bence o kadar önemli bişi yoktur ya
ama genede doktoruna danış derim
ben çok dolandığımda yatınca öle oluyo sonra geçiyo
:
şimdide geçti inş mühim birşey değildir.ben mecburen ayakta duruyorum anaokulu öğretmeniyim.oturarak etkinlik yaptırmaya çalışıyorum ama her seferindede olmuyor.rabbim bebeğimi korusun
kizima hamileyken 6 haftalikta bulantilarim ve halsizliklerim baslamisti ikincide hicbir bulanti halsizlik olmadi..bunda var ama o yuzden icim daha rahat
bacak agrisi hamilelik boyunca devam edebiliyor
bence ayakta durduğun için oluyordur
allah herkesin bebeğini korusun canım
ilk gebeliğinizde siz yaşadınız mı??
amin canım aminbende bebeğimi 7 aydır bekliyorum en umutsuz zamanımda geldi annesine
ilk gebeliğinizde siz yaşadınız mı??
amin canım aminbende bebeğimi 7 aydır bekliyorum en umutsuz zamanımda geldi annesine
aynen bu ay yemin ederim kesinlikle aklımda yoktu
hatta bu ay tutmama ihtimali fazlaydı
ama allahın takdiri işte
umudumuzun olmadığı ay oluyor nedense
allah sabrımızı sınıyor
ben yasamadim ama duydum cok..birde huzursuz bacak diye bir sendrom da hamilikte ortaya cikan
benim adetim iki gün gecikince bari bi test yapayımda negatifi görünce hemen hasta olurum psikolojiktir olmamam diye düşündüm.yaptım 5 dak sonra baktım ikinci çizgi var. eşim evdeydi başkasının testini gösterme bana dedi zor inandırdım
gene seninki inanmış
benimki hastanede yapılan tahlili görmeden inanmadı
benim birde adetim geçmemişti
idrar testinde bile 5 gün önce çıktı
lekelenmem oldu birde çok istifra etmiştim ordan anladım
test yaptım çıktı
ertesi günde hastanede yaptırdım zaten
ama insana hala hayal gibi geliyo
kan testini görmeden sevinmedi ama benimki çok kesincidirbanada hayal gibi geliyor 30u gelsede hem görsem hemkalp atışını duysam inşşş..
benim randevum yarın bakalım
görebilecekmiyim keseyi
allah herkese nasip etsin inşallah
benim randevum yarın bakalım
görebilecekmiyim keseyi
allah herkese nasip etsin inşallah
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..allah herkesin gönlüne göre versin...kasıma kadar hep bu topicde devam ederiz..
O silik çizgi, birşey olmadan çıkmıyor. Daha doğrusu çatlatma iğnesinin etkisi ile çıkabiliyormuş ama onun üzerinden epey gün geçmiş, o yüzden bebiştir o :) İnşallah kan testiyle de tescillenir hamileliğin.
kızlar kan testi sonucuma göre HAMİLEYİMMMM çok şükür..haftaya salı ultrasonda görücez inşallah...onu görmeden içim rahat etmeyecek.... bende aranızdayım bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?