2011 Kasim Anneleri

Çok mutlu oldum canım yaaaa.çünkü dün sırt ağrım başladı diye umutsuzluluğa kapıldım.şimdi moralim düzeldi.sağlıklı hamilelik geçirip bebeğine kavuşman dileğiyle canım

Benim ara ara adet agrilarima benzer ama daha hafifi şeklinde ağrılarım oluyor bu normalmi kızlarrr?

Benim ara ara adet agrilarima benzer ama daha hafifi şeklinde ağrılarım oluyor bu normalmi kızlarrr?

Benimde aynı oluyor hatta testte pozitif sonuç çıkmadan önce hep hasta olacağım zannediyordum ama doktor daha önceden kanama olmazsa butür ağrıları önemseme ilk aylarda demişti yarın doktotra tekrar gideceğim ikimiz için sorarım cevabı yazarım için rahat etmesi için

ben doktora göründüğümde sordum
çünkü bendede vardı ve geçmiyodu
rahim büyüdükçe böle ağrılar olması normalmış
stres yapılacak bişey yokmuş

İZMİT 1982 ARKADAŞIM MERHABA BENDE İZMİTTEYİM hangi doktora gidiyorsun merak ettim? ben akademi hastanesi gökhan gümüştaşa başladım. bendede adet ağrısına benzer ağrılar var. kistten dolayıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…