kizlar yardim!
hamile oldugumu ögrendim ama hala doktora gitmedim.. ama ortaya cikan asiri kasinti yüzünden gittim. gitmiskende bebegi görmek istiyorum dedim doktora.. daha cok erken alttan bakmam lazim dedi. bakti ve hicbisey göremedi3 hafta sonrasina gün verdi. ben benim gibi 4 arti 5 günlükler bebegini gördümü acaba? cok merak ediyorum
kizlar yardim!
hamile oldugumu ögrendim ama hala doktora gitmedim.. ama ortaya cikan asiri kasinti yüzünden gittim. gitmiskende bebegi görmek istiyorum dedim doktora.. daha cok erken alttan bakmam lazim dedi. bakti ve hicbisey göremedi3 hafta sonrasina gün verdi. ben benim gibi 4 arti 5 günlükler bebegini gördümü acaba? cok merak ediyorum
niye okadar uzun bir ara verdiki doktorun muayene için
bende 4+6 yım bende perşembe gideceğim doktorum kesenin görüneceğini söyledi ama daha gitmediğim için bilemiyorum
bence 3 hafta bekleme başaka bir doktora yada aynı doktoruna 3-4 gün sonra tekrar git canım
Bende 5+4 hamileyimminik fasülyemizi gördük bugün.
kızlar bende varım bende öğreneli 1 hafta oldu kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorummm.Allahım sen hayal kırıklığına uğratma yarabbimmmU(AMİN)
inşlh bişy yoktur canım, ama benim doktorum açık kırmızı kanamam olursa vakit kaybetmeden aramamı söyledi,senin kahverengiymiş,normaldir belkiarkadaşlar bugün bende iki damla kahverengi kan gelmiş akıntıyla doktorumu arıyorum açmıyor inş bir problem olmaz bebeğim için
inşlh bişy yoktur canım, ama benim doktorum açık kırmızı kanamam olursa vakit kaybetmeden aramamı söyledi,senin kahverengiymiş,normaldir belki
benim 5.haftamda olmuştu , çamaşırımda 2 damla koyu kırmızı kahverengi bir leke vardı, karnımda adet sancısı gibi ağrıyordu, doktora gittik bişy olmadığını söyledi,o zaman demişti doktorum 'elini kestiğinde akan kan gibi parlak açık kırmızı korkulacak bir kanamadır' demiştiewet canım akıntıyla birlikte 5 saat filan oldu göreli.bir daha gelmedi şükür ama yinede korkuyorum...
benim 5.haftamda olmuştu , çamaşırımda 2 damla koyu kırmızı kahverengi bir leke vardı, karnımda adet sancısı gibi ağrıyordu, doktora gittik bişy olmadığını söyledi,o zaman demişti doktorum 'elini kestiğinde akan kan gibi parlak açık kırmızı korkulacak bir kanamadır' demişti
kizlar sizce ben kac ayligim doktorun dedigine gore 4 haftalik netten denedim ama beceremedim 23unde regal olmustum 1 martta da bitmistim... benim adetim her 21gunde bir oluyordu...
COOK tsk ederim :))))3 hafta 6 günlüksün canim! hayirli olsun :)
kızlar tiksintileriniz ve mide ekşimeleriniz varmı?[/
olmaz olur mu.çok kotu durumdayım.eşimin parfüm kokusu beni olduruyo tiksintiden.buzdolabımın kokusu.sigara kokusu.evimin her odası ayrı bi çirkinlikte kokuyo sanki okadarda temizliyorum yardımcı alıorum.yatak odasına girmek dahi istemiorum.ekşime az ama sürekli var ve bişi bulamadım geçirmek için önerilerini almak isterim varsa.hamilelik sonu iyi biten bi hastalık türü derlerdide inanmazdım
kizlar yardim!
merhaba canım, bende 4+5 günlüğüm, bende keseyi göremedim daha doktorum henüz erken olduğunu söyledi çünkü beta hcg değerinin 1000 in üzerinde olduğu zaman kese görülürmüş.. senin değerinde daha düşüktğr merak etme haftaya kese oluşur ve sende ne zaman gitsen görürsün.. için rahat olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?