2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Ayrıcaaaa Hepinizee sözümm..

Geçenlerde kayınvalideme araba aldırma olayını yazdım kimsecik oralı olmadıı ..sabah canım sıkılıyo yazdımm gene kimsede ses yok sanırımm burada popülerliğimi kaybettimm..İnternetim yavaş zaten girene kadar foruma göbeğim çatlıyoo..

Allah allah

bahaneye bak sen..

bi kerem sen izne gittin geldin sonra burayı bosladın.. farketmedik sanma..

anam varya hepinize laf yetiştiriyorum.. bu sefer klavye sesine taktılar bunlar.. kafayı cevirip cevirip bana bakıyolar..

ama tövbe bakmıyorum ..

kalkıp işe gelmem yeter dimi..

Allah allah

bahaneye bak sen..

bi kerem sen izne gittin geldin sonra burayı bosladın.. farketmedik sanma..

anam varya hepinize laf yetiştiriyorum.. bu sefer klavye sesine taktılar bunlar.. kafayı cevirip cevirip bana bakıyolar..

ama tövbe bakmıyorum ..

kalkıp işe gelmem yeter dimi..

iş yapıon iş klavye sesi olcak tabi
şükretsinler geliosun
sarem teyzelerini sevio söle onlara bişi derlerse kızar benim kızım bak aaaaaaaaaa

süper girl tulumu alcam senle kızına :)
yakışırrrrrrrrr

tül diom ne oldu diom
oda diom foto diom

yakısır tabiii..

kız kızımda benim kadar meraklı olursa naparız biz..

ama o akrep ya ketum olur meraklı olmaz..

babası gibi olacak amaninnnnnn..

tüle yazdım kuzu gördün mü..

selam kızlar.nasılsınız ? ben işlerimin yoğunluğu dolayısıyla topiğe giremiyordum. o yüzden çok muahbbetimiz olmadı sizinle. ama artık izine ayrıldım ve artık evdeyim....
doğum yapan herkesi tebrik ediyorummmmm...
:46:

Geçenlerde kayınvalideme araba aldırma olayını yazdım kimsecik oralı olmadıı ..sabah canım sıkılıyo yazdımm gene kimsede ses yok sanırımm burada popülerliğimi kaybettimm..İnternetim yavaş zaten girene kadar foruma göbeğim çatlıyoo..

hiç birini görmedim ben nasıl okuyorum bu foruma yaw yada görüyorumda algılamıyorum artık olabilirmi :37:

ay bu arada tam iş çıkış vaktinde çoştunuz kızlar ya ama haksızlık bu ya birazdan çıkcam ben :43:

Son düzenleme:

ben atladım mı acep
aldı mı arabayı ? 1 kg peynire laf eden araba aldı mı
anammm duy da inanma kıyamet kopacak zahar

yakısır tabiii..

kız kızımda benim kadar meraklı olursa naparız biz..

ama o akrep ya ketum olur meraklı olmaz..

babası gibi olacak amaninnnnnn..

tüle yazdım kuzu gördün mü..

ya git bauhouse dan ya da koçtaştan al tülü storu uğraşma salaklarla boşuna
var oralarda da çok güzel şeyler valla
ben dolap yaptırcaktım (portmanto mu ne) dünya para istediler gittim aldım praktikerden ohhh 5/5 oldu valla

ben dolap yaptırcaktım (portmanto mu ne) dünya para istediler gittim aldım praktikerden ohhh 5/5 oldu valla

gezin bakalımm evin içinde bile hareketlerim kısıtlı benimm ne fitsiniz maşallahh..

Kızlarr gülün birazz ..

Kaynoş geldi geçen gösterdim falan annemin aldıklarını ( 1 kg peynir parasını aldın rezil dedim gözlerimle hep bu arada..)diyoki bende battaniye alayım dedim ki Çağanın 5 tane battaniyesi var herşeyi var oğlumun dedimm..peki neyi eksik diye sordu sonunda bende dedim arabası ve puseti eksik takım gördüm beğendim sadece o kaldı alacağımız..

tamam dedi heralde ucuz bişeymi sandı neyse eşim onları bırakırken sölemiş 600 lira diyee..

dün gidip almışlarr oğluşkomun hiç eksiği kalmadıı çok şükür...

ne fenayım yaa bide utandırdım istersen alma bişey ama alacaksan tek eksik bu diye..ohh olsunn

ayrıca görümcem teşrif etmemiş hast çıkışını yollamış ilk benim aldığımı giydir diye sölemişti..ben eğer kendisi getirseydi hast çantam hazır olsa bile yıkayıp onu koyacaktım ama şansını kaybetti..aramızda hiçbişey olmasada inat etmiş gelmiyo..madem böyle yaptı bende anne keşke önce getirseydii ben hast çantamı hazırladım bu kalsın artık dedim..ohh içim rahatt ..

........................................

bekliyorum walla..

bu iş onun zevkine göre olsun istedim.. sonucu nasıl olacak bilmiyorum..

beyaz bi perde asılı şimdilik.. olmadı dedğin gibi yaparım...gider alırım bi tül bi store tamamdır..

Bakın bana ii davranmalısınızz..:36::nazar:

varmı ki çağan kadar karizmatikk hepinizin kızı var malumm ..:1:

yerim çağnıda anasınıda

gezin bakalımm evin içinde bile hareketlerim kısıtlı benimm ne fitsiniz maşallahh..

kız hareket et azcık ..

ondan hareketleri yavaslamıstır..

hareket et sonra uzan.. kuduracak çağan pasa gör bak..

gerci bu haftadan sonra yavaslaması cok normal

aşağıdaki ATM i rezerve ettirdim crafty haberin ola..

hayır aklın bende kalmasın hangisinde doğurcak bu kızz diye...

kartaldaki tek genel müdürlük binasının altında bulunan ATM (acık adres)

ahahahah alemsiniz :)))
ağzınızı hayra açın kızım, artık o atm nin önünden geçerken hep gülesin gelir :27::27::27::27:

erken dogurabılır demıs bızım saftorık,
almıs bıletını erkenden :57:
dedım genel anestezı vs olursa uyanırken ona saydırırım kesın haberın olsun,
olsun ben odadan cıkarırım dıyo :27:

babası da vefat edınce sorumlu hıssedıyo ona karsı sanırım,
onceden haftada 1 gun konusuyolardı 1 dk sımdı bakıyom hergun 10 dakka konusmuslar.

neysekı annem yanımda,
ondan cok cekınırler oldum olası :27:
bı kere anormal bı hareket yaptı onda da annem zıctı carklarına :27:
ondan berı onun yanında hazırolda beklıyolar nerdeyse,
efendı olmak suc walla ben bunu anladım bu hayattan.

:27::27:anan yanından hiç ayrılmasın o zaman :D sana 2 metreden fazla yaklaştığında bir bakış firlatsın yeter vallahi:27::27:

bişey alma cnm idare et hırkalarla eşofman altlarıyla falan yazık şimdi alcan bidaha giyemicen..

yokk almıom bacım
sweetleri giyyom gebe tshirtlerinin üzerine
kirli vardı ya ekmek teknesinde aynı ona benziomuşum koca öle dedi
bi baktım ki ona varya özür dilerim dedi hemen :)

Back
X