- Konu Sahibi bebegim_01
- #45.281
Pratik yapa yapa gitgide hızlandım canım
Yakında hiç tutamayacaksınız beni![]()
senı sımdıden tutamıyoz cnm ılerde hıc dusunemıom..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaha karaca ile usacık topiğimizin züğürt ağaları bi türlü biyerde tutamıyoz geziyo bayanlar![]()
karaca resmini g,öremedim bi türlü ya ne kadar beceriksizim ne resim koyabiliyom nede koyulanı görebiliyom![]()
cnm su profıldekı kuzuk resımden goruyorum ben onu buyuk gorme gıbı bır ımkanımız varsa onuda bılmıyorum ..
bende sızlerı cok gormek ısterım ama burda kımsenın face yok galıba ...
deniss karacanın ismini gördüğün yerde tıkla.. nerede olursa olsun. bu sayfada bile olsa olur.. tıkla ismini,açılan sayfada göreceksin karacayı.. ok..karaca resmini g,öremedim bi türlü ya ne kadar beceriksizim ne resim koyabiliyom nede koyulanı görebiliyom![]()
selam kızlar.okula gittim ve geldim. bu dönem öğleden sonraları yine süt izni kullanıyorum. öğleden sonra yine bebişleyiz. günde sadece 4 saat ayrı kalıyoruz. ohhhh mis.yaa bi sürü kaynatmışınız. ben de görmek istiyorum sizi lütfen lütfen lütfennnn
selam kızlar.okula gittim ve geldim. bu dönem öğleden sonraları yine süt izni kullanıyorum. öğleden sonra yine bebişleyiz. günde sadece 4 saat ayrı kalıyoruz. ohhhh mis.yaa bi sürü kaynatmışınız. ben de görmek istiyorum sizi lütfen lütfen lütfennnn
Sana arkadaşlık isteği gönderdim..Onu kabul et, sonra da profilime gir..Ben orada olacağım![]()
ya bu arada ben bu gece anneme gidiyom kalmaya.. ilk kez evlendiğimden beri ilk kez gidecem kalmaya, aramız 5 dak ya ondan kalma ihtiyacı hiç hissetmemiştim.. ama şimdioğluş için sesten kaçıcaz, bakalım orada uyuyabilirsek belki hiç dönmeyiiz..![]()
ohh gidin canım.ne güzel 5dak mesafede.ben kurban bayramını bekliyorum.ya onlar gelecek ya da biz gidecez.burnumds tütüyolsr.oğlumun her halini telefondan anlatmaktan bıktımm.özledimmmm
ayyyyy beyhan dediği gibi çıtır çekirdeksin ya ben herkezi farklı hayal etmişim tahminlerim hiç tutmuyo:44:
ohh gidin canım.ne güzel 5dak mesafede.ben kurban bayramını bekliyorum.ya onlar gelecek ya da biz gidecez.burnumds tütüyolsr.oğlumun her halini telefondan anlatmaktan bıktımm.özledimmmm