2011 Kasim Anneleri

:
bence o kadar önemli bişi yoktur ya
ama genede doktoruna danış derim
ben çok dolandığımda yatınca öle oluyo sonra geçiyo

şimdide geçti inş mühim birşey değildir.ben mecburen ayakta duruyorum anaokulu öğretmeniyim.oturarak etkinlik yaptırmaya çalışıyorum ama her seferindede olmuyor.rabbim bebeğimi korusun

:

şimdide geçti inş mühim birşey değildir.ben mecburen ayakta duruyorum anaokulu öğretmeniyim.oturarak etkinlik yaptırmaya çalışıyorum ama her seferindede olmuyor.rabbim bebeğimi korusun

bence ayakta durduğun için oluyordur
allah herkesin bebeğini korusun canım

ilk gebeliğinizde siz yaşadınız mı??

amin canım amin bende bebeğimi 7 aydır bekliyorum en umutsuz zamanımda geldi annesine

aynen bu ay yemin ederim kesinlikle aklımda yoktu
hatta bu ay tutmama ihtimali fazlaydı
ama allahın takdiri işte
umudumuzun olmadığı ay oluyor nedense
allah sabrımızı sınıyor

aynen bu ay yemin ederim kesinlikle aklımda yoktu
hatta bu ay tutmama ihtimali fazlaydı
ama allahın takdiri işte
umudumuzun olmadığı ay oluyor nedense
allah sabrımızı sınıyor

benim adetim iki gün gecikince bari bi test yapayımda negatifi görünce hemen hasta olurum psikolojiktir olmamam diye düşündüm.yaptım 5 dak sonra baktım ikinci çizgi var. eşim evdeydi başkasının testini gösterme bana dedi zor inandırdım

gene seninki inanmış
benimki hastanede yapılan tahlili görmeden inanmadı
benim birde adetim geçmemişti
idrar testinde bile 5 gün önce çıktı
lekelenmem oldu birde çok istifra etmiştim ordan anladım
test yaptım çıktı
ertesi günde hastanede yaptırdım zaten
ama insana hala hayal gibi geliyo

kan testini görmeden sevinmedi ama benimki çok kesincidirbanada hayal gibi geliyor 30u gelsede hem görsem hemkalp atışını duysam inşşş..

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..allah herkesin gönlüne göre versin...kasıma kadar hep bu topicde devam ederiz..

kızlar kan testi sonucuma göre HAMİLEYİMMMM çok şükür..haftaya salı ultrasonda görücez inşallah...onu görmeden içim rahat etmeyecek.... bende aranızdayım bundan sonra

günaydın herkesee....... benimde mercimeğim var içimde..... dün dr gittik ilk defa hem kasemzi gördüm hem kalp atışını duyduk çok şükürrr güzel haberlermizi aldık geldik..... bundan sonra güzel ama meşakkatli bir süreç başladı benim için.....

inş hepimizin bu özel güzel günler sağlıkla rahatça geçer......

bende kasım annesi olacağım inşallah 4+5 günlük hamileyim, dün doktora gittim kan testinde çıktı ama değer 178.. sanki düşük gibi geldi bana ama doktor normal dedi. sat 17 şubattı..haftaya gidip keseye bakacağız. inşallah hayırlısıyla görürüz.. herkese hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…