- Konu Sahibi bebegim_01
- #32.941
:26::26::26:
bana batıyo artık odunlugu,
egılemıyorum bulasık makınasını bosalt dıyorum hemen dudagını bukuyo
annemın yanında kedı gıbı,
yapsın bakayım onun yanında da paralasın annem onu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:26::26::26:
bana batıyo artık odunlugu,
egılemıyorum bulasık makınasını bosalt dıyorum hemen dudagını bukuyo
annemın yanında kedı gıbı,
yapsın bakayım onun yanında da paralasın annem onu![]()
güzel haberlerle dönersin inşallah:)
bizim çevremizde de şu sıralar epey çocuk sahibi olan var. samimi olduklarımızın içinde en sona bizimki kaldı hatta.Günaydınlar,
Ayy kaynanalar görümceler bitti şimdi kocalara el attık demekki...Bende kocamdan yana dertliyim 8 ay bitti birgün bile hamile nazım olmadı olsada çekmez zaten...Kontrollere bir defa geldi benimle hep annemle gittim sadece iimi diye sorar ii derim heyecanla anlatırım ufak bir gülümseme sonra normal herşey..Bizim kadar heyecanlı olamıyorlar ben çok kayga ettim çok ağladım ama o inatla umrumda değil havası kattı....Bende artık tınlamıyorum....Geçen eski iş arkadaşlarımla görüştüm içlerinde 2 tanesi yeni baba oldu ve dedikleri aynen şu doğana kadar hiç birşey hissetmiyorduk..Ama ameliyathaneden çıkınca anladık baba olduğumuzu şimdi anlatılamaz duygular içindeyiz çocuğumuz bir tarafa dünya bir tarafa ....Bu da bana biraz umut verdi....Gözlerindeki ışığı bir görseniz hatta gün içinde öyle özlüyoruzki biran önce eve gitmek istiyoruz falan dediler...Tabi eşimde yanımızda bunları duyuyor...
Ve çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor...Doğduktan sonra eşler çok değişiyormuş....
gunaydın cemaat,
ay bugun cok keyıfsız bır gunumdeyım,
psıkolojık cokuntu yasıyorum sankı
anneme bıle sınır olduguma gore bende bır sorun var,
zaten eşime hepten uyuzum,
ne soylese batıyor bana:26:
dun butun gece agladım,
aklıma eskı seyler geldı yenı bısey yok,
esım, aılesı, kardesım, annem ay delı oldum baktım sabah olmus:26:
işin tuhafı kendıme engel de olamıyorum sureklı kafamda tılkıler donup duruyor.
en cok benım adama gıcıgım ama,
dun aglamalarımı gorunce yıne ne derdın var dedı
odun!!
o evlenmeden oncekı kıbar adam nasıl boyle bı oduna donustu anlayamıyorum![]()
Günaydınlar,
Ayy kaynanalar görümceler bitti şimdi kocalara el attık demekki...Bende kocamdan yana dertliyim 8 ay bitti birgün bile hamile nazım olmadı olsada çekmez zaten...Kontrollere bir defa geldi benimle hep annemle gittim sadece iimi diye sorar ii derim heyecanla anlatırım ufak bir gülümseme sonra normal herşey..Bizim kadar heyecanlı olamıyorlar ben çok kayga ettim çok ağladım ama o inatla umrumda değil havası kattı....Bende artık tınlamıyorum....Geçen eski iş arkadaşlarımla görüştüm içlerinde 2 tanesi yeni baba oldu ve dedikleri aynen şu doğana kadar hiç birşey hissetmiyorduk..Ama ameliyathaneden çıkınca anladık baba olduğumuzu şimdi anlatılamaz duygular içindeyiz çocuğumuz bir tarafa dünya bir tarafa ....Bu da bana biraz umut verdi....Gözlerindeki ışığı bir görseniz hatta gün içinde öyle özlüyoruzki biran önce eve gitmek istiyoruz falan dediler...Tabi eşimde yanımızda bunları duyuyor...
Ve çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyor...Doğduktan sonra eşler çok değişiyormuş....
bende bi kere aglamıstım kız kardesim de agla abla agla senin şimdi ota b.ka aglama zamanın demişti..
ondan sonra neye aglasam bizimki aynısını söylüyor bana..benimkide kalasa dönüşmüş gibi sanki
gıcık oluyorum elımde degıl,
lojmana tasınacaz ısle ev arası cok mesafe var,
servısle gıt dıyorum araba kullanma benzın dunyanın parası(ayda en az 400 lıra benzıne verecek) ay kıyametı kopardı,
onu kıskanıyomusum okuldakı kızlardan,
otobusle gıdersem kızlar ona bakmaz dıye dusunuyomusum,
onun sıkıntı cekmesı hosuma gıdıyomus
dondum kaldım delımısın sen dedım.
hayatı ona zından etmısım
oyle cvp verıyokı bana,
eskıden tartısmalarda susuyordu sımdı o da kıskırtıyor benı,
aglasam da hıc umrunda degıl.
yıne neye aglıyorsun dıye alay edıyor sankı,
bı de duygu somurusu yapmakla sucluyor
ıyıce nefret ettım![]()
Günaydın herkese
Benim iş yerinde son günüm bu gün.4 ay kadar uzağım hep evimde olacağım.Erkekler ne güzel tatil yapacaksın diyorlar.Acaba gerçekten öyle mi? 2 yaşını yeni doldurmş yaramaz bir erkek ve huyunu suyunu bilmediğim minik kızm olacak onlarla vakit geçireceğim.Ama sıkıntılı da olsa biliyorum ki onların öğrendiği yeni bir haraket ya da kahkahaları bütün yorgunluğumu alıp götürecek.Zaten pek sık yazmıyordum ama artık daha az takip ederim sizleri. Doğumda yazarım sizlere benimki normal olacak gibi gün belli değil.Hepiniz sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza alırsınız meleklerinizi inşaallah güzel anneler
gıcık oluyorum elımde degıl,
servısle gıt dıyorum araba kullanma benzın dunyanın parası(ayda en az 400 lıra benzıne verecek) ay kıyametı kopardı,
oyle cvp verıyokı bana,
ıyıce nefret ettım![]()
evlenmeden once boyle degıldı ya,
3 sene oldu evlenelı,
gecen sene de bu odun hallerını farketmemıstım,
eger su an hıssettıklerımı o zaman da hıssetseydım kesın ayrılırdım:26:
fatoş bana bıseyler oluyo bebısım sakınlestırın benı![]()
ibocum bak.sen kendince haklısın sana diyecek sözüm yok.gıcık oluyorum elımde degıl,
oyle cvp verıyokı bana,
ıyıce nefret ettım![]()
Günaydınlar,
oyy kıyamam sana az kaldı doğumdan sonra kurtulcaz bu psikolojiden..Bende senin gibiyim bi tarafımı yırtsam ağlarken dönüp bakmıyo bile..Geçen akşam döndü sırtını yattı dedimki yine döndün bitarafını diyorki sende herşeyin altında bişey arıyorsun...Anlayamıyorlar bu dönemde özel ilgiye ihtiyacımız olduğunu...Bişey diyeyimmi çocuk olunca asıl biz onları tınlamıycaz bütün anneler aynı şeyi söylüyor kocada kimmiş diye...:))
Kızlar hadi karamsar havayı dağıtalım,bebek şekerlerinin üstüne"biz artık üçü bir aradayız"yazdırsam nasıl olur ayyy canım kahve çekti:))
Gizlar gunayyydiiiiiin,
Suan nst cekilio birazdanda catim var sirada kalite kontrolden gecicezmerak ediom bakalim ne dicek doktor teyzemiz, yarinda diger doktorum bakcak
alistirma yapiom bakin kendime dogumda kasmayayim rahat rahat acayim diye
anlatirim sora duygularimi optuk hepiniziiiiii
![]()