doğumumda ben 26 mayıs dedim doktor 10 haziran dedi siz doktoru dinleyip 23 mayısta geldiniz bi dünya iş vardı hemde 26 mayısta doğum yaptığımda bebeğin yatağı bile yoktu ortalıkta (eski kaynanam herşeyi kız tarafı yapar demişti bırak bi çöp almayı yemeği bile gelip annemin hazırladıklarından yerdi ben heyecandan ve sevinçten hiçbirşey yapamıyorum hazır burda yemek var derdi) tabi ben çocuk bilmiyordum hiç bişey öyle hasbel kader doğurdum gitti. Şimdi telefonda konuşuyoruz bak ne zaman geliyorsunuz diyorum tarih veremem diyor gelde delirme. Kızımın kıyafetlerinin çoğunluğu onlarda olmasa hiç önemli değil ki bunu da söyledim o kıyafetler için erken gelmeni istiyorum yoksa doğuma girerken yola çıksanda olur diyorum. Neymiş satıma göre 2 kasım mış ve daha 20 günüm varmış. Ben diyorum ankara o diyo g.tüm kara. birde kalkmış ne dese baban dün migrostan dalinini deterjanını aldı siz almayın diyo. yolacam saçımı başımı herşey yıkandı ütülendi senin getireceklerin hariç. Diyorum yıkada getir tamam neyse görüşürüz hadi hadi dedi kapattı çıldırmamak elde değil. hayır yıkamıyor delirtiyor neymiş zaten temizmiş kardeşim temiz getirmiş ama yaklaşık 4 aydır o hurcun içinde o kıyafetler hayır kendi yıkamıyor makina yıkıyor babam ütülüyor neden bu kadar üşeniyor anlamıyorum insan az heveslenir yaaa bir çöp almadı bu bebeğime eşim bozuluyor hayır bişey lazım değil ama insan hiç mi heveslenmez diyor. Nasıl mahçup oluyorum inanamazsınız Şeytan diyo ara gönder kıyafetleri sen gelme de ama işte normal olursa yemek derdim olmaz kendim yaparımda ya sezeryan olursam işte o zaman napıcam çünkü kayınvalidem tatlılara şeker koymuyor yani çok az koyuyor ayrıca zeytinyağıyla yapmıyor yemekleri ve benim sevdiğim yemekleri yapmıyor yada farklı yapıyor. Bende doğumdan sonra biraz güzel beslenmek istiyorum. Hayır arıycam teyzemi sen gel diycem o olacak. Ama bu sefer etrafa rezil olucam annemle bozuşucam kardeşim çemkirecek offf offf. burda elin insanına neler neler yaptırıyorum kaynanamın iki ayağı bi pabuca girdi bi cibinliği kurmadık diye tavır yapıyorum kadına camları silmedi diye eşime çemkiriyorum iş anneme gelince çemkirince babam ve kardeşim kızıyor neden böyle yapıyorsun diye bide işin ayrı bi tarafı var annem büyük kızım baba sevgisi hiç almadığı için ve biraz fazla ters bir çocuk olduğundan bağırıp çağırmadan ve dürtüklemeden hiç bir işini yapmayan bir çocuk olduğundan benim uyarılarıma sürekli maruz kalan bir çocuk olduğundan onu hor gördüğümü ( ki salak saçma bi sebeb onun yüzünden kızım karşıdan karşıya geçmeyi bile 10 yaşında öğrendi) Odasını toplaması gerektiğini ve bilimum yapabileceği işleri yanıma gelince 10 yaşında zorla öğrendi. Yapma istemediğinde ben evime gidicem deyip durdu (çünkü annem bu ev senin deyip duruyor hala) Hiç hareket etmeden öyle saatlerce oturan bir çocuktu bildiğiniz embesile (ayrıca 60 kgyu devirmişti.) dönüşmüştü kızım eşimle birlikte o kadar çok kavga ettik ki adam kendi çocuğu olsa bu kadar uğraşmazdı yemin ederim. Hala da aynı davranıyor annem ve buraya geldiğinde de bana bu halimle birçok iş yaptırıcak ve evdeki iş bölümünde kızım yapması gereken işleri o küçük çocuk dinlensin diyerek ya bana yada babama yaptırmaya çalışacak ayrıca her fırsatta eşime ve bana nasihat vericek . Yani annem gittikten sonra birde ayarlarıyla oynanan büyük kızımı düzelticem. yeni doğum yapmış olmamda yanıma kar kalıcak. Seviyorum diyor ama acayip zarar veriyor hem kızıma hemde dolaylı olarak bana ve evliliğime.

Neyse ben kalkayım biraz iş yapayım kafam dağılsın. çamaşır ütü filan yapayım bişeyler birde kızımın ödevi var onu halledicem. Çünkü internete girip ödev yapmak yerine sosyal paylaşım sitelerinde geziyor. ödevi de bize yaptırıyor. O yüzden internet yasak tv zaten zararlı yani kanıtlanmış hiç bir yararı olmadığı için günlerdir fişi çekili öyle duruyor. en son galiba cuma akşamı mı ne açmıştık.

Hepinizi öptüm byyy

takma kafana canım bnm... sen saglım al kucagınada bebenı gerısını koy ver gıtsın Allahtan kaynanan ıyıde anlasabılıyosunuz kadıncagız her nazına ok dıooo... bı dogsun gerısı hallolur.. buarada sanırım bn daha erken olucam sezeryanı bu cumartesı olabılır de du bakalım..

Merhaba kızlar,

Hep takip ediyorum sizi ama yazmaya bi türlü fırsat bulamadm.

Oğluşum dönmedi ve de babası gibi biras koca kafa:) Doktorumuz sezeryan için 01.11.2011 e gün werdi.Çok çok heyecanlıyım hergün rüyalarıma girio nası olcak ameliyat,kime benzicek ,sütüm gelicekmi,çok mu gazlı olcak...Çok strese grdm :(

Son zamanlarda hareket etmek de zorlaştı bu koca göbüşlee.Çok kilo almadım ama bn de eski günlerimi özledm.Etrafa baktıkça sumo gibi hissediyorum kendimi:(

Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım da bebişlerimizi ...

hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin Allah ne güzel en azından ne zaman geleceğini biliyorsun daha var ayın 1.ine şimdiden stres yapma

merak etmişsiniz çok mutlu oldum duygusala bağladım galiba
pazartesi hastanedeydim çok yorulmuşum 2 gündür yatıyordum pc açmadım kusura bakmayın birde 2 gündür sular kesikti aman doğurmayayım diye yataktan kalkmadım pis pis hastaneye gidipte rezil olmayayım diye :) sonunda geldi
sizde çok terliyormusunuz... ben feci terliyorum özellikle geceleri duş almış gibi sırıl sıklam uyanıyorum.

kızlar birçok farklı sayfadan nasıl alıntı yapıp cevap verebiliyosunuz?
ben anca 1 tanesine cevap vermeyi becerebildim :)
malum binlerce msjı olanların arasında fazla acemiyim :S aslında bilgisayarım iyidir ama :S bu forum olayına çok yabancıyım.
ya teknoloji işte, şimdi bizim bu karnmızdaki sıpalar büyüyüp her halttan anladıklarında acaba onlara ayak uydurabilecek miyiz? kimbilir neler çıkar ozamanlar...

Canım bana da ela sudem öğretmişti,ona tekrar teşekkür edeyim :)
Alıntı ile cevapla bölümünün yanında tırnaklar var(diğer işaret),orayı tıklayıp devam ediyorsun.
Kaç mesaja cevap vereceksen aynı işlemi tekrarla,en sonunda konuya cevap ver de.
Yorumlarını yap.
Bu kadar:)

kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. pek hoş değil haberler. bebiş ters duruyor yan bile değil o yüzden normal doğum zor dedi doktor. daha 34+0 dayız bugün iki haftada dönme şansı olur belki dedim ama asıl kötüsü bebeğimin suyu azalmış:( dönmesini de engellermiş hem de zaten suyun azalması iyi değilmiş. yarın sabah doppler yaptırcaz bakalım orda ne dicekler. iki hafta sonra öbür kontrol eğer onda daha belirgin azalma yoksa 11inde sezeryan olcak. su azalması olan var mı başka doppler yaptıran falan???

bu gün net.im yoktu. anca geldi. bayaa kaynatmışsınız..

serra77 teyzemişin hediyesi geldi. ben ve oğluşum çok teşekkür ediyoruz. çok çok çok beyendik. Keselerine bereket.
$CIMG0332..webp

Canım bana da ela sudem öğretmişti,ona tekrar teşekkür edeyim :)
Alıntı ile cevapla bölümünün yanında tırnaklar var(diğer işaret),orayı tıklayıp devam ediyorsun.
Kaç mesaja cevap vereceksen aynı işlemi tekrarla,en sonunda konuya cevap ver de.
Yorumlarını yap.
Bu kadar:)

oldu galiba çok teşekkürler canımmm :)

Off çok sıkıcı bir gün dediğim için daha da sıkıcılaşması gerekir miydi bilmiyorum ama eşimle konuştum, gece 10da filan gelebilecekmiş. Lab'ı varmış bu akşam. :( O saate kadar yapayalnız ne yapıcam ben? Poofffff! Annemi aradım, gel canım sıkılıo dedim. Haftaya birkaç günlüğüne gelecek sanırım. Ay ne zormuş evde oturmak. Vakit geçmek bilmiyor resmen. Uyuz oldum.

Sıkıldım diyorum, eşim geç gelcem diyor. Çok sıkıldım diyorum, forum geçici bir süre servis dışıdır diyor. Bir daha sıkıldım dersem 3 olsun. :/ Offff vakit geçmiyorrrr.

sevdebilge dizi izle buakşam kuzey güney var vakit geçer en azından sıkma canını, benim de en acı çektiğim şey yalnızlık evde yalnız kalmaktır. ben de izindeyim zaman geçmiyor haklısın. ben puzzle aldım netten, onunla vakit geçiricem,yapınca kızımın odasına asıcam yada evin herhangi biyerine. sen de yap, yada süsler yap bebişinin odası için. ter bezi ve ağız bezi diye ben tülbent kestirdim kumaşçıda onları dikiyorum yada etrafına batma çıkma yapıyorum tığ işi renkli renkli(aslında en son ilkokulda annem zorla yaptırmıştı dantel bana :) ama zaman geçsin hem yavrum için yaparım). ay ben boş duramam zaten de, aklıma gelen tavsiyeleri vereyim dedim canım. daha aklıma fikir gelirse yazarım.

merhaba güzel anneler tatlı bebişler...nasılsınız?
Biz dr. gittik bugün.36+1 deyiz..:))kafası hala aşağıda.kilosu 2.850 imiş.normal dedi dr. haftasına göre.eğer böyle devam ederse normal doğum olur dedi.ama haftaya bebeğimin baş çevresi ölçülüp benim pelvis muayenem yapılacakmış.bu kontrolden sonra doğum şekline karar verilecek dedi.Hadi hayırlısı hepimiz için bayanlar.artık hepimiz çok yaklaştık çünkü.Çok heycanlı ve korku doluyorum açıkcası.Ama Allah sabrımızı ve inancımızı her zaman yüreğimizde tutsun inşallah.Allah ın izniyle sağlıklı bebekler dünyaya getirelim...
bu arada 63 ile hamile kaldım ve şuan 77 kiloyum...

kızlar bugün doktor kontrolüm vardı. pek hoş değil haberler. bebiş ters duruyor yan bile değil o yüzden normal doğum zor dedi doktor. daha 34+0 dayız bugün iki haftada dönme şansı olur belki dedim ama asıl kötüsü bebeğimin suyu azalmış:( dönmesini de engellermiş hem de zaten suyun azalması iyi değilmiş. yarın sabah doppler yaptırcaz bakalım orda ne dicekler. iki hafta sonra öbür kontrol eğer onda daha belirgin azalma yoksa 11inde sezeryan olcak. su azalması olan var mı başka doppler yaptıran falan???

canım benim ilk zamanlarda su azalması sıkıntım oldu.Ama bol su tükeretek suyumun normale dönmesini sağlamış olduk.bol su tüketiyor musun?dikkat et mutlaka.Dr.Sana söylenmesi gerekenleri söylemiştir zaten ama sakın sıkma canını.bebişin çok sıkılmış demekki;)allah yardımcın olsun..

ben bankacıyım bacım..yaklasık 4 senedir. Adanada şubemde mutlu huzurlu çalısırkene, geldim istanbula genel müdürlüğe..sonra dönüşüm ayagına verdiler bir birime.. bankayı dönüştürüp duruyoruz.. tam olarak banka işi yapmayan ama bankacı olanlardanım yani..projeler üretiyoruz işim zevklide 35. haftada gece mesaisi agır geliyor bana..

bende o proje üreten bankacılara, projelerini yapan tarafım :1: o proje dönemlerinde ne gündüz ne gece kalır bilirsin, izne ayrılsak da kurtulsak :)))

takma kafana canım bnm... sen saglım al kucagınada bebenı gerısını koy ver gıtsın Allahtan kaynanan ıyıde anlasabılıyosunuz kadıncagız her nazına ok dıooo... bı dogsun gerısı hallolur.. buarada sanırım bn daha erken olucam sezeryanı bu cumartesı olabılır de du bakalım..

aaa hayırdır, bi durum mu varda, erken olucan canım?

Selam kizlar nasilsiniz bgün yazmak istedim size yarin saat 8de bebislerim kucagimda olacak
ALLAH izin verirse darisi basiniza insallah

merhaba arkadaşlar ben de kasım ayında doğum bekliyorum ilki sezeryandı bebek ters gelmişti. bunu nasipse normal yapak niyetindeyim aranızda benim durumumda olan var mı merak ettim.ben 34+4 teyim bu arada.

merhaba salper, ben açık yumurtalık kisti ameliyatı oldum ama doktor rahim kesilmediği için normal doğumu etkilemez dedi. Allah'tan hayırlısı. ama eylül başında arkadaşım ssvd yaptı. çok da zorlanmadığını, üstelik çok çabuk toparlandığını öyledi. yanlız yediklerine dikkat etti, sadece 6 kilo almış. ona rağmen bebeği 3850 gr doğdu. deneyimlerini paylaştığı, benzer hikayeler de okuyabileceğin bir grupları var yahoo'da. belki biliyorsundur. yahoo ssvd diye aratırsan ilk çıkan sonuç.

allah yardımcın olsun canım.

merhaba salper, ben açık yumurtalık kisti ameliyatı oldum ama doktor rahim kesilmediği için normal doğumu etkilemez dedi. Allah'tan hayırlısı. ama eylül başında arkadaşım ssvd yaptı. çok da zorlanmadığını, üstelik çok çabuk toparlandığını öyledi. yanlız yediklerine dikkat etti, sadece 6 kilo almış. ona rağmen bebeği 3850 gr doğdu. deneyimlerini paylaştığı, benzer hikayeler de okuyabileceğin bir grupları var yahoo'da. belki biliyorsundur. yahoo ssvd diye aratırsan ilk çıkan sonuç.

allah yardımcın olsun canım.

normal doğum için yumurtlık kisti ameliyatını kafana takma çok fazla canım. Benim karnımda göbek deliğimin altından başlayıp en alt noktaya kadar inen dikine bi kesik var ooferektomi ve kist birlikte ve normal doğum yaptım hiç de sıkıntım olmadı sadece ilk aylarda ortadan ikiye ayrılıverirsem die çok korku yAPTIm :) ne kadar zaman önce oldun amelayatı

Back
X