2011 Kasim Anneleri

Alttan muayenede her şey daha çabuk ve net görülüyormuş,ne bileyim işte ben de ilk kez bir jinekoloğa gidiyorum ve kendi araştırmalarımla internetten buldum kendisini.Ne dese ikna oluyorum.Bilemiyorum tabi, 5 haftalık hamileyim ve alttan muayene olmasa görülmez mi ki?Acayip acıdı valla Haftaya da kalp atışları için gideceğim, umarım duyabiliriz ...

Merhaba ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Çok şükür dün bebeğimizi ve kalp atışlarını gördük. Tüp bebek doktorum vajinal muayene istemişti ama gittiğim doktor karından göremezsek onu yaparız dedi ve karından muayenede göründü bebeğim. Vajinal muayene korkulacak yada can acıtacak bir şey değil bence tedavi sürecince iyice alışıyor insan zaten. Bende hiçbir belirti yok, ara ara kasık ağrım oluyor o da normal dedi doktor. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.

ben folbiol, elevit ve crinone %8 jel kullanıyorum. Doktorum elevit için vitamin olmasının yanısıra hamileliğe vücudunun alışmasını hızlandırır, gebelik sıkıntılarını azltır dedi.

Ben yalnızca elevit kullanıyorum.Siz hangi doktora ve hastaneye gidiyorsunuz?

Ben tüp bebek tedavisi olduğum için crinone yi kullanıyorum. Ama folbiol uda mutlaka kullanmanız lazım bence. Tedavim İstanbul memorial de Güvenç beyle oldu. Dün ilk kontrole ise adapazarı altınova hast. Sami Kemik e gittim. Ama ilaçlarımı Güvenç bey başlattı. Elevitle ilgili açıklamayı ise Sami bey yaptı.

Merhaba,
Çok halsizim çok. Ne evimin işini yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum. Ama şimdi bir de daha kötüsü kuru bir öksürüğüm var, bıktım öksürmekten, arada bademciklerim şişiyor kızlar ne önerirsiniz yardım lütfennnn... 5+3 bebişim

benim de hamileliklerimde bagisikligim duser ve cok hasta olurum bu kez bal ve polen i birer kasik karistirip aklima geldikce yiyorum faydasinida gordum

kızlar dün idrar testimde hamile oldugumu ögrendim. son adet tarihim 17 subat. ben simdi bu gruptamıyım yani :44:

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
hamilelik belirtileriniz nasıl mideniz bulanıyormu?
bende bulantı yok canım bişey çekmiyor
sadece uyku ve halsizlik hali var arada belim ağrıyor kızlar
rivayete göre hemn bulantılar başlarsa kız
bulantılar aşermeler geç başlıyosa erkekmiş
gerçi benim için hiç önemli değil sağlıkl olsunda başka birsey istemem

kızlar biride bana bişey desin,
ben 5+2 gittiğimde keseyi göremedik
salı günü tekrar randevum var
6+2 oluyorum kesin keseyi görebilirmiyiz ya
hala göremediğim için çok tedirginim

belirti olarak bende hiçbirşey çok
ama sadece üç gündür aşırı başdönmesi yaşıyorum
arada birde midemde ekşime oluyor
sanıyorum herkeste farklılık gösteriyo

ya benim sol kasığıma ara ara ağrı giriyor birde bacağım geriliyo bazenmide bulantısı falan başlamadı şükür daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…