- Konu Sahibi bebegim_01
- #33.201
son sayfa krizi. son sayfayı göremiyoruuuummmm![]()
Canım Mozilla Firefox kullan internet tarayıcısı olarak.v
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son sayfa krizi. son sayfayı göremiyoruuuummmm![]()
aynen canım şu zamana kadar herşeyi ölçüp tartıp yedim.hatta etrafımda kimileri eleştirdi ne kadar inceliyosun ben taştan yumuşak ne bulduysam yedim.hay maşşallaahhhhhh![]()
benim oğlan 2344 grdaha...Salı günü rüyamda gördüğüm gibi 2457 olur mu acep diye dua ediyorum
Anam eşim durup durup muz ye der bana..hiç eksik olmaz evden muz..malum Alanyadayız evinde muz olmayanı dövüyolar
ama ben çok yüksek kalorili diye haftada 1 filan yerdim..
şu son kontrolden sonra hergün 2 tane yiyorum..fındık yiyorum süt deviriyorum iki küçük paket....
ama benim şöle bi durumum var..gebe kaldığımdan beri 3 er kutu 4 çeşit vitamin bitirtti doktorum..yani hiçmi etkisi olmamış? onları almasaymışım halimiz ne olcakmış??
Kızım da tek bi vitamin bile içmedim,ne ağrım oldu hafiften ne sancım ne de bebişte kg azlığı...
her hamilelik ayrı bi dava işte..ama senin bebek toroman maşşallahhhhhhhhh sağlıkla gelsin inşallahhhh![]()
Hepinize iyi akşamlar
Geçmişi okuyacak halim yok.
Cuma yorgunluğu bi şeye benzemiyo.
Asifirariden,ilgimdisiden haber var mı?
Ya da doğuran var mı başka?
Herkes iyi değl mi ya?
Öpüyorum.
ve ben hala işteyim bu gece burda yatcam sanırım...
Teşekkürler canımAslında doktora giderken hiç haftaya diyeceğini düşünmemiştim bi şaşkınım
daha hala inanmaya çalışıyorum
![]()
iyi akşamlar arkadaşlar
luna arkadaşımdan hediyem dün geldi çok teşekkür ediyorum ona
internetim herzaman olmadığı için sık giremiyorum kusura bakmayın konulardan pek haberiim yok
ama bana çıkan arkadaşta bana adresini gönderirse bende ona hediyemi göndermek istiyorum
herkese selammmm..
odam çok güzel
koltuğum da çok güzel olmuş
ama olmadı ikisi bi arada yaaaa
kocaman geldi koltuk![]()
mutsuzum şu an
Fotoğrafff??? Eminim güzel olmuştur, senin zevkine güveniyorum. Büyüklük konusunda yer filan değiştirsen de mi olmuyor?Odaya hiç mi sığmadı? Ya da çok mu daralttı?
ayy ilgimdışı hastanede şuan dimee inşlh agrısız sızısız en kısa sürede atlatır ameliyat sonrasını,edayhandan haber yok mu kızlar öğlen hastneye gidiyorum yazmıştı sanki kasılması var diye hastanedemi hala acaba:26:
cnm sana made çıkmıştı
bu arada annemden rica ettim Nur arkadaşım senin hediyen alındı şükür :) üzerimde yük oldu valla
ptesi yada salı eşim kargoya verecek
Ayyy bide o var 10 dk da bir kasılıyordu.yok ben kapatıyom sizi okudukça kasılıyom
Tabi canim artik cok normal bu kasilmalar,bedenimiz doguma hazirlaniyor yavastan.Eger agrilar azalacagina artmaya baslarsa ogum sancisi oldugunu anlarsin,sancilarda daha keskin girer 45-50 saniye sonra yavaslar.ay tek ben diilmişim bunları yaşayan çok mutlu oldum şuanda![]()
![]()
ee nolck şimdi normlmidirki artk bi heycanla koşuombanyoya bu kaslmalrdan snra acaba nişan faln qelmişmi diye
![]()
qerçi dahada war ama
Tesekkür ederim canim bugün 34+2 yim.39 iyiymis normalde 37. haftadan sonra herhangi bi gün alirlar.Bebisinede masaallah barekallah,bebis büyüdükce dönme ihtimalleri azalir diye biliyorum bende.Hic stres yapma canim hayirlisi nasilsa öyle olacaktir,bebisine kavusacagini düsün,mutlu et kendini.çok sevindim canım senin adına,kaçıncı haftadaydın sen?biz 36 dayız ve bugün randevumuz vardı,benimki hala dönmemiş,2 hafta daha bekleyelim dedi doktor dönmezse sezeryan için gün belirleyelim dedi,yani 39 . haftada alalım dedi..:18: yani 2 hafta sonra doğum olacak... niye beklemiyoruz dedim,bebeğin sağlığı için dedi kordonu bacaklarının arasından sarkar,sakatlık olabilir falan dedi.. off ne bileyim karmakarışığım,çok şükür sağlığı yerinde bebişimin ama.. dönseydi çok sevinecektim.. dönermi acaba ya 2800 olmuş.büyüdükçe zorlaşıyormuş dönmesi..![]()
Cok tesekkürler canim benim.Senin adina gercekten cok sevindim senin icinin rahat etmesi bebeginide mutlu eder.Ama yani mantikli geldi banada doktorun söyledikleri bebek gelisiyorsa plasanta yaslanmasipek etki etmiyor bencede.Benimde bebisim tam gögsümün altinda kemik gibi sert bir sey dayiyor bende ya alini ya ayagini dayiyor diye düsünüyordum ama oglusumun arka tarafiymis omerhaba hanımlarrr anneler.ben yazmayalı baya bir şey birikmiş. oyüzden tek tek alıntı yapamadım
himmelcim bebeğinin döndüğüne sevindim.
nefise_onur du sanırım canım canını sıkma benim önceki yazdıklarımı okursan bende plasenta yaşlanması var ve geçen hafta resmen bunalımdaydım kalbi duracak bebeğimin falan diye.ama öyle olmuyor canım sıkıntı yapma.en hayırlı zaman nezamansa ozaman kucağına alacaksın inşallah bebeğini.
kızlar ben doğumevi'ne gittim muayene için.buseferki doktor çok farklı şeyler söyledi.
yaşlanmanın çok fazla ilerlemediğini ( en yüksek seviye demişlerdi) ,korkulacak durum olmadığını,ölçümlerinin haftası ile uyumlu olduğunu ( 35+2) .
düzenli kontrole gitmemi söyledi. plasenta yaşlanması doğumun yaklaştığını gösterir ama bebek gelişirken onu alma gibi bir durum yok merak etme dedi.okadar içim rahatladı ki.
kalp durma muhabbetini sordum oda bebek gelişmediği durumda öyle bir riske girer ama bebek gelişmez küçük kalırsa zaten beklemeden alınır dedi.
yani moralim çok düzeldi.çok şükür 35ide atlattık bu haftada geçerse artık bebeğim nezaman isterse ozaman gelsin.nst'de bir problemde çıkmadı.inşallah hep böyle gider dua edin bana.
ayrıcaa normalde çok sakin olan bebeğim bu hafta çok aktifayaklarını göğsümün altına dayıyor kızlar,resmen topuklarını hissediyorum eğer düz uzanırsam.bu nasıl bir duyguymuş böyle,Allah isteyen herkese nasip etsin.kıpır kıpır oldu kuzum benim
![]()
sağ salim kavuşsaydık bir bebişlerimize.
kızlar süslenme mevzusuna gelince.vallahi ben süsleniyorum,yoksa kendimi daha da kötü hissediyorum.ama tabi sanki yakışmıyor gibi geliyor.sabahları iyice şiş hissediyorum yüzümü,aslında hamilelik bana yakışmış acaip kibar görünüyormuşumşuana kadar tam 20 kilo aldım ama 50 ile başladım şuan 70im boy uzun olunca hala zayıfım kollarım çiroz
fakat dün çok ayakta kaldım gece davul gibiydi ayaklarım şok oldum kendimi görünce.sabaha geçmişti şükür.ilk kez oldu. korktum haa ben ayakkabı giyemeyeceğim herhalde artık dedim
kendinize dikkat edin hanımlar ve de bebişlerinize tabiiki![]()
ohh maşallah ona:) dönmez dönmez yerleşmiş bir kere:) iltihap için bol su iç hemencecik geçer:)
ben varya
odaya girip çıktım habire dolma sardım !!!! hala kız aklımda !!!!
kafayı yicem
sen arayacaksın dimi
Evet arıycamda saatin 9 olmasını bekliyorum. saat 7 de doğuma girecekti 2 saat sürer herhalde diye düşünüyom erken arayıpta az bilgi almaktansa biraz bekler öyle ararım zaten bi saat kalmış saat 9 olmasına![]()
Aradım pazartesi'ye atmışlar doğumunu ilgimdisi'nin. Annesiyle görüştüm bi sorun yok dedi. Sadece pazartesiye attılar dedi. O size bilgi verir dedi. Sesi iyiydi bi sorun olsaydı kadın konuşamazdı zaten kızı sözkonusu en nihayetinde.
Aradım pazartesi'ye atmışlar doğumunu ilgimdisi'nin. Annesiyle görüştüm bi sorun yok dedi. Sadece pazartesiye attılar dedi. O size bilgi verir dedi. Sesi iyiydi bi sorun olsaydı kadın konuşamazdı zaten kızı sözkonusu en nihayetinde.