bana kimse cevap vermiycekmiiiiiiiiii
biri içimi rahatlatsın ya
düşünmekten geceleri uyku uyuyamıyorum artık
bana kimse cevap vermiycekmiiiiiiiiii
biri içimi rahatlatsın ya
düşünmekten geceleri uyku uyuyamıyorum artık
insallah bir sorun olmadan bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım canını sıkma
pek bilgim yok bu konuda bişey diyemiyeceğim o yüzden
üzülme nazlı bebişin olacak demekki göstermiyo kendini size
bu arada alttaki bebeğin doğumuna kadar ilerleyen cetveli nerden ve nasıl yapıyoruz alkasız oldu ama konuyla kusura bakma canım
canım benimde bilgim yok ama karından ultrasonla benimki gözükmedialttan muayeneyle nokta halinde gözüktü oda 4+5 kendi.
bebeğim 5 haftalık
selam kızlar,tecrübelerinizden faydalanmak için bi soru sorucam.bende şiddetli adet önce sendrom var.yani adetten 10 gün önce şiddetli sırt ağrısı,6 gün öncede vajinamda mantar tarzı kaşıntı oluyo.3 aydır bebek istiyoruz.sizce ben hamile kalsam bu ay yine bu belirtileri yaşar mıyım.??????????yani aranızda hamileliliğin ilk ayında kendine özgü adet belirtilerini yaşayan oldu mu???
kızlar benim doktora hemenmi gitmem lazım? siz ögrenir ögrenmez gittinizmi? gittiyseniz doktor ilk gidiste ne yapıyor ve daha sonra ne zaman gelmenizi söylüyor? bilgilendirirseniz cok sevinirim..[/QUOT
ben öğrendiğim gibi gittim canım
vitamin falan verdi bana
kese ye baktı ama görünmedi
belki seninki görünür bence her ihtimale karşı git derim
genede sen bilirsin
ne güzel sen keseyi gördün dimi
çok şanslısın
selam kızlar,tecrübelerinizden faydalanmak için bi soru sorucam.bende şiddetli adet önce sendrom var.yani adetten 10 gün önce şiddetli sırt ağrısı,6 gün öncede vajinamda mantar tarzı kaşıntı oluyo.3 aydır bebek istiyoruz.sizce ben hamile kalsam bu ay yine bu belirtileri yaşar mıyım.??????????yani aranızda hamileliliğin ilk ayında kendine özgü adet belirtilerini yaşayan oldu mu???
doktor kan testi istedi yinede emin olmak için çünkü minnacık bişeymiş başka birşey de olabilir demişti:81:
banada bir karartı var ama emin olamıyorum demişti
bakalım salıya verdi randevu bu hafta belli olur inşallah
sanırım keseyi görmeden rahatlayamam
aslında sonra kalp atışı ikili test üçlü test derken
hep stresli olcaz gibi
allah hayırlısını nasip etsin herkes için inşallah
hayırlısı canım ama bence kendine stres yapma doktorum beni 30unda çağırdı ama bebeğim içimde biliyorum ve beyin olarak çok rahatım bence sende öyle yapmalısın bebeğin etkilenmesin stresli olma
jaleli mesaj kutun dolmuş canım
özelden yazamıyorum boşalt istersen[/
aslında dolu değildi ama sildim yeniden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?