2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
evet canım bende 4 cnm sonra diye biliyorum, bende giyinmeyi süslenmeyi çok özledim hamileliğim sıkıntılı geçtiği için eşime hiç süslenemedim en paspal hallerime şahit olduk beraber:( şaçlarımın boyası geldi, makyaj yapmaya üşeniyorum, kocaman göbüşüme bişeyler yakıştıramıyorum, eşimde çok süslü sever, zayıflıcam kendime gelicem diye söz verdim vericem inşAllah diyetde yasak artık sağlıklı beslenme ile yavaş yavaş:( veririrz di mi kızlar?

İnşallah veririz arkadaşım, ya artık ne makyaj yakışıyor ne de giydiklerim, saçımı maşa ya da press yapmadan dışarı cıkmazdım ben şimdi banyodan cıkıp dısarı atıyorum kendımı bır esofman gıyıp. Hatta evde esımın esofman ve pıjamalarını gıymeye basladım daha rahat edıyorum bır de belım acılmasın dıye karnımın ustune kadar cekıyorum tam vikinglerdeki oburix gibi oluyorum :))

normal doğum için yumurtlık kisti ameliyatını kafana takma çok fazla canım. Benim karnımda göbek deliğimin altından başlayıp en alt noktaya kadar inen dikine bi kesik var ooferektomi ve kist birlikte ve normal doğum yaptım hiç de sıkıntım olmadı sadece ilk aylarda ortadan ikiye ayrılıverirsem die çok korku yAPTIm :) ne kadar zaman önce oldun amelayatı

:):) benim kesik enine ama ben de 5. ayımda göbek iyice başvermeye başladığında baya korkmuştum. şimdi muhtemel doğuma 27 gün var. bebek nasıl aşağı inecek onun derdi sardı. çünkü göbeğim tam da kesik yerin üstünden başlıyor. garip bir görüntüsü var. ameliyatı şubat 2009 da oldum canım. bu arada sana da büyük geçmiş oldun, Alah beterinden sakındırsın.

herkese günaydın kasım annişleri dün kontrolum vardı eşimle hastaneye giderken kaza yaptık adam resmen arabasını önümüze kırdı tabi çok korkktuk ve ben biraz panik yaptım ama allahıma çok şükür verilmiş sadakamıız varmış bebeğime bişi olsaydı ben ne yapardım neyse allahtan kimseye bişey olmadı sadece arabada küçük bi hasaar var polisti tutanaktı derken hastaneye geç kaldık neyse en sonun da hastaneye ulaştık bunu sizlerle paylaşmak istedim oğluşumu gördüm yine ters dönmüş iki kere düzeldi şimdi yine ters duruyor doktorum eğer bu iki hafta içinde düzelmesse kasımın 4 ü yada 7 sinde sezeryan olur dedi ama dönerse vede çatı muayenizde hiç bir sorun çıkmazsa normal olur 19 kasıma kadar yani tam gününe kadar bekleriz dedi tabi ben biraz üzüldüm sezeryan olmasnı istemiyorum inşallah bebeğim bu iki hafta içinde tekrar döner bide bebeğim 34 üncü haftada 2014gr olmuş doktorum gayet normal dedi 3 350 ile 3 500 arası doğar dedi inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir allah hepimizi kaza ve belardan korusun gerçekten çok heyecanlanmaya başladım 1 ay sonra bebeğim doğacak inşallah adını aras koymaya karar verdık :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::21::49::36::36::36:

Güzelim çok geçmiş olsun.allah korumuş.bende eşime hep diorum sancım falan gelirse sakın heyecan yapma arabayı kullanırken diye.ama insan ne kadar dikkat etsede karşıdan gelende önemli tabiki.ayrıca benim oğluşumun adıda METE ARAS olacak işllhh.adaş olacaklar demekki.:55::55:

kuzum ben 90la gırmıstım ama 2008 yılında,
2006da savunma bakanlıgına 74le gırmıstım :27:

bugun mudurumuz ızınlı dıye işler bana kaldı,
6 aydır bıseye surmedıgım ıcın her yeri çıfıt çarşısına çevirdim toparlamaya calısıyom :27:

o zaman şimdiden çalışmaya başlasın gerçi bebiş doğunca biraz zor olacak ama özel sektörden hiç memnun değil, proje bitince çıkıyor işten ve kışın da iş bulmak çok zor inşaat sektöründe, en çok da hafta sonu tatil olsun istiyo hayırlısı bakalım, sana da kolay gelsin:49:

o zaman şimdiden çalışmaya başlasın gerçi bebiş doğunca biraz zor olacak ama özel sektörden hiç memnun değil, proje bitince çıkıyor işten ve kışın da iş bulmak çok zor inşaat sektöründe, en çok da hafta sonu tatil olsun istiyo hayırlısı bakalım, sana da kolay gelsin:49:

başlasın calısmaya tabı,
devlet garantısı gıbı yok,
ay sonu maasının yattıgını bılıyorsun her halukarda :1:
ınsallah bebıs hayırlı gelır gonlunuze gore olur hersey:21:

Kızlar, yarın sabah 9 da teyze oluyorum kısmetsee :)))) şimdi ablam haber verdi, Azramız yarın aramıza katılacakmış inşallah.. dualarınızı eksik etmeyin.. darısı başımıza. o kadar heyecanlandım ki bende, ağlıyorum şuan, sağlıkla kurtulsun inşallah ikiside.. :16:

Kızlar, yarın sabah 9 da teyze oluyorum kısmetsee :)))) şimdi ablam haber verdi, Azramız yarın aramıza katılacakmış inşallah.. dualarınızı eksik etmeyin.. darısı başımıza. o kadar heyecanlandım ki bende, ağlıyorum şuan, sağlıkla kurtulsun inşallah ikiside.. :16:

Allah yardımcısı olsun canım.. sağlıklka gelsin Azra Hnm..

kızlar günayın galiba mantar enfeksiyonu oldum çok kötü akıntım var bu ikinci oluyor fitil kullanmak istemiyorum sirkeli su diyenler var hiç denedinizmi fayda gören varmı?ne olur hemen yazın.....

canım geçen haftalarda bende de oldu.dr.um idrar tahlili yaptı ve tek kullanımlık toz verdi.mutlaka dr.danışmalısın bence.fitil antibiyotik sonuçta.yine de sen bilirsin.en azından dr.versin fitili.çok geçmiş olsun

selam kızlar..
dün doktora gittim. inatçı kızım hala ters. 2 aydır yerinden kımıldamıyor:) 2900 gr olmuş boyuda 50 cm. çok büyük ihtimalle 27 ekim sabahı kızıma kavuşuyorum.

hayırlısıyla bir avazda kurtarır inş. Amin...

Hayırlı olsunnn. Ne güzel yaşıt kuzenler olacaklar inşallah. Çok severim yaşıtım olan kuzenlerimi. Kardeş kadar yakın oluyorsun, hem de yaşıtsın. Allah hayırlı evlat eylesin. Kardeşine de bebişe de sağlıklı bir ömür diliyorum. :)

Hayırlı olsunnn. Ne güzel yaşıt kuzenler olacaklar inşallah. Çok severim yaşıtım olan kuzenlerimi. Kardeş kadar yakın oluyorsun, hem de yaşıtsın. Allah hayırlı evlat eylesin. Kardeşine de bebişe de sağlıklı bir ömür diliyorum. :)

evet cnm, çok az olacak araları .. biri kız biri erkek, birlikte büyüyecekler inş :16: güzel dileklerin için teşekkür ederiz :))))

Kızlar biraz önce tv de duydum.Ebru gündeş cumartesi günü doğum yapacakmış. 10 yıl önceki hastalık geçirdiğinden dolayı normal doğum uygun değilmiş. sezaryan olcakmış. kızının adını da Alara koyacaklarmış.

İlgimdisi'da C.tesi doğuracak Alara'yı. Ama bizim kızımız tabiki çok güzel olucak.

Günaydın herkeslere
Ya kızlar siz diyosunuz ya sık tuvalete çıkıyorum,kalça kemiklerim ağrıyo ben de hiç böyle şeyler yok benim kız inmicek galiba aşağılara:26:Belki erken gelir diye kaynanamı çağırmıştık o gelcek bugün ama bu gidişle epey beklicez gibi gözüküyo, var mı benim gibi olan?

Ben 37+ 1 oldum hala gecede 1 kez kalkıyorum hatta bazen hiç kalkmıyorum. Yan yatmaktan basenlerim ağrıyor sadece. Birde midem yanıyor ki buda kızımın hala yukarda olduğu anlamında oluyor.

Bugün doktor da onayladı senin kız çok rahat baksana NST'de kıpır kıpır çıkmış sancında hiç yok gibi daha 2-3 haftan var dedi. Dedim akşama gelmeyim :26: orasını ALLAH bilir dedi.
Ayrıca ultrason cihazlarının hepsi farklı ülkelerde üretiliyormuş ve parametrelerin bir standardı yokmuş. Amerika kendi ölçülerini japonya kendi ölçülerini yüklüyormuş. O yüzden doktor sakın kesin gözüyle bakma bu ölçülere önemli olan senin satının doğru olması suyunun normal olması bebeğin kalp atışı ve solunumu organları ve hareketli olması dedi. Kafasının haftası femur boyu karın çapı kilosu zaten çıkınca görücen bu tür şeylere takılma sana hiç bir faydası yok dedi. İlk doğumun normal olmuştu ikincide öyle olur olmazsa zaten burası fabrika (doğum evi) hertürlü üretim var için rahat olsun dedi. Kızın çok rahat sende rahat ol kocanada fazla naz yapma adam tadını çıkarsın zulüm olmasın sen fizyolojik değişim yaşıyorsun ve hormonların seni hazırlıyor anneliğe onda hormonal bir değişimde yok babalığı öğrenmeye kafasında canlandırmaya çalışıyor aklında gebelik aşerme ve naz olarak değil bebek kıpırtıları olarak ve umutla özlemle beklemek olarak kalsın çünkü senin işin kadar onun işi de zor oda baba oluyor dedi. :26::26::26::26::26::26: adam haklı galiba.

Son düzenleme:
herkese günaydın kasım annişleri dün kontrolum vardı eşimle hastaneye giderken kaza yaptık adam resmen arabasını önümüze kırdı tabi çok korkktuk ve ben biraz panik yaptım ama allahıma çok şükür verilmiş sadakamıız varmış bebeğime bişi olsaydı ben ne yapardım neyse allahtan kimseye bişey olmadı sadece arabada küçük bi hasaar var polisti tutanaktı derken hastaneye geç kaldık neyse en sonun da hastaneye ulaştık bunu sizlerle paylaşmak istedim oğluşumu gördüm yine ters dönmüş iki kere düzeldi şimdi yine ters duruyor doktorum eğer bu iki hafta içinde düzelmesse kasımın 4 ü yada 7 sinde sezeryan olur dedi ama dönerse vede çatı muayenizde hiç bir sorun çıkmazsa normal olur 19 kasıma kadar yani tam gününe kadar bekleriz dedi tabi ben biraz üzüldüm sezeryan olmasnı istemiyorum inşallah bebeğim bu iki hafta içinde tekrar döner bide bebeğim 34 üncü haftada 2014gr olmuş doktorum gayet normal dedi 3 350 ile 3 500 arası doğar dedi inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir allah hepimizi kaza ve belardan korusun gerçekten çok heyecanlanmaya başladım 1 ay sonra bebeğim doğacak inşallah adını aras koymaya karar verdık :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::21::49::36::36::36:

Çok geçmiş olsun,Allah korumuş:nazar:

Biz de Mehmet Alp koymaya karar verdik.:emir_bebek:

Bu arada doğar doğmaz sünnet düşünüyomusunuz?

merhaba kızlar bugün sabah sağlık ocağına tansiyon ölçtürmeye gittim hemşire ayaklarıma bacaklarıma baktı
parmağıyla bastırdığı yer bembeyaz oldu biraz zaman sonrada geçti ödem var dedi hemşire dikkat et dedi ama
ne yapacağımı sölemedi tuz yeme dedi bitek onu zaten yemiyom dedim ama başka bi bilgi alamadım sizlerdede
varmı bu sorun varsa ne yapıyosunuz merak ettim:34:

Back
X